Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Delivery Online - Οι καλύτερες υπηρεσίες για iPhone, Android και Web

Delivery Online - Οι καλύτερες υπηρεσίες για iPhone, Android και Web
ired.gr

Ξεχάστε τους καταλόγους, τα τηλεφωνήματα και την...κουζίνα, με Delivery Online!

Ο πιο σύγχρονος τρόπος για delivery φαγητού είναι με παραγγελία online από κινητό και υπολογιστή.

Το σκηνικό γνωστό: μια παρέα μαζεμένη σε ένα σπίτι και κάποιος ρίχνει την ιδέα: «να παραγγείλουμε;». Ο ένας θέλει να φάει πίτσα, ο άλλος δεν συμβιβάζεται με τίποτα άλλο από σουβλάκια, ο άλλος δεν θέλει κρεμμύδι στην πίτα του, ο τρίτος θέλει τη σαλάτα χωρίς λάδι και ο τελευταίος θέλει το special chicken burger αλλά χωρίς μαγιονέζα. Όλα αυτά θα πρέπει ή να καθαρογραφτούν σε ένα χαρτί ή όποιος είναι ο «τυχερός» που θα καλέσει το delivery να τα θυμάται όλα, με λεπτομέρειες και να καλέσει τηλεφωνικά δυο ή τρία delivery για παραγγελία.

Υπάρχει τρόπος να γίνει η ζωή μας πιο εύκολη; Χωρίς φυλλάδια που πιάνουν χώρο; Χωρίς λάθη στην παραγγελία επειδή ο υπάλληλος δεν άκουσε καλά; Χωρίς κόστος αλλά με επιπλέον εκπτώσεις; Η απάντηση είναι μία: Delivery online. Και ευτυχώς οι επιλογές είναι πολλές.

Χωρίς να σηκώσετε καν το τηλέφωνο, μπορείτε να παραγγείλετε αυτό που θέλετε σε δευτερόλεπτα, είτε από τον υπολογιστή, είτε, ακόμη καλύτερα, από το κινητό. Τα apps και οι σελίδες που συγκεντρώνουν όλες τις προσφορές των delivery online της ευρύτερης περιοχής θα σας κάνουν να ξεχάσετε τον παραδοσιακό τρόπο παραγγελίας.

Ετοιμάσαμε μια λίστα με κάποια από τα πιο δημοφιλή και έγκυρα site delivery online, που συγκεντρώνουν μερικά από τα καλύτερα εστιατόρια για παραγγελίες online. Τα περισσότερα διαθέτουν και αντίστοιχο app που κάνει την παραγγελία ακόμη πιο εύκολη. Στην αναζήτηση για delivery online εντοπίσαμε και μερικά, όχι τόσο δημοφιλή (προς το παρόν), μικρά «διαμαντάκια» τα οποία αξίζουν την προσοχή σας.

Διαβάστε επίσης: «Θερμόμετρο υπερύθρων, όταν η τεχνολογία κάνει τη ζωή μας πιο εύκολη»

www.clickdelivery.gr

delivery online 01

Σε ένα από τα πιο δημοφιλή sites για delivery online, το clickdelivery, θα πρέπει να δηλώσετε τη διεύθυνσή σας ώστε να εμφανιστούν όλα τα εστιατόρια που κάνουν διανομή στην περιοχή σας.

Στη λίστα, υπάρχουν επιλογές με Click Deals, Click Discounts και Hot offers. Επιλέγοντας κάποιο από αυτά, θα έχετε σημαντικές εκπτώσεις σε σχέση με τον παραδοσιακό τρόπο παραγγελίας, μέσω τηλεφώνου.

Μπορείτε να επιλέξετε είδος κουζίνας (π.χ. pizza, burgers, ethnic) για να ελαχιστοποιήσετε τις επιλογές και να δηλώσετε με ποιόν τρόπο θέλετε να πληρώσετε (μετρητά, Pay Pal, χρεωστική/ πιστωτική κάρτα).

Στη σελίδα του κάθε εστιατορίου, θα έχετε πρόσβαση στο πλήρες μενού και τις αναλυτικές τιμές, τα δημοφιλέστερα πιάτα, κριτικές χρηστών και ωράριο λειτουργίας. Η database του αφορά 4000 εστιατόρια delivery σε όλη την Ελλάδα και 69 στην Κύπρο.

