Download video from Facebook - Κατεβάστε video από το Facebook

Download video from Facebook - Κατεβάστε video από το Facebook
ired.gr

Ανακαλύψαμε μέθοδο για να κάνετε λήψη video από το Facebook, στο iPhone, θέλετε να μάθετε πως;

Το να παρακολουθείτε video στη συσκευή iPhone το τελευταίο διάστημα είναι μία πολύ δημοφιλής συνήθεια. Η μουσική είναι η απαραίτητη συντροφιά κατά τις μετακινήσεις, την εργασία ή για να περάσει ευχάριστα η ώρα σας, όταν είστε σε αναμονή. Η τάση δείχνει πως η προβολή video από YouTube και Facebook έχει αυξηθεί σημαντικά στις ίδιες συνθήκες, αν και είναι απαραίτητη η κατανάλωση δεδομένων ... ή μήπως όχι;

Η εφαρμογή YouTube, δίνει την επιλογή για να παρακολουθήσετε ένα video off line, κάνοντας χρήση της λειτουργίας “Παρακολούθηση αργότερα”. Όμως το κοινωνικό δίκτυο Facebook, δεν υποστηρίζει προς το παρόν τέτοια υπηρεσία. Δίνει μεν τη δυνατότητα αποθήκευσης ενός video, αλλά εξακολουθείτε να χρειάζεστε σύνδεση στο διαδίκτυο για την αναπαραγωγή του.

Πολλές εφαρμογές με τις οποίες μπορούσατε παλαιότερα να κάνετε λήψη video, έχουν αφαιρεθεί πλέον από το κατάστημα της εταιρείας, App Store.

Στη ανάρτηση αυτή θα σας παρουσιάσουμε ένα τέχνασμα, ώστε να έχετε τη δυνατότητα λήψης video από το Facebook κατευθείαν στις iOS συσκευές. Σημειώστε πως τα video που θα κατεβάσετε τα εντοπίζετε μέσα από το Facebook κι όχι με αναζήτηση μέσα από τρίτες εφαρμογές.

Download video from Facebook - Tι θα χρειαστείτε

Η πρώτη σας ενέργεια είναι να κάνετε λήψη μία δωρεάν εφαρμογή με τίτλο MyMedia από το App Store.

download video from facebook 02

Η εφαρμογή παίζει το ρόλο ενός File Manager, ώστε να είναι εύκολο να διαχειριστείτε τα δεδομένα σας. Στην προκειμένη περίπτωση τα downloaded videos from Facebook.

  1. Ολοκληρώνοντας την εγκατάσταση της εφαρμογής, ανοίξτε την εφαρμογή του Facebook κι αναζητήστε το video που επιθυμείτε να κάνετε λήψη.
  2. Ξεκινήστε την αναπαραγωγή και εντοπίστε το εικονικό πλήκτρο “Κοινοποιήστε”. Αγγίξτε την επιλογή “Αντιγραφή συνδέσμου”, για να διατηρήσετε το σύνδεσμο στο πρόχειρο.
  3. Ανοίξτε εκ νέου την εφαρμογή MyMedia και στο πεδίο περιήγησης, πληκτρολογήστε μία σελίδα “savefrom.net” κι επικολλήστε το σύνδεσμο του video, που έχετε αντιγράψει από την εφαρμογή του Facebook.
  4. Αγγίξτε το εικονικό πλήκτρο με το βελάκι για να γίνει η αποκωδικοποίηση του video. Ανάλογα με το video, μπορείτε να κάνετε λήψη σε ανάλυση HD ή SD. Μόλις αγγίξετε μία από τις επιλογές θα ξεκινήσει και η διαδικασία λήψης.
  5. Δώστε έναν τίτλο στο video που θα κατεβάσετε ώστε να είναι εύκολα αναγνωρίσιμο και αμέσως θα ξεκινήσει η λήψη.

download video from facebook 01

Μόλις ολοκληρώσετε τη διαδικασία “Download video from Facebook” θα είστε σε θέση να παρακολουθήσετε τα videos χωρίς σύνδεση.

Έχετε τη δυνατότητα αποθήκευσης των videos και στη βιβλιοθήκη της συσκευής ή να το διαμοιραστείτε με τις επαφές σας, μέσω άλλων εφαρμογών όπως WhatsApp ή Twitter.

Σας παρουσιάσαμε αναλυτικά μία μέθοδο, προκειμένου να κατεβάσετε εύκολα video από το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο, Facebook “Download video from Facebook”. Αν υπάρχουν απορίες επί της διαδικασίας παρακαλούμε ενημερώστε μας στα σχόλια.

από DINFUN

Download video from Facebook -