Εκτύπωση αυτής της σελίδας

iPhone 7 Rumors : Όλα τα χαρακτηριστικά των επερχόμενων iPhones

iPhone 7 Rumors : Όλα τα χαρακτηριστικά των επερχόμενων iPhones
ired.gr

Τι εκπλήξεις μας επιφυλάσσει η Apple για τις επερχόμενες iPhone 7 και iPhone 7 Plus συσκευές;

To iPhone 7 δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει νωρίτερα από το φθινόπωρο του 2016. Είμαστε όντως αρκετούς μήνες μακριά, με τις τωρινές συσκευές iPhone 6s και iPhone 6s Plus να μεσουρανούν, καθώς κυκλοφόρησαν επίσημα τον προηγούμενο Σεπτέμβριο. Παρότι το διάστημα μέχρι τη επόμενη κυκλοφορία των iPhones είναι ακόμη μεγάλο, εντούτοις κυκλοφορούν ήδη φήμες οι οποίες αναφέρονται στα χαρακτηριστικά των επερχόμενων συσκευών.

 

 

Ας δούμε κάποιες από αυτές τις προβλέψεις και φημολογίες:

Όνομα

Η επόμενη γενιά iPhones, αναμένεται να φέρουν τον τίτλο iPhone 7. Το προηγούμενο έτος είχαμε την “s” έκδοση της συσκευής iPhone 6, η οποία εισήγαγε νέα χαρακτηριστικά όπως, βελτιωμένη κάμερα και ταχύτερο επεξεργαστή. Στη επόμενη αναβάθμιση του έτους που διανύουμε, εάν η Apple κινηθεί παραδοσιακά, περιμένουμε αλλαγές και στην εμφάνιση της συσκευής.

Διαβάστε επίσης: Οθόνη Κλειδώματος: Αυτόματο κλείδωμα και ορισμός συνθηματικού

Επίπεδη κάμερα

Ακόμη φαίνεται πως η εταιρεία δεν έχει οριστικοποιήσει τον σχεδιασμό της. Ενημερωμένες όμως πηγές αναφέρουν πως δεν πρόκειται να απομακρυνθεί ιδιαίτερα από την τωρινή εμφάνισης της έκδοσης iPhone 6s. Εξαιρείται η προεξέχουσα κάμερα, η οποία αναμένεται να βρεθεί στο ίδιο επίπεδο με την υπόλοιπη επιφάνεια της πίσω πλευράς και η αφαίρεση των γραμμών της κεραίας. Οι γραμμές όμως θα παραμείνουν ως έχουν στην κορυφή και στο κάτω μέρος της συσκευής.

Αδιάβροχη

Το σώμα της επερχόμενης συσκευής αναμένεται να κατασκευαστεί από υλικό ανθεκτικό στο νερό και στη σκόνη. Έτσι αυτόματα καθίσταται ως μία αδιάβροχη συσκευή.

Επεξεργαστές

Τα χαρακτηριστικά που θα εξοπλίζουν το εσωτερικό τμήμα της συσκευής δεν είναι ακόμη γνωστά. Από υποθέσεις μπορούμε να βγάλουμε το συμπέρασμα πως η εταιρεία Apple, συνεχίζει να κατασκευάζει ισχυρές και χρήσιμες συσκευές, ακόμη πιο λεπτές σε κάθε αναβάθμισή τους. Οι νέες εκδόσεις iPhone 7 και iPhone 7 Plus, αναμένεται να φέρουν επεξεργαστές σχεδιασμένους in-house, επόμενης γενιάς Α10, κατασκευασμένοι από την εταιρεία TSMC.

Διαβάστε επίσης: Οθόνη Κλειδώματος: Ορισμός Ταπετσαρίας στη συσκευή iPhone ή iPad

H Apple θα συνεχίσει την διπλή κυκλοφορία των iPhones, οπότε θεωρείστε πως σίγουρα θα δούμε εκδόσεις 7 και 7 Plus. Από ότι φαίνεται η εταιρεία, παραμένει σε μεγέθη οθονών 4,7 και 5,5 ιντσών, που είδαμε για πρώτη φορά στις συσκευές iPhone 6 και iPhone 6 Plus. Δεν θα πρέπει όμως να ξεχάσουμε να αναφέρουμε και την προσθήκη της τεχνολογίας 3D Touch.

O στόχος της Apple είναι να παρουσιάσει μία συσκευή ακόμη πιο λεπτή στα 6,1 χιλιοστά, όσο ακριβώς είναι το πάχος ενός iPod Touch. Για να γίνει πραγματικότητα η φήμη αυτή, θα πρέπει να αφαιρεθεί η υποδοχή των 3,5 χιλιοστών των ακουστικών. Ο χώρος που θα απελευθερωθεί αναμένεται να καταληφθεί από ένα επιπλέον ηχείο, προσφέροντας στερεοφωνικό ήχο στους κατόχους της συσκευής.

Χωρίς την υποδοχή, τα ενσύρματα ακουστικά στις επερχόμενες συσκευές, αναμένεται να συνδέονται στη θύρα φόρτισης Lightning ή ασύρματα, με ακουστικά Bluetooth.

Η Apple φαίνεται επίσης να σχεδιάζει την κατασκευή ασύρματων EarPods ως ξεχωριστό αξεσουάρ των νέων συσκευών.

Διαβάστε επίσης: Quick Tip: Ανοικτή ακρόαση by default για όλες τις κλήσεις

Πολύ πιθανό είναι επίσης οι δύο εκδόσεις του iPhone, να διαφέρουν σε κάποια χαρακτηριστικά μεταξύ τους, όπως για παράδειγμα στην ποσότητα μνήμης RAM. Το iPhone 7 πιθανολογείται πως θα φέρει 2 GB ποσότητας μνήμης, ενώ η μεγαλύτερη συσκευή iPhone 7 Plus θα προσφέρει 3 GB ποσότητα μνήμης RAM.

Επιπλέον οι δύο εκδόσεις θα μπορούσαν να διαφέρουν και στην κάμερα. Πολύ πιθανό να υπάρξουν δύο διαφορετικές συσκευές στη μεγαλύτερη έκδοση iPhone 7 Plus. Η μία αναμένεται με την κανονική κάμερα και η δεύτερη με διπλό σύστημα φακών και 3x οπτικό zoom για ποιότητα λήψης, ανάλογη των φωτογραφικών μηχανών DSLR.

Περιμένουμε κι εμείς όσο κι εσείς κάθε νεότερη είδηση που να αφορά την πολυπόθητη συσκευή.

Από DINFUN

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status