RPG - Free online games #14

RPG - Free online games #14
ired.gr

Δεν θα μπορούσε να υπάρχει λίστα με την κατηγορία των Role playing games, να απουσιάζει. Παιχνίδια rpg υπάρχουν πραγματικά άπειρα, αφού ίσως να είναι η πιο δημοφιλής κατηγορία από όλες. Είτε προτιμάτε μαγεία και φαντασία, σπαθιά και πολεμιστές είτε μελλοντικούς κόσμους που τα πράγματα πήγαν λίγο στραβά, σας έχουμε βρει τα καλύτερα ανάμεσά τους.

Guild Wars 2

Guild Wars 2

Το πιο διάσημο από όλα τα MMORPG που σας παρουσιάζω σε αυτό το άρθρο. Ένα πραγματικά καταπληκτικό παιχνίδι που έχει κερδίσει πάρα πολλά βραβεία! Φανταστικά τοπία, μοναδικός κόσμος, πολλές και διαφορετικές μεταξύ τους φυλές και ένα σύστημα leveling που δεν θα βρείτε σε άλλο παιχνίδι. Γραφικά, gameplay και σύστημα μάχης, όλα εναρμονίζονται για να δημιουργήσουν μια μοναδική "παικτική" εμπειρία. Στα υπέρ του παιχνιδιού είναι ότι το παίζουν χιλιάδες άνθρωποι, οπότε δεν θα βρεθείτε μόνοι σας σε κανένα σημείο.

Game Link
Might and Magic : Heroes Online

Might and Magic : Heroes Online

Ένα παιχνίδι rpg, βασισμένο στον (σχεδόν) ομώνυμο τίτλο Heroes of Might and Magic. Διαθέτει καταπληκτικά γραφικά και πολύ ενδιαφέρον σύστημα μάχης. Εξαιρετική δουλειά έχει γίνει πάνω στους ήρωες, οι οποίοι είναι πραγματικά διαφορετικοί μεταξύ τους και έχουν πάρα πολλές επιλογές για να επιλέξετε.

Game Link
EOS Echo of Soul

EOS Echo of Soul

Το EOS, ψηφίστικε ως το καλύτερο MMORPG του 2014 και όχι χωρίς λόγο. Φανταστικό gameplay, υπέροχη αισθητική στους χαρακτήρες και άπειρες επιλογές. Το παιχνίδι έχει δανειστεί μεγάλο κομμάτι της έμπνευσής του από την Ιαπωνική κουλτούρα και για αυτό θα παρατηρήσετε πολλά στοιχεία που θυμίζουν manga. Προσωπικά αυτό το θεωρώ θετικό, αλλά αν δεν σας αρέσει αυτό, τότε δεν σας προτείνω το παιχνίδι.

Game Link
Shackes & Fidget

Shackes & Fidget

Ένα χιουμοριστικό rpg παιχνίδι, με πάρα πολλές επιλογές! Διαλέξτε την κλάση και την φυλή του χαρακτήρα σας και χαθείτε σε έναν κόσμο μαγείας και φαντασίας. Στα υπέρ αυτού του παιχνιδιού είναι ότι έιναι μεταφρασμένο και στα ελληνικά! Το προτείνω, αφού η αστεία νότα που έχουν δώσει στο παιχνίδι οι δημιουργοί του, το ξεχωρίζει από πολλά του είδους του.

Game Link
Lords Road

Lords Road

Συναγωνιστείτε με άλλους παίκτες σε έναν φανταστικό κόσμο, κατακλησμένο από τέρατα και μαγεία! Πολεμήστε τα Bosses ή άλλους παίκτες και γίνετε ο πιο ισχυρός πολεμιστής και μάγος. Ένα rpg με καταπληκτικά γραφικά, που θα σας συναρπάσει με το gameplay του και την φοβερή δράση του.

Game Link
Skyforge

Skyforge

Ένα από τα καλύτερα και πιο διαφορετικά MMORPG παιχνίδια της αγοράς, το Skyfoge καταφέρνει να μας εντυπωσιάσει όχι μόνο με τα φανταστικά γραφικά του,αλλά και με το μοναδικό leveling system του. Μπορείτε πραγματικά να παίξετε τον χαρακτήρα που έχετε φανταστεί, ακριβώς όπως τον έχετε φανταστεί. Διαδραματίζεται σε έναν κόσμο που συνδυάζει επιτυχημένα την φαντασία και την τεχνολογία και έχει τρομερά cutscene video, που θα σας ιντριγκάρουν.

Game Link
The Awakening RPG

The Awakening RPG

Πολύ κλασικό brοwser based rpg, που τα έχει όλα. Χαριτωμένα γραφικά, ωραίο gameplay και levelling system που κάνουν το παιχνίδι να ξεχωρίζει.

