Βρες τη λέξη απαντήσεις (και σύντομο iPhone app review)

Βρες τη λέξη απαντήσεις (και σύντομο iPhone app review)
ired.gr

Δείτε όλες τις απαντήσεις του Βρες τη Λέξη και ένα review της εφαρμογής από την ομάδα μας.

Αν τα παιχνίδια με trivia είναι κάτι που αγαπάτε, ένα πανεύκολο στη χρήση παιχνίδι, το Βρες τη Λέξη, θα σας απασχολήσει δημιουργικά, προσφέροντας πολλές tricky σπαζοκεφαλιές, όσο «βυθίζεστε» στον κόσμο του.

Βιάζεστε να δείτε τις απαντήσεις;

Επιλέξτε το επίπεδο από εδώ:

Βρες τη λέξη Review:

Ο τρόπος λειτουργίας τους είναι απλός. Σε κάθε επίπεδο εμφανίζονται τέσσερις φωτογραφίες και κάποια λευκά κουτάκια στο κάτω μέρος της οθόνης. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να μαντέψετε τι κοινό έχουν αυτές οι τέσσερις εικόνες και μετά να επιλέξετε από τα διαθέσιμα γράμματα για να σχηματίσετε τη λέξη. Τα γράμματα που διατίθενται είναι περισσότερα από όσα χρειάζονται κάτι που κάνει δυσκολότερη την ανεύρεση της σωστής λέξης. Αν μαντέψετε σωστά, θα ανταμειφτείτε με νομίσματα και θα προχωρήσετε στο επόμενο επίπεδο. Για κάθε σωστή απάντηση, κερδίζετε 8 κέρματα.

vres ti leksi apantiseis 01

Θα βρείτε πολύ εύκολα τα πρώτα επίπεδα για το Βρες τη Λέξη. Οι απαντήσεις είναι απλές λέξεις και δεν χρειάζεται να σκεφτείτε αρκετή ώρα για να ανακαλύψετε τι κοινό έχουν οι τέσσερις φωτογραφίες. Όμως μετά τα πρώτα levels, τα πράγματα δυσκολεύουν αφού η ομοιότητα δεν είναι εμφανής με την πρώτη ματιά. Όσο προχωράμε επίπεδα, χρειάζεται συνδυαστική σκέψη για να προχωρήσουμε το Βρες τη Λέξη. Απαντήσεις δεν θα έρχονται άμεσα στο μυαλό και τότε είναι μια καλή ευκαιρία να χρησιμοποιήσει κανείς τις βοήθειες. Πατώντας το σύμβολο με το ερωτηματικό, έχετε τρεις επιλογές: να εμφανίσετε ένα γράμμα ξοδεύοντας 60 κέρματα, να αφαιρέσετε ένα γράμμα από τα διαθέσιμα ξοδεύοντας 90 κέρματα ή να αγοράσετε κέρματα.

Εναλλακτικά, αν κολλήσετε κάπου, μπορείτε να κρυφοκοιτάξετε στο τέλος αυτό του κειμένου όπου έχουμε καταχωρήσει όλες τις απαντήσεις του Βρες τη Λέξη.

Στην αρχική οθόνη του παιχνιδιού, μπορείτε, αν θέλετε να απενεργοποιήσετε τον ήχο ή να επανεκκινήσετε το παιχνίδι, μηδενίζοντας την πρόοδό σας. Μπορείτε επίσης να κατευθυνθείτε στη σελίδα του Βρες τη Λέξη στο Facebook, η οποία αριθμεί, τη στιγμή που γράφεται αυτό το κείμενο, 66.541 άτομα.

Η ετυμηγορία

vres ti leksi apantiseis 02

Το παιχνίδι είναι εξαιρετικά δημοφιλές σε νεαρές ηλικίες και ο βαθμός δυσκολίας του, όσο ανεβαίνουν τα επίπεδα, κεντρίζει τη φαντασία του χρήστη και τον κάνει να «κολλάει», όπως κάθε εθιστικό παιχνίδι που σέβεται τον εαυτό του πρέπει να κάνει. Φυσικά, η ιδέα δεν είναι πρωτότυπη, αφού υπάρχει το αντίστοιχο «What’s the Word?» στο App Store. Όμως η εξελληνισμένη εκδοχή του Βρες Λέξη είναι εξαιρετική και χωρίς λάθη, τουλάχιστον ορθογραφικά!

Από την προσωπική μου εμπειρία, το app κόλλησε μια φορά στο επίπεδο 11 και χρειάστηκε να το διαγράψω και να το ξανακατεβάσω, ξεκινώντας φυσικά από την αρχή. Όμως, έκτοτε, η εφαρμογή λειτουργεί άψογα. Στο App Store, υπάρχουν πάντως κάποια παράπονα για bugs.

Επειδή, γενικά, προτιμώ τέτοιου είδους παιχνίδια με σπαζοκεφαλιές, πέρασα αρκετό και ευχάριστο χρόνο με το Βρες τη Λέξη. Απαντήσεις αναγκάστηκα να σκεφτώ για αρκετή ώρα μέχρι να τις πετύχω και μάλιστα ξόδεψα μερικά από τα νομίσματά μου για να αυξήσω τις πιθανότητες. Το παιχνίδι τελειώνει στα 596 παζλ, οπότε είναι αρκετά χορταστικό. Κατά καιρούς, στο παρελθόν, είχαν προστεθεί περισσότερες πίστες αλλά η τελευταία ανανέωση έγινε περίπου πριν από ένα χρόνο, στις 30 Μαρτίου 2015.

Στα θετικά, είναι το γεγονός ότι οι φωτογραφίες αναγράφουν με ψιλά γράμματα τα credits από το Flickr και ότι η προτροπή να βαθμολογήσουμε το app, που εμφανίζεται περιοδικά, μπορεί να παρακαμφθεί. Επίσης, δεν υπάρχουν διαφημίσεις.

Αν ψάχνετε για ένα εθιστικό παιχνίδι, τότε μια καταπληκτική επιλογή είναι το Βρες τη Λέξη. Απαντήσεις για το που θα μπορέσετε να το κατεβάσετε θα βρείτε στο τέλος του κειμένου. Το παιχνίδι είναι διαθέσιμο τόσο για iOS όσο και για Android. Η εταιρεία παραγωγής είναι η Infocube και έχει έδρα την Κύπρο.

Κατεβάστε εδώ την Εφαρμογή για iOS.

Για Android Πατήστε εδώ.

Aπό mirelen

Βρες τη λέξη απαντήσεις - Επιλέξτε το επίπεδο:

 

  • « Προηγούμενο
  • 1/13
  • Συνέχεια άρθρου »