Εκτύπωση αυτής της σελίδας

iPhone 7: Νέες αναπαραστάσεις προδίδουν τις αλλαγές στις επερχόμενες εκδόσεις

iPhone 7: Νέες αναπαραστάσεις προδίδουν τις αλλαγές στις επερχόμενες εκδόσεις
ired.gr

Νέες πληροφορίες διέρρευσαν στο διαδίκτυο με τη μορφή σχηματικών αναπαραστάσεων, απεικονίζοντας τη σχεδίαση των επερχόμενων iPhones.

Νέα set από σχηματικές αναπαραστάσεις των επερχόμενων iPhone 7 και iPhone 7 Plus, υποτίθεται πως διέρρευσαν την Πέμπτη κι επιβεβαιώνουν τις φήμες που θέλουν τη συσκευή iPhone 7 Plus, να φέρει κάμερα με διπλούς φακούς και υποδοχή σύνδεσης Smart Connector. Η μικρότερη έκδοση εξακολουθεί να αναμένεται απλά με μια βελτιωμένη κάμερα.

Σε αντίθεση με παρόμοια set σχεδίων τα οποία είδαν το φως της δημοσιότητας στις αρχές του μήνα, οι νέες σχηματικές αναπαραστάσεις της ιστοσελίδας LetemSvetemApplem, συμπεριλαμβάνουν και διαστάσεις. Συγκεκριμένα η συσκευή iPhone 7 φαίνεται πως θα είναι κατά 0,1 χιλιοστά πιο παχιά από το προκάτοχό της iPhone 6s στα 7,1 χιλιοστά, ενώ η μεγαλύτερη έκδοση Plus, παραμένει αμετάβλητη στα 7,3 χιλιοστά.

iphone 7 new rumors 01

Διαβάστε επίσης: Η Apple στρέφεται στην LG για την κατασκευή της διπλής κάμερας του iPhone 7 Plus

Αυτή η αναπαράσταση δείχνει πως η Apple βρίσκεται σε τέλμα από πλευράς λεπτότητας ή τουλάχιστον δεν είναι επιτακτική της προτεραιότητα στο σχεδιασμό. Να θυμίσουμε πως η συσκευή iPhone 6s είναι ήδη 0,2 χιλιοστά παχύτερη από το iPhone 6. Ένα ακόμη στοιχείο που προκύπτει από τα σχέδια που διέρρευσαν είναι πως η κάμερα της έκδοσης iPhone 7, διακρίνεται από ένα μεγαλύτερο άνοιγμα.

Φήμες, είχαν κάνει λόγο παλαιότερα, πως η κάμερα της συσκευής iPhone 7 θα βρεθεί στο ίδιο επίπεδο με το περίβλημά της. Από το σχέδιο όμως προκύπτει πως ίσως κάτι τέτοιο να μην είναι απαραίτητο, στην περίπτωση που θα συμπεριλαμβάνει και οπτικό σταθεροποιητή εικόνας, χαρακτηριστικό της έκδοσης Plus μόνο.

Το ερωτηματικό στα σχέδια είναι η απουσία της πάνω και κάτω πλευράς της έκδοσης iPhone 7 Plus. Oι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η Apple εργάζεται πάνω σε μία νέα οθόνη edge-to-edge. Τότε είτε οι αναπαραστάσεις δεν είναι πραγματικές ή είναι, και τη νέα οθόνη θα την δούμε στην νέα έκδοση του 2017.

iphone 7 new rumors 02

Διαβάστε επίσης: Δίπλωμα οδήγησης αποθηκευμένο στο iPhone. Η νέα εποχή ...είναι εδώ!

Η ιστοσελίδα LetemSvetemApplem, εικάζει πως η σύνδεση Smart Connector στην έκδοση iPhone 7 Plus, θα χρησιμοποιηθεί και για τη φόρτιση της συσκευής. Η συγκεκριμένη σύνδεση μπορεί να υποστηρίξει μεταφορά δεδομένων και σύνδεση με προηγμένα αξεσουάρ όπως για παράδειγμα φυσικά πληκτρολόγια.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι σχηματικές αναπαραστάσεις δείχνουν επίσης πως και οι δύο συσκευές iPhone 7, θα αποχωριστούν τις υποδοχές ακουστικών των 3,5 χιλιοστών και θα αναζητήσουν σύνδεση μέσω Bluetooth ή Lightning θυρών.

Η Apple αναμένεται να κυκλοφορήσει τις νέες συσκευές κάποια στιγμή μέσα στο Σεπτέμβριο, αφού πρώτα γίνουν οι απαραίτητες ανακοινώσεις προς τα μέσα ενημέρωσης λίγο νωρίτερα.

από DINFUN

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status