Game Link
Bleach Online

Bleach Online

Για τους fan του πολύ διάσημου manga Bleach, αυτό το πολύ ωραίο rpg, έρχεται να ταράξει τα νερά. Τα γραφικά του είναι καρτουνίστικα,αλλά πολύ περιποιημένα, ενώ εκεί που πραγματικά διαφέρει έιναι το σύστημα μάχης του, που βρήκα πολύ ενδιαφέρον. Προτείνω να το δοκιμάσετε, ειδικά αν σας αρέσει το ομώνυμο manga και anime.

Game Link
Champions Of Chaos 2

Champions Of Chaos 2

Ένα πραγματικά φοβερό παιχνίδι με τα όλα του. Πολύ καλό χιούμορ, ωραίες μάχες, πολλές επιλογές και levelling στους ήρωες. Η ιστορία του είναι συμπαθητική, αλλά αυτό που θα σας κερδίσει είναι το χιούμορ, υπάρχουν μέχρι και cheerleader και μάχες με λάμα στο παιχνίδι και παραμένει εξαιρετικό!

Game Link
Strike Force Heroes 2

Strike Force Heroes 2

Παιχνιδάρα στο διάστημα! Μάχες, αίσθηση έλλειψης βαρύτητας, ωραία γραφικά και levelling. Πραγματικά υπέροχο, καταφέρνει να σε βάλει στο κλίμα μιας μάχης σε διαστημικό σταθμό.

Game Link
ARCUZ II: DUNGEONS

ARCUZ II: DUNGEONS

Ένα όμορφο Rpg game, που υποδύεστε τον νεαρό ήρωα που θέλει να σώσει τον κόσμο! Πάρτε εμπειρία και αντικείμενα και ολοκληρώστε τα quest σας.

Game Link
Exorcist

Exorcist

Ένα χιουμοριστικο rpg που θα σας κερδίσει. Το παιχνίδι είναι πολύ απλό, αλλά και πολύ εθιστικό! Το soundtrack του είναι ένα από τα πιο δυνατά του σημεία.

Game Link
Monster Frontier

Monster Frontier

Ένα πολύ διαφορετικό rpg-strategy game,που θα σας κερδίσει με την μοναδικότητά του και τις πολλές επιλογές του.

Game Link
Dungeon Surge

Dungeon Surge

Ένα πολύ αστείο prg παιχνίδι, που θα σας ενθουσιάσει.Το παιχνίδι είναι χαλαρωτικό, πολύ ενδιαφέρον και έχει πολύ γέλιο! Το προτείνω!

Game Link
Knighttron

Knighttron

Ένα point and click, turn based rpg, που θα σας κερδίσει. Ωραίες και δύσκολες μάχες και καλοφτιαγμένα γραφικά. Είναι ένα παιχνίδι που μπορεί να σας κολλήσει!

Game Link
The Enchanted Cave 2

The Enchanted Cave 2

Ένα φανταστικό rpg που έχει πολύ μεγάλο βάθος! Η πρώτη ματιά μπορεί να σας απογοητεύσει, αλλά πιστέψτε με το παιχνίδι είναι φοβερό. Πολύ απλό, αλλά με περίπλοκο leveling, πάρα πολλές επιλογές και φανταστικό gameplay.

Game Link
Sacred Treasure

Sacred Treasure

Το Sacred Treasure, είναι ένα πολύ αστείο και διασκεδαστικό rpg. Βρείτε τον πιο καλό εξοπλισμό, βελτιώστε τις ικανότητές σας και ανεβείτε μέσα στο guild, το οποίο όπως θα δείτε, δεν έχει πάντα αγαθές διαθέσεις.

Game Link
DungeonUp

DungeonUp

Το DungeonUp είναι ένα απλό και αρκετά διαχρονικό rpg, με στοιχεία κλασικών παιχνιδιών που έχουμε αγαπήσει. Είναι αρκετά καλό, ιδιαίτερα για τους λάτρεις των παλιών παιχνιδιών.

Game Link
Abyss Walker: The Lost Island

Abyss Walker: The Lost Island

Ένα πολύ ενδιαφέρον platform - rpg, με πρωταγωνιστή έναν φοβερό ninja! Ωραία δράση και χειρισμός, σε ένα παιχνίδι που θα σας κρατήσει το ενδιαφέρον!

Game Link
Crystal Story II

Crystal Story II

Ένα RPG που θυμίζει σε playstyle το παλιό pokemon rpg game. Δεν έχει πολύ καλά γραφικά, αλλά έχει πολύ ωραία ατμόσφαιρα.

Game Link