11 εξαιρετικές δωρεάν εφαρμογές για δημιουργία Ringtones στο iOS

11 εξαιρετικές δωρεάν εφαρμογές για δημιουργία Ringtones στο iOS
ired.gr

Παρουσιάζουμε 11 δωρεάν εφαρμογές που θα σας βοηθήσουν να φτιάξετε τα δικά σας Ringtones

Όλοι ξέρουμε τι είναι τα ringtones σε ένα κινητό τηλέφωνο από παλιά. Και ίσως οι περισσότεροι από εμάς θα θέλαμε να φτιάξουμε τα ringtones που μας αρέσουν εμάς κι όχι να χρησιμοποιούμε τα έτοιμα που έρχονται με το κινητό μας ή να αγοράζουμε έτοιμα από διάφορες πηγές (συνήθως online).

Ως γνωστόν, υπάρχουν διάφορες εφαρμογές ringtones, άλλες δωρεάν και άλλες επί πληρωμή, που μπορούν να μας βοηθήσουν να επιτύχουμε το σκοπό μας. Έχουμε ξαναμιλήσει σε παλαιότερα άρθρα μας για τη δημιουργία ringtones με διάφορους τρόπους, και σ’ αυτό το άρθρο μας θα σας παρουσιάσουμε 11 πολύ καλές εφαρμογές, που θα σας επιτρέψουν εύκολα να δημιουργήσετε τα δικά σας ringtones και μάλιστα, εντελώς δωρεάν.

Δείτε ακόμη: Πως να κατεβάσετε ringtone για iPhone από την σελίδα μας

1. Create Ringtones!

iphone ringtone 02

Το Create Ringtones! έχει τη δυνατότητα να δημιουργεί ringtones από τη μουσική σας, ή από ηχογράφηση μέσω του μικροφώνου του iPhone σας και επιπλέον σας επιτρέπει να τα μοιράζεστε με τους φίλους σας μέσω email. Χρειάζεται να πληρώσετε 0,99€ για να δημιουργήσετε πιο μεγάλα ringtones από το στάνταρ, αλλά δεν είναι απαραίτητο να το κάνετε αν δεν το χρειάζεστε. Κατά τα άλλα πρόκειται για μια από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές της κατηγορίας.

iphone ringtone 03

2. Ringtone Converter - Make Unlimited Free Ringtones, Text Tones, Alerts & Alarms From Your Music

iphone ringtone 04

Το Ringtone Converter θα σας βοηθήσει να φτιάξετε άπειρα ringtones από τη μουσική σας βιβλιοθήκη. Δημιουργεί ringtones μεγέθους 30 δευτερολέπτων και είναι πανεύκολο στη χρήση. Το interface δεν είναι τόσο όμορφο όσο των ανταγωνιστών του, αλλά δουλεύει καλά και σταθερά και κάνει άριστα αυτό που υπόσχεται.

iphone ringtone 05

Δείτε ακόμη: Εφαρμογές για τη δημιουργία Ringtones iPhone

3. Ringtone Designer - Create Unlimited Ringtones, Text Tones, Email Alerts, and More!

iphone ringtone 06

Παρόμοια με τις παραπάνω εφαρμογές λειτουργεί και το Ringtone Designer με ringtones που έχουν μέγεθος 30 δευτερόλεπτα επίσης. Απλά επιλέγετε το κομμάτι που θέλετε από τη βιβλιοθήκη σας και το τμήμα του που θέλετε να χρησιμοποιήσετε για ringtone. Μπορείτε να φτιάξετε απεριόριστους τόνους για κάθε χρήση απλά και εύκολα. Για μεγαλύτερου μεγέθους ringtones μπορείτε αν θέλετε να αναβαθμίσετε στην επί πληρωμή εφαρμογή.

iphone ringtone 07

4. Ringtone DJ. Create free unique custom alerts and ringtones

iphone ringtone 08

Με το Ringtone DJ. έχετε μια κονσόλα μίξης DJ σαν κύριο interface δημιουργίας των ringtones σας. Μετακινήστε την επιλογή πάνω στην κυματομορφή ενός κομματιού για να την ακούσετε προκαταβολικά. Μετά μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε ως ringtone. Αν τώρα θέλετε να προσθέσετε και επιπλέον εφέ σαν αυτά των DJ, ή να ηχογραφήσετε τη φωνή σας μαζί, να κάνετε αλλαγές στην ταχύτητα και το pitch του κομματιού κλπ, πρέπει να πληρώσετε για αγορές εντός της εφαρμογής.

iphone ringtone 09

5. Ringtone Maker - Make free ringtones from your music!

iphone ringtone 10

Το Ringtone Maker είναι άλλη μια δωρεάν εφαρμογή που δημιουργεί ringtones από την υπάρχουσα μουσική της βιβλιοθήκης σας. Μπορεί να φτιάξει ringtones μέχρι 40 δευτερολέπτων και μπορείτε να κάνετε fade in ή out για πιο επαγγελματικά αποτελέσματα στον ήχο του ringtone σας. Είναι πάρα πολύ καλό και εύχρηστο.

