iPhone 7: Nέο περίβλημα Rose Gold παρουσιάζει ενιαία πίσω κάμερα

iPhone 7: Nέο περίβλημα Rose Gold παρουσιάζει ενιαία πίσω κάμερα
ired.gr

Άλλη μία διαρροή προδίδει χαρακτηριστικά της επερχόμενης συσκευής iPhone 7

Στο επόμενη γενιάς iPhone 7, πιστεύεται πως η Apple θα πραγματοποιήσει μία αναδιάταξη στη σχεδίαση της συσκευής. Μια νέα διαρροή υποτιθέμενων εξαρτημάτων, παρουσιάζει περίβλημα απόχρωσης Rose Gold, το οποίο υποτίθεται πως προέρχεται από την 4,7 ιντσών συσκευή iPhone 7. Το περίβλημα φέρει μία αναδιάταξη των γραμμών κεραίας καθώς κι οπή για έναν ενιαίο φακό κάμερας.

Το υποτιθέμενο περίβλημα της Apple αρχικά δημοσιεύτηκε στην κινεζική ιστοσελίδα Weibo, και στη συνέχεια επισημάνθηκε από την IT Home, προχθές. Το τμήμα εμφανισιακά είναι ένα iPhone συμπεριλαμβανομένων των θέσεων για τον φακό της κάμερας, το φλας και το μικρόφωνο ακύρωσης θορύβου, στην επάνω αριστερή γωνία

rose gold 01

Ταυτόσημο με προηγούμενες διαρροές “iPhone 7” το νέο τμήμα, δείχνει τις γραμμές της κεραίας να απουσιάζουν από την πλάτη της συσκευής. Αναμένεται να τις συναντήσουμε μόνο στο πάνω και κάτω μέρος, στον νέο επανασχεδιασμό της.

Διαβάστε επίσης: iPhone 7: Αρχική έκδοση αποθηκευτικού χώρου στα 32GB; 

Εκτός από αυτές τις αλλαγές στην εμφάνιση και στην παρουσίαση μιας από τις αποχρώσεις της έκδοσης Rose Gold, δεν προσφέρει άλλες ενδείξεις σχετικές με τις νέες λειτουργίες ή δυνατότητες. Το κάτω μέρος του περιβλήματος φαίνεται να είναι αλλοιωμένο, όπως επίσης απουσιάζει και το λογότυπο της Apple, γεγονός που υποδηλώνει πως προέρχεται από το εργοστάσιο μεν αλλά από τα ελαττωματικά εξαρτήματα.

Οι φωτογραφίες όπως προείπαμε δείχνουν μόνο το περίβλημα χωρίς αυτό να στεγάζει επιπλέον εξαρτήματα. Φήμες και φωτογραφίες που έχουμε δει νωρίτερα, παρουσιάζουν πως ο φακός της κάμερας αναμένεται να προεξέχει και πάλι στη συσκευή iPhone 7, όπως ακριβώς στις τωρινές εκδόσεις iPhone 6 / iPhone 6s.

rose gold 02

Ο σχεδιασμός του ενιαίου φακού έρχεται σε αντίθεση με φήμες που θέλουν την Apple στο νέο της μοντέλο να εισαγάγει κάμερα διπλών φακών. Βέβαια νεότερες αναφορές κάνουν λόγο πως μια τέτοια εκδοχή για εισαγωγή κάμερας διπλών φακών, θα περιοριστεί στη μεγαλύτερη έκδοση iPhone 7 Plus.

Διαβάστε επίσης: Στα 78 εκατομμύρια οι παραγγελίες της Apple για το iPhone 7 

Πιθανό είναι επίσης το γεγονός η μεγαλύτερη έκδοση να είναι εξοπλισμένη με 3 GB ποσότητας μνήμης RAM και με μία σύνδεση Smart Connector για ζευγοποίηση με αξεσουάρ που την υποστηρίζουν.

Η Apple αναμένεται να παρουσιάσει την επόμενη γενιά iPhone σε εκδήλωση προς τα μέσα ενημέρωσης τον Σεπτέμβριο. Οι νέες συσκευές θα είναι διαθέσιμες σύντομα, όπως παραδοσιακά πράττει η Apple, όλα τα προηγούμενα χρόνια.

από DINFUN