Δωρεάν SMS από το PC

Δωρεάν SMS από το PC
ired.gr

Δωρεάν SMS από τον υπολογιστή με ή χωρίς εγγραφή.

Επειδή τα μηνύματα δεν είναι ποτέ αρκετά, καλό είναι να υπάρχουν και δωρεάν SMS από τον υπολογιστή.

Με τη σημερινή παντοκρατορία του iMessage αλλά και του Facebook Messenger, υπάρχει κανείς εκεί έξω που του αρέσει να στέλνει τα πατροπαράδοτα SMS, όπως παλιά;

Κάποτε επικρατούσε μεγάλη τρέλα με τα SMS αλλά και με τον ανταγωνισμό των εταιρειών για το ποια θα έχει τη χαμηλότερη χρέωση ανά μήνυμα. Σήμερα, δεν έχει τόση σημασία, αφού τα πακέτα τηλεφωνίας προσφέρουν δωρεάν απεριόριστα μηνύματα και δίνουν μεγαλύτερη βάση στο χρόνο ομιλίας.

Εκτός όμως από το κινητό, μπορούμε να στείλουμε δωρεάν SMS, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, από τον υπολογιστή μας. Αυτό μπορεί ακόμη να είναι και το iMessage που, στην ουσία, είναι κι αυτό ένα δωρεάν SMS.

free sms 01

Δοκιμάσαμε τα παρακάτω sites που προσφέρουν δωρεάν SMS και σας τα προτείνουμε ως εναλλακτική λύση. Στο τέλος θα βρείτε και δυο τρόπους να στέλνετε μηνύματα από τον υπολογιστή σας, συγχρονίζοντάς τον με το κινητό σας, είτε έχετε Android, είτε Mac. Τέλος, μια ευχάριστη είδηση από τη Microsoft, ίσως φέρει, σύντομα, τα δωρεάν SMS και στα Windows 10.

Δοκιμάσαμε και πολλά άλλα sites τα οποία υποτίθεται ότι προσφέρουν το ίδιο, αλλά τα δοκιμαστικά μηνύματα είναι ακόμη στο δρόμο...

Διαβάστε επίσης: «Κεραία Wi-Fi – Συμβουλές βελτίωσης σήματος»

globfone.com/sms

free sms 02

Σε αυτό το site μπορείτε να στείλετε μηνύματα κειμένου, χωρίς να πληρώσετε αλλά ούτε να κάνετε εγγραφή. Μπορείτε να στείλετε δωρεάν SMS, σε πολλές χώρες του κόσμου και φυσικά και στην Ελλάδα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε τη χώρα, να πληκτρολογήσετε το νούμερο του παραλήπτη και να γράψετε το μήνυμά σας (έως 140 χαρακτήρες).

fbsms.gr

free sms 03

Η συγκεκριμένη υπηρεσία σας δίνει τη δυνατότητα να στέλνετε έως και 5 δωρεάν SMS σε Ελλάδα και Κύπρο, ημερησίως. Για να ξεκινήσετε, θα πρέπει οπωσδήποτε να έχετε και λογαριασμό στο Facebook και να έχετε ένα κινητό τηλέφωνο, μέσω του οποίου θα γίνει η ταυτοποίησή του. Στο site θα βρείτε το ιστορικό των μηνυμάτων που έχετε στείλει καθώς και το αν παραδόθηκαν, αν βρίσκονται σε αναμονή ή αν δεν βρέθηκε ο συνδρομητής.

Mightytext

free sms 04

Αν η συσκευή σας είναι Android, με το συγκεκριμένο app θα μπορείτε να στέλνετε και να λαμβάνετε SMS και MMS στον υπολογιστή ή στο tablet, κάνοντας χρήση του τηλεφωνικού σας αριθμού. Τα μηνύματα συγχρονίζονται με το inbox του κινητού σας και εσείς κάνετε χρήση των δωρεάν SMS που σας παρέχει το συμβόλαιό σας, από την άνεση του υπολογιστή σας.

Κατεβάστε πρώτα το app και στη συνέχεια το πρόγραμμα που ταιριάζει στο πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε (Google Chrome, Firefox, Safari, Opera, Internet Explorer).

https://mightytext.net/install

iMessage (από Mac)

free sms 05

Εδώ και πολύ καιρό, τα iMessages του iPhone έρχονται και στον Mac με έναν απλό συγχρονισμό των δύο συσκευών. Αν έχετε ένα Apple ID, έχετε ήδη ένα λογαριασμό iMessage και μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε στον built in chat client του Mac. Τα iMessages είναι στην ουσία δωρεάν SMS τα οποία αποστέλλονται μέσω χρηστών iPhone όταν αυτά είναι συνδεδεμένα σε Wi-Fi (ή 3G/4G). Διαβάστε περισσότερα για τα iMessages σε Mac εδώ.

Windows 10 – Messaging Everywhere

free sms 06

Και μια είδηση της τελευταίας στιγμής! Η Microsoft ανακοίνωσε ότι σύντομα θα λανσάρει το Messaging everywhere, μια νέα δυνατότητα των Windows 10 που θα επιτρέπει στον χρήστη να στέλνει και να λαμβάνει μηνύματα κειμένου από το τηλέφωνο απευθείας σε υπολογιστές με Windows 10. Εν αναμονή λοιπόν.

Διαβάστε επίσης: «Κλειδοθήκη iCloud: Αναλυτικές Οδηγίες χρήσης»

Από mirelen.