Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Φορητός εκτυπωτής LifePrint για τις φωτογραφίες σας!

Φορητός εκτυπωτής LifePrint για τις φωτογραφίες σας!
ired.gr

Αυτός ο φουτουριστικός φορητός εκτυπωτής μπορεί να εκτυπώσει φωτογραφίες που να εμπεριέχουν βίντεο επαυξημένης πραγματικότητας!

Θυμάστε τις φωτογραφικές μηχανές Polaroid; Όχι; Τότε είστε πολύ νέοι. Ήταν λοιπόν κάτι φωτογραφικές μηχανές που είχαν τη δυνατότητα να τυπώνουν άμεσα τη φωτογραφία που παίρναμε. Είχαν ειδικό φιλμ και η φωτογραφική λειτουργούσε σαν εκτυπωτής επίσης. Για την εποχή της (δεκαετίες ’70-’80) ήταν επανάσταση.

Όμως μετά - κάπου στα μέσα με τέλη της δεκαετίας του ’90 - άρχισαν να εμφανίζονται οι πρώτες ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές και οι χρήστες μπορούσαν να επιλέξουν ποιες φωτογραφίες θα τύπωναν στον εκτυπωτή του σπιτιού τους.

Και τελικά, με την εμφάνιση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης όπως Facebook, Instagram Twitter κλπ, η εκτύπωση φωτογραφιών κοντεύει πια να εκλείψει. Και αυτό ίσχυε, μέχρι να εμφανιστεί στο Kickstarter, μια καμπάνια της LifePrint το 2014.

Δείτε ακόμη: Όλα όσα θέλατε να ξέρετε για το AirPrint στο iPhone

Η LifePrint είναι μια φορητή συσκευή, ασύρματη, συνδεόμενη στο Internet που συνταιριάζει την ευχρηστία με την τεχνολογία αιχμής. Και όπως τέθηκε από κάποιον (Cult of Mac) είναι «ο φορητός εκτυπωτής που θα θέλετε να χρησιμοποιήσετε». Το LifePrint είναι τόσο μικρό ώστε να χωράει στην τσέπη σας, αλλά η ποιότητα των εκτυπώσεων ανταγωνίζεται τις επαγγελματικές εκτυπώσεις φωτογραφείου. Και είναι συνδεόμενο με το Internet ώστε να μπορείτε να εκτυπώσετε ασύρματα.

Μπορείτε έτσι να τυπώσετε φωτογραφίες από μια περιοχή που βρίσκεστε - π.χ. ένα κονσέρτο, μια συναυλία - απευθείας στον εκτυπωτή του σπιτιού σας. Ή να εκτυπώσετε και στους εκτυπωτές LifePrint των φίλων σας μέσω της δυνατότητας κοινωνικής δικτύωσης της συσκευής. Ή να τυπώσετε τις φωτογραφίες από την εκδήλωση του παιδιού στο φορητό εκτυπωτή, LifePrint των παππούδων π.χ. Συνοδεύεται από εφαρμογή που έχει δυνατότητες πλήρους επεξεργασίας φωτογραφιών, που μπορεί να ρυθμίσει και να επεξεργαστεί τις φωτογραφίες σας όπως θέλετε, να τους προσθέσει φίλτρα κλπ., πριν την εκτύπωση. Οι δυνατότητές της είναι πάρα πολλές για να τις αναφέρουμε εδώ λεπτομερώς.

Όμως η κυριότερη δυνατότητα είναι αυτή που θα πούμε τώρα. Υπάρχει μια λειτουργία που λέγεται Hyperphotos - που επίσης ονομάζεται Harry Potter mode! Η σπουδαιότερη δυνατότητα του LifePrint επιτρέπει στους χρήστες να ενσωματώνουν βίντεο μέσα στις τυπωμένες φωτογραφίες τους! Μια Hyperphoto είναι μια τυπωμένη φωτογραφία που με γυμνό μάτι παραμένει μια κοινή τυπωμένη φωτογραφία.

Δείτε ακόμη: Πώς να τυπώσετε SMS από το iPhone

life print 01

Όταν όμως στοχεύσουμε επάνω της το κινητό μας και τη δούμε μέσω της εφαρμογής LifePrint, τότε βλέπουμε το ενσωματωμένο - στη φωτογραφία - βίντεο. Έχετε δει κάτι φωτογραφίες που όταν τις μετακινούμε και αλλάζουμε γωνία βλέπουμε μια άλλη φωτογραφία μέσα τους; Σκεφθείτε κάτι αντίστοιχο με ενσωματωμένο βίντεο και αντί να αλλάζετε γωνία, στοχεύετε το κινητό σας για να το δείτε. Μπορείτε, κατ’ αυτόν τον τρόπο, να έχετε τυπωμένα βίντεο που να τα αποθηκεύετε σε ένα άλμπουμ φωτογραφιών!

Με αυτόν τον φορητό εκτυπωτή μπορούμε να ενσωματώσουμε φωτογραφίες που πήραμε με ένα iPhone, μια κάμερα GoPro, ένα Vine clip, ή οποιοδήποτε άλλο βίντεο και η εφαρμογή LifePrint θα το αναγνωρίσει και θα το αναπαράγει. Πρέπει να το δείτε για να το πιστέψετε και έχουμε ένα βίντεο πιο κάτω γι’ αυτό το σκοπό.

Δείτε το βίντεο εδώ:

Το LifePrint θα είναι διαθέσιμο τον ερχόμενο Σεπτέμβρη με κόστος 130$ ή μπορείτε να το προ-παραγγείλετε στη σελίδα τους στο Kickstarter. Οι προ-παραγγελίες κοστίζουν 99$ και περιλαμβάνουν επιπλέον δυνατότητες για θήκες, έξτρα φωτογραφικό χαρτί κλπ.

από Elichord

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status