iPhone 7: Lightning προσαρμογείς μαρτυρούν τη σύνδεση ακουστικών

iPhone 7: Lightning προσαρμογείς μαρτυρούν τη σύνδεση ακουστικών
ired.gr

Εξελίξεις θα έχουμε και στη σύνδεση ακουστικών στο επερχόμενο iPhone. Θέλετε να τις μάθετε;

Από το επόμενης γενιάς iPhone, φημολογείται πως θα αφαιρεθεί η υποδοχή ακουστικών 3,5 χιλιοστών. Για το λόγο αυτό κινεζική εταιρεία κατασκευής αξεσουάρ ελπίζει πως θα επωφεληθεί από την εξέλιξη αυτή και διαφημίζει μια σειρά από Lightning προσαρμογείς με ανεξάρτητα πλήκτρα ελέγχου έντασης των ακουστικών.

Συγκεκριμένα η εταιρεία Tama Electric, διαφημίζει τρεις Lightning προσαρμογείς ακουστικών, δύο εκ των οποίων συμπεριλαμβάνουν και θύρα micro USB, για φόρτιση, κατά τη χρήση των ακουστικών. Οι προσαρμογείς αυτοί εντοπίστηκαν από την ιστοσελίδα τεχνολογίας Macotakara.

lightning adapters 01

Σίγουρα θα έχετε εντοπίσει πολλές προτάσεις ακουστικών Lightning σύνδεσης που διατίθενται σήμερα στην αγορά. Όμως έως τώρα κανένα από αυτά τα αξεσουάρ δεν είχε λάβει πιστοποίηση MFi (Made for iDevices). Προφανώς εάν η επερχόμενη συσκευή iPhone 7 “απολέσει” την υποδοχή ακουστικών, τότε η Apple ή οι πιστοποιημένοι κατασκευαστές αξεσουάρ, θα πρέπει να προσφέρουν λύσεις υπό μορφή προσαρμογέα, για τα προηγούμενα ακουστικά.

Διαβάστε επίσης: Πώς να κατεβάσετε αρχεία στο iPhone 

Τα νέα αξεσουάρ της εταιρείας Tama, δεν φαίνεται να είναι διαθέσιμα ακόμη στην αγορά, καθώς δεν αναγράφεται τιμή πώλησης. Ως εκ τούτου ενδεχομένως να είναι και πρωτότυπα προϊόντα “μακέτες”, τα οποία δεν έχουν πιστοποίηση Made for iPhone, της Apple.

lightning adapters 02

Οι φήμες όπου κατά καιρούς επαληθεύονται μόνο από νέες φήμες θέλουν την εταιρεία Apple να αφαιρεί από την επερχόμενη έκδοση της ναυαρχίδας της την υποδοχή ακουστικών των 3,5 χιλιοστών, μειώνοντας το πάχος της συσκευής ακόμη περισσότερο. Όμως προχωρώντας στην ενέργεια αυτή θα πρέπει να αντικαταστήσει τη σύνδεση είτε ασύρματα - Bluetooth - είτε ενσύρματα μέσω της θύρας φόρτισης Lightning με ή χωρίς προσαρμογέα.

Διαβάστε επίσης: Eπαναφορά iPhone: Όλες οι απαραίτητες οδηγίες για να την πραγματοποιήσετε

Επίσης φημολογείται πως η εταιρεία εργάζεται πάνω στην υλοποίηση νέων EarPods τα οποία θα μπορούν να αντιστοιχηθούν με μια συσκευή θύρας Lightning, όπως ακριβώς το Pencil για τη συσκευή iPad Pro. Είναι αναμενόμενο αυτά τα ακουστικά να πωλούνται ξεχωριστά ενώ ένα παραδοσιακό ζευγάρι Lightning ακουστικών, να εμπεριέχεται στη συσκευασία του επερχόμενου iPhone, ως παρελκόμενο.

Η Apple αναμένεται να διαθέσει το επερχόμενο iPhone τον Σεπτέμβριο ακολουθώντας παραδοσιακά το χρονοδιάγραμμά της. Είναι πιθανό η τιμή εκκίνησης, να είναι στα $649 για την Αμερική, όσο ακριβώς η τωρινή ναυαρχίδα της εταιρείας iPhone 6s.

από DINFUN