5 iPhone apps για να μάθετε μια ξένη γλώσσα

5 iPhone apps για να μάθετε μια ξένη γλώσσα
ired.gr

Είναι εύκολο να μάθετε μια ξένη γλώσσα από το κινητό σας με ένα από αυτά τα πέντε apps.

Αν λατρεύετε το iPhone σας και θέλετε συνεχώς να μαθαίνετε καινούρια πράγματα, τότε γιατί να μην μάθετε μια καινούρια γλώσσα με τη βοήθεια του αγαπημένου σας smartphone; Αυτά είναι πέντε από τα πιο ενδιαφέροντα και διασκεδαστικά apps που θα σας βοηθήσουν να ζήσετε μια νέα γλωσσική εμπειρία.

Διαβάστε επίσης: «Μπορείτε το iPhone να σε διδάξει μια ξένη γλώσσα;»

HiNative

iphone foreign language apps 01

Αν υπάρχει μια φράση που συνοψίζει το HiNative είναι το «Μιλήστε στον κόσμο». Αυτή η εφαρμογή υποστηρίζει περισσότερες από 120 γλώσσες του κόσμου και σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε ερωτήσεις σχετικά με τη γλώσσα και τον πολιτισμό σε ανθρώπους με μητρική γλώσσα αυτή που σας ενδιαφέρει. Μπορείτε επίσης να ανεβάσετε ένα ηχητικό αρχείο και να πάρετε μια αξιολόγηση για την προφορά σας.

Κατεβάστε το εδώ δωρεάν 

Busuu

iphone foreign language apps 02

Το Busuu είναι μια δωρεάν εφαρμογή που διατίθεται σε διάφορες γλώσσες και προσφέρει τη μοναδική δυνατότητα σύνδεσης των εκπαιδευόμενων με φυσικούς ομιλητές. Δηλαδή αφού έχετε μάθει μέσα από τις 3.000 φράσεις και λέξεις, μπορείτε να αλληλεπιδράσετε με πάνω από 25 εκατομμύρια χρήστες για να δείτε αν τα καταφέρνετε. Η εφαρμογή χρησιμοποιεί, επίσης, τεχνικές ήχου και εικόνας για ένα πιο ολοκληρωμένο μάθημα ξένων γλωσσών.

Κατεβάστε το εδώ δωρεάν 

Brainscape

iphone foreign language apps 03

Είτε θέλετε να δημιουργήσετε τις δικές σας flashcards είτε να βασιστείτε στις πληροφορίες της εφαρμογής, το Brainscape επικεντρώνεται στη διαδικασία της εκπαίδευσης, επαναλαμβάνοντας κάποιες κάρτες ανάλογα με τον χρήστη, ώστε να εμπεδωθούν καλύτερα οι νέες γνώσεις. Είτε ενδιαφέρεστε για την εκμάθηση μιας γλώσσας είτε απλά για να διασκεδάσετε με κάποιες ερωτήσεις, το Brainscape θα σας ενθουσιάσει.

Κατεβάστε το δωρεάν εδώ 

Mindsnacks

iphone foreign language apps 04

Αν ψάχνετε ένα δωρεάν και διασκεδαστικό τρόπο να μάθετε μια νέα γλώσσα, το Mindsnacks είναι μια πολύ ωραία εφαρμογή, διαθέσιμη σε διάφορες γλώσσες. Χρησιμοποιεί παιχνίδια για να βοηθήσει τη διδασκαλία σε ανθρώπους όλων των ηλικιών. Μέσα από το διαδραστικό παιχνίδι, θα διδαχτείτε βασικό λεξιλόγιο και θα κάνετε πρόβα σε συνομιλίες.

Διαλέξτε τη γλώσσα που σας ενδιαφέρει και κατεβάστε το αντίστοιχο app εδώ https://itunes.apple.com/us/artist/mindsnacks/id385497071

Babbel

iphone foreign language apps 05

Είτε θέλετε να μάθετε Πολωνικά, Ινδονησιακά, Ολλανδικά ή μια άλλη δημοφιλή γλώσσα, το Babbel είναι μια δωρεάν εφαρμογή που θα σας βοηθήσει. Με την αξιολόγηση της προφοράς σας, το app διασφαλίζει ότι λέτε τις λέξεις σωστά. Μπορείτε να επιλέξετε τα μαθήματα στα οποία θέλετε να επικεντρωθείτε ή να μάθετε τις βασικές γλωσσικές δεξιότητες.

Κατεβάστε το Babbel δωρεάν εδώ

Διαβάστε επίσης: «Ρωτήστε μας: Πως μπορώ να κάνω εναλλαγή στις γλώσσες πληκτρολογίου σε λειτουργικό iOS;»

Από mirelen.