iphone ringtone 11

Δείτε ακόμη: Δημιουργία Ringtones με το Garageband απευθείας σε iPhone - iPad

6. Δωρεάν ήχοι κλήσης - Δωρεάν μουσικοί τόνοι, ήχοι κλήσης & Δημιουργός ήχων κλήσης

iphone ringtone 12

Και μια εφαρμογή μεταφρασμένη στα Ελληνικά, το Δωρεάν ήχοι κλήσης, είναι μια εφαρμογή που έχει έτοιμους ήχους για χρήση ως ringtones, αλλά και δίνει τα δυνατότητα να δημιουργήσουμε δικούς μας ήχους κλήσης από τη μουσική μας βιβλιοθήκη ή να ηχογραφήσουμε με το μικρόφωνο της συσκευής μας. Μπορούμε μετά να τους μοιραστούμε σε Facebook, Twitter κλπ. Επιπλέον έχει και μπόλικα εφέ που μπορούμε να εφαρμόσουμε στους ήχους μας για να τους κάνουμε ακόμη πιο μοναδικούς και όλα αυτά δωρεάν.

iphone ringtone 13

7. Ringtones for iPhone FREE & music Ringtone Maker!

iphone ringtone 14

Το Ringtones for iPhone FREE κάνει και αυτό ό,τι και το προηγούμενο που είδαμε. Έχει έτοιμους τόνους, σας βοηθά να δημιουργήσετε ringtones από τη μουσική βιβλιοθήκη σας και τέλος, μπορείτε να ηχογραφήσετε τόνους με το μικρόφωνο του iPhone σας. Δεν έχει όμως τα εφέ.

iphone ringtone 15

8. FREE Ringtones : set contact's custom tones

iphone ringtone 16

Με το FREE Ringtones (https://itunes.apple.com/gr/app/free-ringtones-set-contacts/id475726080?mt=8) μπορείτε να παράγετε ringtones από οποιοδήποτε ΜΡ3 αρχείο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μουσική από τη βιβλιοθήκη σας για τη δημιουργία ringtones, διάρκειας έως και 30 δευτερολέπτων. Μπορείτε ακόμη να ηχογραφήσετε τη φωνή σας ή άλλους ήχους κλπ και να τους χρησιμοποιήσετε ως ringtones.

iphone ringtone 17

9. Ringtones for iPhone Free

iphone ringtone 18

Το Ringtones for iPhone Free περιλαμβάνει ένα πολύ μεγάλο κατάλογο από έτοιμα ringtones χωρισμένο κατά κατηγορίες για μεγαλύτερη ευκολία στην εύρεση. Μπορείτε ακόμη να ηχογραφήσετε δικούς σας με το μικρόφωνο της συσκευής σας ή χρησιμοποιώντας τραγούδια από τη βιβλιοθήκη σας. Πολύ καλό και με πολύ πλούσια βιβλιοθήκη τόνων.

iphone ringtone 19

Δείτε ακόμη: Η μεγαλύτερη συλλογή ringtones για iPhone!

10. a MP3 2 Ringtone Free

iphone ringtone 20

Το a MP3 2 Ringtone Free είναι μια εφαρμογή που υποστηρίζει πολλά διαφορετικά φορμάτ ήχου όπως, MP3, M4A, AIF, και WAV για τη δημιουργία ringtones. Λειτουργεί σε οποιοδήποτε μοντέλο iPhone, χρησιμοποιεί τα τραγούδια της βιβλιοθήκης σας, σας επιτρέπει να αλλάξετε pitch και tempo στο κομμάτι και τα ringtones σας έχουν μέγεθος 20 δευτερόλεπτα (ή 40 αν πληρώσετε για αναβάθμιση).

iphone ringtone 21

11. Ringtonium Lite

– a remarkable ringtone maker with free music library inside. Cut and edit unlimited ringtones, create unique tones and alerts!

iphone ringtone 22

Το Ringtonium Lite είναι πρωτότυπο γιατί έχει δική του μουσική βιβλιοθήκη με κομμάτια από νέους ταλαντούχους μουσικούς που προσφέρουν δωρεάν τα κομμάτια τους ώστε να δημιουργήσουμε εμείς τα ringtones μας. Επίσης παρέχει δύο ηχητικά φίλτρα-εφέ για να εφαρμόσουμε στους τόνους μας με μεγάλη ακρίβεια (μέχρι 0.01 sec), ηχογράφηση εξαιρετικής ποιότητας με το μικρόφωνο του iPhone μας και δυνατότητα sharing των ringtones μας. Αξίζει να τη δοκιμάσετε.

iphone ringtone 23

από Elichord