Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πόσο γρήγορα μπορείτε να φορτίσετε τη μπαταρία στη συσκευή σας iPhone / iPad;

Πόσο γρήγορα μπορείτε να φορτίσετε τη μπαταρία στη συσκευή σας iPhone / iPad;
ired.gr

Μπορείτε να μειώσετε το χρόνο που απαιτείται για να φορτίσετε το iPhone ή το iPad. Δείτε πώς.

Είναι απορίας άξιον το ότι οι κατασκευαστές Android συσκευών και συγκεκριμένα στις ναυαρχίδες τους, σε όλες τις εταιρείες, έχουν προσθέσει την ικανότητα ταχείας φόρτισης, ενώ οι συσκευές iPhone και κυρίως οι συσκευές iPad, εξακολουθούν να χρειάζονται αρκετό χρόνο προκειμένου να φορτιστούν από το 0 έως το 100%.

Φυσικά ο χρόνος αυτός εξαρτάται και από το αν η συσκευή σας είναι σε λειτουργία κατά τη διάρκεια της φόρτισης. Σίγουρα θα έχετε κι εσείς τέτοιου είδους εμπειρία, όπου η φόρτιση καθυστερεί ακόμη περισσότερο.

Εμείς θα σας υποδείξουμε ένα πολύ απλό τέχνασμα, προκειμένου να το χρησιμοποιείτε κάθε φορά που συνδέετε τη συσκευή σας iPhone, iPad ή iPod touch, σε μία πηγή φόρτισης.

Διαβάστε επίσης: Quick Tip: Πώς να απενεργοποιήσετε τη δόνηση όταν το iPhone είναι στο αθόρυβο 

Θέστε τη συσκευή σε λειτουργία πτήσης

Μπορείτε πολύ εύκολα να θέσετε μία συσκευή iPhone, iPad ή iPod Touch, σε λειτουργία πτήσης. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να σύρετε το δάχτυλό σας από το κάτω μέρος της οθόνης προς τα επάνω, ώστε να αποκαλύψετε το Κέντρο Ελέγχου και στη συνέχεια να αγγίξετε το εικονίδιο Χρήση σε πτήση.

charge faster 01

Εναλλακτικά μπορείτε να ακολουθήσετε τη διαδρομή Ρυθμίσεις > Χρήση σε πτήση.

Μόλις ολοκληρωθεί η φόρτιση, απενεργοποιήστε την εναλλαγή ή το εικονίδιο “Χρήση σε πτήση”, για να επαναφέρετε όλες τις λειτουργίες της συσκευής σας.

Η ενεργοποίηση της λειτουργίας “Χρήση σε πτήση”, κλείνει τελείως όλα τα radios της συσκευής, συμπεριλαμβανομένων του παρόχου, της λειτουργίας σύνδεσης Wi-Fi και Bluetooth. Όλα τα παραπάνω καταναλώνουν σημαντική ισχύ κατά τη χρήση και η απενεργοποίησή τους, στερεί πλήρως τη σύνδεση της iOS συσκευής σας, στο διαδίκτυο.

Χωρίς την πρόσβαση στο διαδίκτυο, όλες οι δραστηριότητες του δικτύου που κανονικά πραγματοποιούνται στο υπόβαθρο, όπως έλεγχος ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, Δραστηριότητες σε εφαρμογές, συγχρονισμός δεδομένων με το iCloud, iMessage αναφορές παράδοσης κλπ. παύουν να αποστραγγίζουν την φορτιζόμενη μπαταρία.

Διαβάστε επίσης: Τι είναι το HDR στη φωτογραφία και πώς το χρησιμοποιούμε; 

Παράλληλα απενεργοποιούνται και οι Γνωστοποιήσεις, ώστε να μην ανάβει η οθόνη άσκοπα κατά τη φόρτιση. Όλες οι παραπάνω ενέργειες εμποδίζουν τη συσκευή σας να φορτίσει σε πλήρη ταχύτητα.

Χρησιμοποιώ τη λειτουργία Χρήση σε πτήση και μπορώ να σας πω με βεβαιότητα πως οι προαναφερθείσες λειτουργίες, επιβραδύνουν σημαντικά τη διαδικασία φόρτισης. Όσο μεγαλύτερη είναι η χωρητικότητα της μπαταρίας τόσο πιο έντονα θα φανεί η βελτίωση στους χρόνους φόρτισης.

Ένα ωφέλιμο τέχνασμα ιδιαίτερα χρήσιμο σε ιδιοκτήτες iPad. Για να καταλάβετε τα μεγέθη, μία συσκευή iPad Pro 12,9 ιντσών, απαιτεί για παράδειγμα 4,5 ώρες φόρτισης. Το μέγεθος της μπαταρίας, είναι 10307 mAh με χρήση 12W Apple USB Power Adapter και φορτίζεται πλήρως, με την προϋπόθεση πως δεν χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια της φόρτισης.

Εάν κάτι από τα παραπάνω δεν έχει γίνει κατανοητό, παρακαλούμε ενημερώστε μας στα σχόλια. Επίσης θα μας ενδιέφερε να μας πείτε, πόσο πιο σύντομα καταφέρατε να φορτίσετε τη συσκευή σας.

από DINFUN

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status