Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αυτοί είναι οι νικητές των Βραβείων Google Play

Αυτοί είναι οι νικητές των Βραβείων Google Play
ired.gr

Σε ένα διαγωνισμό που γίνεται θεσμός, ανακοινώθηκαν οι καλύτερες εφαρμογές του Google Play.

Στα πλαίσια του συνεδρίου Google I/O 2016, ανακοινώθηκαν οι νικητές των επίσημων βραβείων Google Play. Είναι η πρώτη φορά που η Google διοργανώνει ένα τέτοιο είδους θεσμό με σκοπό να αναδείξει τα πιο επιτυχημένα και δημοφιλή apps.

Ο κατάλογος των βραβείων καλύπτει ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών, όπως real time multiplayer παιχνίδια, start ups, και καινοτόμες χρήσεις της τεχνολογίας.

Οι νικητές

Καλύτερο app: Houzz

google app awards 01

Το Houzz σας δίνει ιδέες και σας φέρνει σε επαφή με σχεδιαστές και εργολάβους απευθείας μέσα από το app. Μπορείτε να αποθηκεύετε φωτογραφίες και ιδέες στο λογαριασμό σας και να τα μοιράζεστε με τους φίλους σας. Ίσως το πιο ενδιαφέρον χαρακτηριστικό είναι η δυνατότητα να δείτε έπιπλα και διακοσμήσεις σε ένα δωμάτιο του σπιτιού σας με μια φωτογραφία.

link

Best early adopter: World Around Me

google app awards 02

Αν πάντα θέλατε να έχετε όραση με ακτίνες Χ, τότε αυτό το app, ίσως, μπορεί να το κάνει πραγματικότητα. Με έναν μοναδικό τρόπο, εντοπίζει χρήσιμες τοποθεσίες γύρω σας, όπως εστιατόρια, ΑΤΜ, καταστήματα, μετρό και λεωφορεία με την τεχνολογία της επαυξημένης απεικόνισης.

link

Καλύτερο οικογενειακό app: Thinkrolls 2

google app awards 03

Το αντικείμενο του παιχνιδιού είναι να κυλήσει έναν χαρακτήρα μέσα από διαφορετικά επίπεδα, χρησιμοποιώντας μια σειρά κινήσεων αλλά και την κριτική σκέψη.

link

Best Go Global: Pokemon Shuffle Mobile

google app awards 04

Το βραβείο αυτό αφορά εφαρμογές ή παιχνίδια με ευρεία απήχηση και διαθεσιμότητα σε πολλές γλώσσες. Το Pokemon, ένα παιχνίδι γρίφων, επικράτησε στη μάχη αυτή.

link

Καλύτερο Παιχνίδι: Clash Royale

google app awards 05

Πρόκειται για ένα παιχνίδι μάχης σε πραγματικό χρόνο με κάρτες στρατηγικής από την Supercell.

link

Πιο καινοτόμο: NYT VR

google app awards 06

Οι χρήστες της εφαρμογής NYT VR μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Google Cardboard για να «μπουν» μέσα στις ειδήσεις και να δουν διαδραστικά βίντεο.

link

Καλύτερη χρήση material design: Robinhood

google app awards 07

Αν και το Material Design (ένα σύνολο σχεδιαστικών κανόνων από τη Google) χρησιμοποιείται από εκατομμύρια εφαρμογές στο Google Play, το Robinhood βραβεύθηκε για την πιο φρέσκια και εκτεταμένη χρήση του. Πρόκειται για μια εφαρμογή με δωρεάν πρόσβαση σε χρηματιστηριακές συναλλαγές.

link

Best Standout Indie: Alphabear

google app awards 08

Πρόκειται για ένα παιχνίδι λέξεων, στο οποίο συλλαβίζεις γράμματα και συλλέγεις χαριτωμένες αρκούδες για να ανεβάσεις το σκορ. Βραβεύθηκε ως το καλύτερο indie game, δηλαδή ανεξάρτητο παιχνίδι χωρίς οικονομική βοήθεια από κάποιον μεγάλο παραγωγό, που δημιουργήθηκε από την αγάπη κάποιου για το αντικείμενο και όχι με κριτήριο το κέρδος.

Best Use of Google Play Game Services: Table Tennis Touch

google app awards 09

Αν σας αρέσει το πινγκ πονγκ, θα λατρέψετε αυτό το παιχνίδι. Εκπληκτικά γραφικά, ρεαλιστικό game play και πολλαπλοί τρόποι παιχνιδιού.

link

Best Standout Startup: Hopper

google app awards 10

Το χαριτωμένο λαγουδάκι στο εικονίδιο της εφαρμογής παίζει στα δάκτυλα τις αεροπορικές εταιρείες. Αντίθετα με τις περισσότερες ταξιδιωτικές εφαρμογές που σας δίνουν την τρέχουσα τιμή για αεροπορικά εισιτήρια, το Hopper θα σας πει αν συμφέρει να τα αγοράσετε τώρα, να περιμένετε ή να βρείτε διαφορετικές ημερομηνίες σε καλύτερη τιμή. Θα σας στέλνει, επίσης, ειδοποιήσεις όταν, για τα ταξίδια που ενδιαφέρεστε, η τιμή πέφτει ή αναμένεται να ανέβει.

link

Από mirelen.

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status