Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Θα έχει το iPhone 7, τέσσερα ηχεία;

Θα έχει το iPhone 7, τέσσερα ηχεία;
ired.gr

Η νέα αυτή φήμη συνοδεύεται από φωτογραφία του νέου σασί του iPhone 7

Το τι έχουμε να ακούσουμε και να διαβάσουμε σχετικά με το επερχόμενο iPhone μέχρι και την ανακοίνωσή του, το ξέρουμε. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος οι φήμες δίνουν και παίρνουν. Σε μερικές περιπτώσεις σαν και αυτή, οι φήμες “συνοδεύονται” και από υποτίθεται πραγματικές φωτογραφίες συσκευών, ή έστω του πλαισίου τους. Μη με ρωτήσετε αν θα κυκλοφορήσει το iPhone σε μωβ χρώμα, είναι πιθανό το leak να είναι αληθινό και το σασί βαμμένο με κάποια άσχετη απόχρωση.

iphone 7 four speakers 01

Στο γαλλικό blog nowhereelse.fr δημοσιεύθηκαν φωτογραφίες από το υποτιθέμενο σασί του νέου iPhone. Με βάση αυτές, εκτός από την απουσία των γραμμών της κεραίας, μπορούμε επίσης να διακρίνουμε δύο σετ στερεοφωνικών ηχείων, ένα στο επάνω και ένα στο κάτω μέρος της συσκευής (ή του case, anyway). Από όσο έψαξα και διάβασα, γενικά, δεν συνηθίζεται η χρήση ηχείων στο επάνω μέρος, ιδίως όταν αυτό σχεδόν εφάπτεται με το κιτ της κάμερας.

iphone 7 four speakers 02

Όμως, δεν μπορούμε και να αγνοήσουμε τον σχεδιασμό του iPad Pro και τα τέσσερα ηχεία που αυτό διαθέτει. Ασφαλώς, σε ένα tablet τα δεδομένα είναι διαφορετικά, καθώς ο χρήστης μπορεί να το κρατάει με τέσσερις διαφορετικούς τρόπους και η τοποθέτηση των τεσσάρων ηχείων φαντάζει σαν μία “λογική” επιλογή.

iphone 7 four speakers 03

Προσωπικά, και το ήμισυ της φήμης αυτής να αληθεύει, θα είμαι πολύ ευχαριστημένος. Δεν θέλω να αρχίσω πάλι τις γκρίνιες για το “ίδιο σχέδιο”, την γνώμη μου την ξέρετε. Παρ’ όλα αυτά όμως, νομίζω πως έχει έρθει η ώρα να ακούσουμε στερεοφωνικό ήχο από το iPhone μας και από το εξωτερικό του ηχείο. Ασφαλώς και τα ακουστικά είναι μια λύση, δεν θα με χάλαγε όμως καθόλου να μην χρειάζεται να κουβαλάω εξωτερικό ηχείο στην παραλία προκειμένου να ακούει καλά η παρέα μου μουσική από το iPhone. Το κακό είναι πως θα ξεφορτωθώ το εξωτερικό ηχείο, από το επόμενο καλοκαίρι καθώς η νέα συσκευή θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα, ως συνήθως, κάπου στον Οκτώβρη.

από Kostthem

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status