AirMore: Διαχειριστείτε ασύρματα τα δεδομένα στη συσκευή σας iPhone

AirMore: Διαχειριστείτε ασύρματα τα δεδομένα στη συσκευή σας iPhone
ired.gr

Είστε από τους χρήστες που αποφεύγουν την εφαρμογή iTunes; Δείτε εναλλακτική μέθοδο διαχείρισης των δεδομένων σας.

Για να διαχειριστείτε δεδομένα από την iOS συσκευή σας μέσω υπολογιστή, απαιτείται σύνδεση στο iTunes και για αρκετούς χρήστες η όλη διαδικασία είναι άγνωστη. Πολλές φορές ίσως γίνεται και υποχρεωτική η σύνδεση - για παράδειγμα - όταν χρειαστεί να επαναφέρετε τη συσκευή σας. Για να αποκαταστήσετε και τα δεδομένα σας όπως φωτογραφίες, μουσική, έγγραφα κλπ, όταν καταστεί απαραίτητο, εμείς σας προσφέρουμε μία εξαιρετική λύση που ακούει στο όνομα Airmore.

Σημείωση: Λόγω των περιορισμών που επιβάλλονται από την Apple για το σύστημα αρχείων στο λειτουργικό iOS, κάποιες λειτουργίες ίσως είναι περιορισμένες. Όμως ακόμη κι έτσι, η εφαρμογή Airmore εξακολουθεί να προσφέρει αυξημένη ευκολία, σε σύγκριση με τον ενσύρματο συγχρονισμό μέσω iTunes.

airmore 01

Διαβάστε επίσης: Γλιτώστε από τις διαφημίσεις στο iOS 9

Airmore - Εγκατάσταση

Μόλις εγκαταστήσετε την εφαρμογή Airmore, ανοίξτε τον περιηγητή σας κι επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εφαρμογής. Θα παρουσιαστεί ένα εικονίδιο QR Code το οποίο θα χρειαστεί να σαρώσετε με την κάμερα της συσκευής σας για να συνδεθείτε με τον υπολογιστή.

Επιλέξτε σάρωση για να ολοκληρωθεί η σύνδεση εντός της εφαρμογής στο λειτουργικό iOS.

Στη συνέχεια στρέψτε την κάμερά σας προς το κωδικό στην οθόνη, για να γίνει η σάρωση.

Μόλις κάνετε τη σάρωση, ένα αίτημα για επιβεβαίωση θα εμφανιστεί στη συσκευή σας. Επιλέξτε πως συμφωνείτε και στη συνέχεια είστε έτοιμοι να διαχειριστείτε τα δεδομένα σας.

airmore 02

Αirmore - Χαρακτηριστικά

Η εφαρμογή Αirmore επιτρέπει την ασύρματη μεταφορά εικόνων και video. Αυτές οι δύο μορφές αρχείων προσφέρουν τον μεγαλύτερο βαθμό ελευθερίας κινήσεων, όσο αφορά τις επιλογές και δυνατότητες. Μπορείτε να μεταφέρετε απροβλημάτιστα και να προβάλλετε στη βιβλιοθήκη φωτογραφιών, της iOS συσκευή σας.

Η μουσική είναι ελαφρώς περιορισμένη και δεν είναι δυνατή η διαχείριση από την προεγκατεστημένη εφαρμογή αναπαραγωγής Μουσικής. Είναι χρήσιμη όμως μόνο για τη μεταφορά μουσικής από τον υπολογιστή στη συσκευή σας. Είναι σημαντικό όμως, καθώς δύναται να γίνει η αναπαραγωγή των κομματιών εντός της εφαρμογής Airmore.

Εάν ενδιαφέρεστε για μεταφορά εγγράφων, αυτή μπορεί να γίνει απροβλημάτιστα για τις ακόλουθες μορφές αρχείων.

  • PDF
  • Excel
  • Powerpoint
  • TXT
  • ZIP

Οι χρήστες έχετε τη δυνατότητα να μεταφέρετε αρχεία από τους υπολογιστές στις συσκευές σας και να τα προβάλλετε. Χάρη στο χαρακτηριστικό “Κοινή χρήση” του λειτουργικού iOS 9, είστε σε θέση να ανοίξετε τα έγγραφα με κάποια άλλη εφαρμογή της επιλογής σας, η οποία υποστηρίζει τη συγκεκριμένη μορφή.

Οι τύποι αρχείων που μπορείτε να διαχειριστείτε είναι πάρα πολλοί, αλλά θα πρέπει η διαχείρισή τους να γίνει μέσα από την εφαρμογή και μόνο.

airmore 03

Διαβάστε επίσης: 15 ωραία κόλπα για το iOS 9

Εν κατακλείδι

Παρά τους περιορισμούς που επιβάλλονται από τη εφαρμογή λόγω της δομής του λειτουργικού iOS, η λειτουργικότητα που προσφέρει η εφαρμογή Airmore, είναι ικανοποιητική. Πάνω από όλα οι χρήστες μπορούν να μεταφέρουν φωτογραφίες και video, - τύποι αρχείων ιδιαίτεροι σημαντικοί για πολλούς από μας που διαχειριζόμαστε δεκάδες στιγμιότυπα καθημερινά, λόγω των αναρτήσεων.

Η εφαρμογή Airmore παρέχει μια βολική μέθοδο γρήγορης μεταφοράς των εν λόγω στιγμιοτύπων, και πραγματικά εκτιμούμε την ευκολία με την οποία συνδέσαμε τις συσκευές μας. Το μόνο που χρειάστηκε να κάνουμε εμείς, ήταν να σαρώσουμε το QR Code, χωρίς καμία απαίτηση συνθηματικού είτε στην εφαρμογή είτε στον υπολογιστή μας.

Οι developers της εφαρμογής έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά για τη διαχείριση των δεδομένων κι εξακολουθούν να εργάζονται πάνω στους περιορισμούς του λειτουργικού iOS για να προσφέρουν μεγαλύτερη ελευθερία, κι αυτό είναι αξιέπαινο.

Ακολουθήστε τις παραπάνω οδηγίες για να εγκαταστήσετε και να συνδέσετε τις συσκευές σας και αν συναντήσετε δυσκολίες εμείς θα είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε.

Download AirMore

από DINFUN