Links:

Τι μας άρεσε: Ως εγγεγραμμένο μέλος του clickdelivery.gr, έχετε μια προσωπική σελίδα όπου αποθηκεύονται τα αγαπημένα σας delivery, οι προσφορές και η τελευταία σας παραγγελία.

www.deliveras.gr

delivery online 02

Από την κεντρική σελίδα του deliveras.gr μπορείτε να γράψετε τη διεύθυνση στην οποία βρίσκεστε και αν επιθυμείτε delivery ή pick up από το κατάστημα. Στη συνέχεια, θα εμφανιστεί η λίστα με όλα τα delivery της ευρύτερης περιοχής σας και θα είστε έτοιμοι να επιλέξετε και να παραγγείλετε αυτό που θέλετε. Η σελίδα έχει και blog www.deliveras.gr/blog ενώ αναφέρεται στα καταστήματά της ως deliverakia.

Links:

Μας άρεσε: Υπάρχει σύστημα επιβράβευσης, με πόντους σε κάθε παραγγελία οι οποίοι μπορούν να εξαργυρωθούν στην επόμενη. Επίσης, όποιος έχει τους περισσότερους πόντους σε παραγγελίες για ένα μήνα (ένα ευρώ = ένας πόντος) κερδίζει ένα iPhone 6!

www.e-food.gr

delivery online 03

Ένα από τα πιο γνωστά delivery online που συγκεντρώνει όλες τις προσφορές και τα deals, ώστε να βγείτε κερδισμένοι από κάθε παραγγελία online. Η μοναδική «δυσκολία» είναι να επιλέξεις delivery online από 3735 καταστήματα σε 50 πόλεις της Ελλάδας.

Αν θέλετε να διευκολύνετε την απόφασή σας, μπορείτε να κλικάρετε ένα συγκεκριμένο είδος κουζίνας για να δείτε τις διαθέσιμες επιλογές που βρίσκονται κοντά σας.

Links:

Μας άρεσε: Υπάρχει η δυνατότητα μετάφρασης της σελίδας σε Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Νορβηγικά και Ρώσικα.

www.fagi.gr

delivery online 04

Και επειδή Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα, η συγκεκριμένη σελίδα εξυπηρετεί τη Λέσβο, τη Χίο, τη Σάμο, τη Λάρισα, το Ηράκλειο, το Ρέθυμνο και την Κομοτηνή. Από την αρχική σελίδα, εμφανίζονται όλες οι προσφορές και τα combos (π.χ. καφές + τοστ ή δυο Hot dog και αναψυκτικό). Η προσπάθεια είναι εξαιρετική και αν σκεφτεί κανείς ότι οι πόλεις που εξυπηρετεί σφύζουν από φοιτητές, η επιτυχία για έτοιμο φαγητό και delivery online είναι σίγουρη.
Μάλιστα, πρόκειται για την πρώτη προσπάθεια delivery online αφού το site υπάρχει από το 2009.

Links:

Μας άρεσε: ο διαγωνισμός που τρέχει, με παραγγελία online μπορείς να κερδίσεις δωρεάν delivery για ένα μήνα.

www.forky.gr

delivery online 05

Το Forky.gr δεν συγκεντρώνει εστιατόρια στη σελίδα του, αλλά είναι το ίδιο μια μοντέρνα κουζίνα με υπέροχο, μοντέρνο feeling τόσο στο site όσο και στο app. Τα εδέσματα ετοιμάζονται καθημερινά από μια ομάδα ταλαντούχων σεφ και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να διαλέξετε δυο ολόφρεσκα πιάτα και μια σαλάτα. Η παραγγελία online ολοκληρώνεται με τρία κλικ. Οι ώρες λειτουργίας είναι 12:00-17:00 και 19:00-23:00. 

Links:

Μας άρεσε: η υπόσχεση ότι η διανομή γίνεται σε λιγότερο από 15 λεπτά.

Διαβάστε επίσης: «Viber εγκατάσταση και χρήσιμες οδηγίες»

Από mirelen.

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status