Platform games - Free online games #15

Platform games - Free online games #15
ired.gr

Τα παιχνίδια που ανήκουν σε αυτή την κατηγορία έχουν ως πρώτο μέλημά τους την περιήγηση και την επιβίωση των δυσκολιών μιας πίστας και λιγότερο μια μάχη ή την επίλυση κάποιου δύσκολου γρίφου. Συνήθως είναι πολύ φωτεινά, αλλά υπάρχουν και πολλά πιο σκοτεινά.

Armed With Wings 3

Armed With Wings 3

Το Armed With Wings 3 μου άρεσε πάρα πολύ. Έχει ένα μοναδικό ύφος και στυλ που καταφέρνει να σε βάλει μέσα στο παιχνίδι. Φανταστικό περιβάλλον και ιδιαίτερα καλοσχεδιασμένο. Ο χαρακτήρας είναι πολύ cool και η ιστορία θα σας εκπλήξει. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Game Link
FireBoy and WaterGirl 4: The Crystal Temple

FireBoy and WaterGirl 4: The Crystal Temple

Αυτό το παιχνίδι είναι πραγματικά πανέξυπνο. Χειρίζεστε ταυτόχρονα 2 χαρακτήρες και προσπαθείτε να μαζέψετε τους κρυστάλλους, αλλά και να φύγετε! Το προτείνω, μου άρεσε πολύ.

Game Link
The Fancy Pants Adventure

The Fancy Pants Adventure

Ένα πανέμορφο platform game που με εντυπωσίασε με την απλότητα και τον σχεδιασμό του. Φορέστε το φανταχτερό παντελόνι σας και ταξιδέψτε στον πανέμορφα σχεδιασμένο με το "χέρι" κόσμο.

Game Link
Raze

Raze

Φτιάξτε τον χαρακτήρα σας, περιδιαβείτε τις διάφορες πίστες και εξολοθρεύστε τους εχθρούς σας. Δύσκολος χειρισμός στην αρχή, αλλά μόλις τον συνηθίσετε θα σας αρέσει! Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι.

Game Link
Loved

Loved

Αυτό το παιχνίδι θα μπορούσε να ήταν ένα τεστ ψυχολογίας, αφού είναι πραγματικά περίεργο το πως αντιδράει ο καθένας. Το concept του είναι ότι μια απρόσωπη φωνή σας δίνει εντολές τις οποίες μπορείτε να παρακούσετε αν θέλετε και μετά σας κρίνει. Αξίζει να το παίξετε μόνο και μόνο για να δείτε τις αντιδράσεις σας.

Game Link
The Unfair Platformer

The Unfair Platformer

Ένα ξεκαρδιστικό ή σπαστικό platform game (ανάλογα το άτομο), το οποίο δηλώνει από την πρώτη στιγμή ότι σας λέει ψέματα. Αποφύγετε αόρατες και ορατές παγίδες και φτάστε στα checkpoint για να πάρετε ανάσα! Δεν του φαίνεται από την αρχή, αλλά είναι εξαιρετικά εθιστικό!

Game Link
Redder

Redder

Στο Redder, είστε ένας αστροναύτης που ξέμεινε σε έναν εξωγήινο πλανήτη και τώρα ψάχνει κρυστάλλους για να μπορέσει να γυρίσει πίσω. Τεράστιος χάρτης, μεγάλος βαθμός δυσκολίας και ένα εξαιρετικό παιχνίδι για να το ευχαριστηθείτε.

Game Link
Zombality

Zombality

Πολύ όμορφο platform game, με ζόμπι. Ωραία ατμόσφαιρα και καλός χειρισμός. Εγκρίνω!

Game Link
Asgard

Asgard

Είστε ένας Βίκινγκ που θέλει να γίνει πλούσιος και να νικήσει τους εχθρούς του. Ωραίο παιχνίδι με δύσκολες μάχες.

Game Link
Bearbarians

Bearbarians

Οι πιο μικροί "βάρβαροι" του κόσμου έχουν ετοιμαστεί για μάχη. Εξοπλίστε τους και πολεμήστε. Όμορφα γραφικά, γρήγορο gameplay και πολλές επιλογές, το bearbarian μπορεί να σας κολλήσει!

Game Link