Εκτύπωση αυτής της σελίδας

iPhone 7: Αρχική έκδοση αποθηκευτικού χώρου στα 32GB;

iPhone 7: Αρχική έκδοση αποθηκευτικού χώρου στα 32GB;
ired.gr
Νέες πληροφορίες οι οποίες προέρχονται από την εφοδιαστική αλυσίδα, αναφέρουν πως η νέα συσκευή iPhone θα ξεκινά από τα 32 GB αποθηκευτικού χώρου.

Σύμφωνα με έρευνα της εφοδιαστική αλυσίδας η οποία διεξήχθη από αναλυτή στην Κίνα, το επερχόμενο iPhone 7 θα μπορούσε να κυκλοφορήσει χωρίς την έκδοση των 16 GB της σειράς, κατά την κυκλοφορία του αυτό το φθινόπωρο.

Ο αναλυτής της εταιρείας IHS Technology ισχυρίζεται πως το επίπεδο αποθήκευσης στην εισαγωγική έκδοση (πρώτη έκδοση) για τη συσκευή iPhone 7, θα είναι η έκδοση των 32 GB στα $199, επιλογή μη διαθέσιμη για τα τωρινά μοντέλα iPhone 6s - iPhone 6s Plus. Μια τέτοια αλλαγή θα μπορούσε να μεταβάλλει τις εκδόσεις αποθήκευσης από 16 GB, 64 GB και 128 GB, που διατίθενται σήμερα, στις πιθανές 32 GB, 64 GB, 128 GB και 256 GB.

Στις αρχές του έτους υπήρχε η φήμη πως η έκδοση iPhone 7 Plus, θα μπορούσε να διαθέτει και μία high-end έκδοση αποθηκευτικού χώρου των 256 GB για τους χρήστες. Η έκδοση αυτή θα περιορίζονταν - έλεγαν οι φήμες - μόνο στη μεγαλύτερη έκδοση των 5,5 ιντσών, κι όχι για την μικρότερη έκδοση iPhone 7 των 4,7 ιντσών.

iphone 7 storage 01

Διαβάστε επίσης: Ο CEO της Apple Tim Cook είδε ένα iPhone σε πίνακα 350 χρονών 

Παρά το γεγονός της αφαίρεσης της μικρότερης έκδοσης αποθήκευσης, μια τέτοια κίνηση φαντάζει ασήμαντη σε χρήστες οι οποίοι έχουν ήδη μετακινηθεί σε μεγαλύτερες εκδόσεις χώρου αποθήκευσης. Πρόκειται για μία έκδοση έναρξης ωφέλιμη, μόνο σε χρήστες με μικρές απαιτήσεις αποθηκευτικού χώρου ή χρήστες οι οποίοι εκμεταλλεύονται σε μέγιστο βαθμό την υπηρεσία αποθήκευσης στο iCloud.

Mε τη δημιουργία Apple ID, κάθε χρήστης έχει διαθέσιμα 5 GB αποθηκευτικού χώρου στο iCloud. Δίδεται επίσης η δυνατότητα να αγγίξετε τα 50 GB με ένα αντίτιμο των 0,99€ ανά μήνα. Μία τέτοια ενέργεια αντισταθμίζει τη μικρή χωρητικότητα της έκδοσης έναρξης ενός iPhone, έως τώρα.

Η συσκευή iPhone 7 φημολογείται πως θα είναι εξοπλισμένη με αρκετά νέα χαρακτηριστικά και προδιαγραφές αν και για πρώτη φορά στη ιστορία του προϊόντος ο σχεδιασμός της συσκευής, θα παραμείνει παρόμοιος με την προηγούμενη έκδοση iPhone 6s και iPhone 6s Plus.

Μία νέα αναφορά αυτή τη φορά από το Nikkei σήμερα, επιβεβαιώνει προηγούμενες φήμες πως η Apple σκέφτεται να επεκτείνει τον κύκλο του προϊόντος στα 3 χρόνια, καθώς οι νέες λειτουργίες των smartphone αφήνουν πολύ μικρό χώρο για μεγάλες ανανεώσεις. Εδώ θα πρέπει να προσθέσουμε και τη γενικότερη επιβράδυνση της αγοράς των smartphone, η οποία αναστέλλει και τις πωλήσεις iPhone στο έτος που διανύουμε.

iphone 7 storage 02

Στο δια ταύτα. Για το iPhone 7 πιστεύεται πως ο σχεδιασμός του σε μεγάλο βαθμό θα ακολουθεί την προηγούμενη έκδοση iPhone 6s, χωρίς σημαντική οπτική αναθεώρηση για το τρέχον έτος.

Διαβάστε επίσης: Θα μπορέσει η Apple να αντεπεξέλθει στον επόμενο τεχνολογικό πόλεμο; 

Οι μεγαλύτερες αλλαγές θα αφορούν την ενδεχόμενη αφαίρεση της υποδοχής ακουστικών των 3,5 χιλιοστών, την εισαγωγή Smart Connector, και μια κάμερα διπλών φακών. Πολύ πιθανό όπως και για την έκδοση των 256 GB - κάποια από τα χαρακτηριστικά να περιοριστούν μόνο στη μεγαλύτερη έκδοση των 5,5 ιντσών, iPhone 7 Plus.

από DINFUN

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status