Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Rumor: iPhone με οθόνη από άκρη σε άκρη και ενσωματωμένο Touch ID αισθητήρα, το 2017

Rumor: iPhone με οθόνη από άκρη σε άκρη και ενσωματωμένο Touch ID αισθητήρα, το 2017
ired.gr

iPhone με edge-to-edge οθόνη το 2017. Ίσως η πιο “αισιόδοξη” φήμη των τελευταίων μηνών!

Είναι αυτή η εποχή του έτους που οι φήμες αρχίσουν να οργιάζουν σχετικά με την εμφάνιση αλλά και τις λειτουργίες του επερχόμενου iPhone. Η αλήθεια είναι πως μέχρι τώρα, τουλάχιστον στο θέμα της εμφάνισης, οι φήμες μάλλον μας έχουν απογοητεύσει. Δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν πως η έμπνευση των σχεδιαστών της Apple έχει στερέψει, κάτι που φυσικά συνεπάγεται από την “αποδοχή” των μέχρι τώρα φημών και σχεδιαγραμμάτων που έχουν “διαρρεύσει”.

Να όμως που η πιο φρέσκια “φήμη” δείχνει πως υπάρχουν πιθανότητες να δούμε όντως κάτι καινοτόμο και κυρίως όμορφο στον σχεδιασμό του iPhone 7s ή του iPhone 8, από την Apple, το 2017. Βέβαια, αν η φήμη αυτή ισχύει, τότε μάλλον θα πρέπει να αποδεχτούμε πως φέτος, το iPhone 7 δεν θα προσφέρει κάτι το τόσο συναρπαστικό, τουλάχιστον σχεδιαστικά. Αποκλείεται η Apple να κάνει major αλλαγές επί δύο συνεχείς χρονιές. Αλλά ας εστιάσουμε στα θετικά της είδησης / φήμης.

edge to edge iphone screen 01

Στο τελευταίο podcast του The Talk Show, αναφέρεται πως το iPhone που θα κυκλοφορήσει το 2017, θα έχει οθόνη από άκρη σε άκρη (edge to edge). Επίσης, ο αισθητήρας ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων αναμένεται να ενσωματωθεί στην οθόνη της συσκευής.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, αναμένεται και η εμπρόσθια κάμερα FaceTime, να ενσωματωθεί και αυτή στην οθόνη.

Δεν αποσαφηνίζεται η τύχη του Home button. Δηλαδή, αν θα έχουμε και εδώ μία αντίστοιχη “ενσωμάτωση”, ή αν έχει έρθει η ώρα που θα το “χαιρετήσουμε”.

edge to edge iphone screen 02

Σε κάθε περίπτωση, σχεδόν αποδεχόμενοι πλέον πως το επερχόμενο iPhone 7 δεν θα μας προσφέρει κάτι το φοβερό σχεδιαστικά, το μοντέλο που θα κυκλοφορήσει το 2017 αρχίζει όλο και περισσότερο να συγκεντρώνει εντυπωσιακά χαρακτηριστικά. Αν η συγκεκριμένη φήμη αληθεύει και η προσθήκη της OLED οθόνης επίσης, ίσως και να μιλάμε για το πιο “επαναστατικό” iPhone από την κυκλοφορία του iPhone.

“Καλύτερα”, δεν θα μπούμε στον πειρασμό να αγοράσουμε νέο iPhone και φέτος και θα κάνουμε και λίγη οικονομία. Εκτός αν καταφέρει και πάλι να μας εκπλήξει η Apple τον ερχόμενο Σεπτέμβρη. Χλωμό το κόβω...

από Kostthem

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status