Εκτύπωση αυτής της σελίδας

iPHONE SE: Τι έχει να μας προσφέρει η νέα πρόταση της Apple;

iPHONE SE: Τι έχει να μας προσφέρει η νέα πρόταση της Apple;
ired.gr

Συγκεντρώσαμε και σας μεταδίδουμε όλα τα νέα χαρακτηριστικά που αναμένουμε στην επερχόμενη iPhone SE συσκευή από την Apple.

Πριν ακόμη ανακοινωθούν οι συσκευές 4,7 και 5,5 ιντσών iPhone 6 και iPhone 6 Plus, είχαν αρχίσει η φήμες, για την εισαγωγή στην αγορά μίας τρίτης συσκευής 4 ιντσών. Η συσκευή αυτή θα απευθυνόταν σε χρήστες, οι οποίοι επιθυμούσαν μία πιο οικονομική και μικρότερη σε μέγεθος, iPhone συσκευή.

 

 

Οι φήμες τότε δεν επαληθεύτηκαν, ούτε και τον Σεπτέμβριο του 2015. Εφέτος όμως είναι πιο κοντά από ποτέ, η κυκλοφορία ενός iPhone 4 ιντσών και μάλιστα, εικάζεται πως θα παρουσιαστεί στο μήνα που διανύουμε.

Είμαι ο DINFUN της ired και θα προσπαθήσουμε σήμερα να βάλουμε σε μία σειρά, τις φήμες που έχουμε διαβάσει για τη επερχόμενη συσκευή.

Διαβάστε επίσης: iPhone 7 Rumors: Όλα τα χαρακτηριστικά των επερχόμενων iPhones

Από τη μία εδώ και αρκετούς μήνες οι φήμες παίρνουν και δίνουν σε ολόκληρο τον κόσμο για ένα νέο iPhone και από την άλλη έχουμε την εταιρεία Apple μήνες τώρα να σχεδιάζει πως θα είναι εξοπλισμένη η συσκευή αυτή. Με τα εξαρτήματα που θα απαρτίζουν την επερχόμενη συσκευή iPhone να έχουν εισέλθει σε μαζική παραγωγή, θα έχουμε σύντομα μία πιο σαφή εικόνα για το τι να περιμένουμε.

Ειπώθηκε από αρκετούς το όνομα iPhone 5se ή απλά iPhone SE, υπονοώντας τη θέση της στην αγορά, ως μία συνέχεια της συσκευής iPhone 5s. Εάν λάβουμε υπόψιν μας φήμες που διαβάζαμε κατά καιρούς, η συσκευή 4 ιντσών φαινόταν πως θα ακολουθούσε τη σχεδιαστική γραμμή της συσκευής iPhone 5c, οδηγώντας έτσι τον τεχνολογικό κόσμο να αναμένει ανάλογη πρόταση ως iPhone 6c.

Σύντομα διαπιστώθηκε πως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί τελικά κι επικράτησε η ονοματολογία iPhone 5se ή iPhone SE. γα τη νέα συσκευή που πρόκειται να αναπτύξει η Apple.

Διαβάστε επίσης: APPLE WATCH: Πραγματοποιήστε και διαχειριστείτε κλήσεις μέσα από τη συσκευή σας

Φήμες αναφέρουν πως η νέα συσκευή θα είναι όμοια σε μέγεθος και σχεδιασμό με το iPhone 5s. Εξαιρείται η οθόνη που αναμένεται να έχει κυρτές ακμές όχι όμως τόσο ώστε να φέρνει σχεδιαστικά σε iPhone 6s.

Θέτοντας επί τάπητος όλες τις υπάρχουσες φήμες, μπορεί η νέα συσκευή iPhone SE να είναι παρόμοια με τις μεγαλύτερες σε μέγεθος συσκευές της Apple, αλλά δεν πρόκειται να μοιραστούν και τα ίδια hardware χαρακτηριστικά. Είναι πιθανό η νέα συσκευή να είναι εξοπλισμένη με επεξεργαστή A9, ο οποίος φιλοξενείται στις συσκευές iPhone 6s, αλλά θα συνοδεύεται με περιορισμένη ποσότητα μνήμης RAM 1 GΒ.

Οι εκδόσεις αποθηκευτικού χώρου φημολογούνται σε 16 GB και 64 GB. ενώ ο αποθηκευτικός χώρος των 128 GB, δεν θα είναι διαθέσιμος.

Στα χαρακτηριστικά της νεο-εισερχόμενης συσκευής, μπορείτε να συμπεριλάβετε μία οπίσθια κάμερα των 12 megapixels παρόμοια της συσκευής iPhone 6s. Η κάμερα προσφέρει βελτιωμένη αυτόματη εστίαση, μεγαλύτερη λήψη φωτογραφίας panorama, καθώς και ικανότητα λήψης Live Photos. Η τεχνολογία οθόνης 3D Touch θα παραμείνει τελικά μόνο στις μεγαλύτερες εκδόσεις iPhone 6s και iPhone 6s Plus.

Όπως όλες οι τελευταίες iOS συσκευές της εταιρείας, θα περιλαμβάνει NFC chip και αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων Touch ID, για την υποστήριξη της υπηρεσίας Apple Pay. Η νέα συσκευή θα είναι επίσης εξοπλισμένη με τεχνολογία Bluetooth 4.2, Wi-Fi σύνδεση 802.11ac και φυσικά VoLTE. Ενδεχομένως να φέρει και λίγο μεγαλύτερη σε μέγεθος μπαταρία από τη συσκευή iPhone 5s, στα 1624 mAh.

Οι αποχρώσεις στις οποίες θα είναι διαθέσιμη η νέα συσκευή iPhone SE, δεν διαφέρουν από τις μεγαλύτερες εκδόσεις. Πιο συγκεκριμένα, αναμένουμε τις επιλογές Silver, Gold, Rose Gold και Space Grey. Όσο για την τιμολόγηση, αναμένεται η Apple να την κατατάξει στις entry-level συσκευές με κόστος $400 - $500.

Διαβάστε επίσης: APPLE WATCH: Μάθετε τα πάντα για τις όψεις ρολογιού της συσκευής σας

Παρότι οι φήμες διαφωνούν σε πολλά μεταξύ τους όπως τα χαρακτηριστικά και ο σχεδιασμός της νέας 4 ιντσών συσκευής iPhone, όλες συμφωνούν πως η συσκευή αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2016. Στην εκδήλωση που φαίνεται να σχεδιάζει η Apple προς τα Media στις 21 Μαρτίου, εμείς περιμένουμε να ανακοινωθεί και το iPhone SE.

Ήταν μια παρουσίαση των φημών που διαβάσαμε στο διαδίκτυο της φημολογούμενης συσκευής, από την συντακτική ομάδα της ired. Γίνετε συνδρομητής στο κανάλι μας ώστε ενημερώνεστε για τις νέες αναρτήσεις μας κι αν σας άρεσε η παρουσίαση μη λησμονήσετε να το δηλώσετε, πατώντας το εικονικό πλήκτρο like.

από DINFUN

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status