Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στα 78 εκατομμύρια οι παραγγελίες της Apple για το iPhone 7

Στα 78 εκατομμύρια οι παραγγελίες της Apple για το iPhone 7
ired.gr

Μετά τις φήμες για τα χαρακτηριστικά του iPhone 7, διέρρευσε και ο αριθμός των παραγγελιών των νέων συσκευών.

Αναφορές από την Ταϊβάν δείχνουν ότι η Apple έχει ζητήσει από τους προμηθευτές να κατασκευάσουν μεταξύ 72 και 78 εκατομμυρίων νέων iPhone 7. Το νούμερο αυτό είναι ιδιαίτερα υψηλό σε σχέση με τα 65 εκατομμύρια που είχαν προβλέψει οι αναλυτές.

Αν η Apple καταφέρει να φτάσει (ή και να ξεπεράσει) αυτό το νούμερο θα καταφέρει να επιτύχει τον υψηλότερο στόχο για λανσάρισμα προϊόντος από το iPhone 6.

Παρά την πτώση των πωλήσεων που παρατηρήθηκε στο πρώτο τρίμηνο του 2016, η Apple, με αυτή την κίνηση, φαίνεται να θέλει να κάνει το επόμενο βήμα. Η παρούσα παραγγελία επιπλέον 10 εκατομμυρίων συσκευών iPhone 7 και iPhone 7 Plus φαίνεται ότι θα αναστρέψει τις φήμες για δυσκολίες στις πωλήσεις και ότι οι μακροοικονομικές αντιξοότητες δεν θα επηρεάσουν αυτή τη φορά τα κέρδη από τη νέα συσκευή. 

iphone 7 order 01

Η είδηση αυτή κυκλοφόρησε παρά τις πρόσφατες διαρροές που αποκαλύπτουν ότι η νέα συσκευή θα είναι παρόμοια με το iPhone 6s αλλά θα έχει ενισχυμένα εσωτερικά εξαρτήματα. Με άλλα λόγια, από ό,τι φαίνεται, οι συσκευές iPhone 7, εξωτερικά, θα αντικατοπτρίζουν σε μεγάλο βαθμό τους προκατόχους τους αλλά θα υπάρχουν αναβαθμίσεις στην κάμερα και στις γραμμές της κεραίας στο πίσω μέρος.

Διαβάστε επίσης: «iPhone 7: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε»

Οι φήμες λένε ότι τα μελλοντικά iPhones θα έχουν οθόνη OLED, αν και δεν είναι ακόμη σαφές ότι κάτι τέτοιο θα αφορά και το iPhone 7 ή θα πρέπει να περιμένουμε για την επόμενη γενιά smartphones της Apple. 

iphone 7 order 02

Ο Tim Cook είχε πει ότι το επόμενο iPhone θα περιλαμβάνει πράγματα που δεν γνωρίζουμε ότι χρειαζόμαστε σήμερα. Κι αν αυτή η δήλωση μοιάζει μια συνηθισμένη κίνηση marketing, φαίνεται ότι η Apple πραγματικά πιστεύει ότι η συσκευή του 2016 θα κάνει τρελές πωλήσεις. 

Θα είναι ένα από τα 78 εκατομμύρια iPhone 7 το δικό σας;

Διαβάστε επίσης: «iPhone 7 Rumors: Όλα τα χαρακτηριστικά των επερχόμενων iPhones.

 

Από mirelen.

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status