Εκτύπωση αυτής της σελίδας

APPLE WATCH: Πραγματοποιήστε και διαχειριστείτε κλήσεις μέσα από τη συσκευή σας

APPLE WATCH: Πραγματοποιήστε και διαχειριστείτε κλήσεις μέσα από τη συσκευή σας
ired.gr

Απλές οδηγίες για τις επιλογές που έχετε στη διάθεσή σας, προκειμένου να πραγματοποιήσετε κλήσεις από το Apple Watch.

Με μία συσκευή Apple Watch, εκτός από το να βλέπετε την ώρα, είστε ικανοί να κάνετε πολλά πράγματα. Όπως για παράδειγμα, τηλεφωνικές κλήσεις. Πάμε να δούμε πως μπορείτε να απαντήσετε σε μία εισερχόμενη κλήση, να τη μεταφέρετε στη συσκευή σας iPhone, να προσαρμόσετε την Ένταση του ήχου, να στείλετε την κλήση σε εξέλιξη στον τηλεφωνητή ή να ακούσετε ένα αποθηκευμένο μήνυμα.

Απάντηση κλήσης

Κατά την εμφάνιση μιας εισερχόμενη κλήσης, ανασηκώστε τον καρπό σας για να δείτε ποιος σας καλεί. Αγγίξτε το εικονικό πλήκτρο “Απάντηση” στη συσκευή σας Apple Watch, για να συνομιλήσετε, κάνοντας χρήση του ενσωματωμένου μικροφώνου και ηχείου. Εάν επιθυμείτε να απαντήσετε με τη συσκευή σας iPhone ή να στείλετε ένα μήνυμα, περιστρέψτε την ψηφιακή κορόνα, για κύλιση και στη συνέχεια αγγίξτε μία από τις διαθέσιμες επιλογές.

Διαβάστε επίσης: APPLE WATCH: Μάθετε τα πάντα για τις όψεις ρολογιού της συσκευής σας

Κατά τη γνωστοποίηση μιας εισερχόμενης κλήσης, αγγίξτε το πράσινο πλήκτρο για να απαντήσετε ή το κόκκινο για να απορρίψετε την κλήση και να ενεργοποιήσετε τον τηλεφωνητή.

Εάν επιθυμείτε να θέσετε μία εισερχόμενη κλήση σε αναμονή, επιλέξτε “Απάντηση στο iPhone”. Μπορείτε να συνεχίσετε απαντώντας από τη συσκευή iPhone η οποία είναι συνδεδεμένη με το Apple watch. Εάν έχετε χάσει τη συσκευή και δεν γνωρίζετε σε ποιο σημείο του σπιτιού ή του γραφείου σας βρίσκεται, πατήστε το πλήκτρο “Αποστολή ειδοποίησης στο iPhone”, ώστε να την εντοπίσετε έγκαιρα.

Μεταφορά κλήσης

Κατά τη διάρκεια μια εισερχόμενης κλήσης κι ενώ συνομιλείτε με το Apple Watch, έχετε τη δυνατότητα να μεταφέρετε τη συνομιλία σας. Σαρώστε την οθόνη του iPhone προς τα επάνω αγγίζοντας τη στο κάτω αριστερό άκρο που βρίσκεται το εικονίδιο του τηλεφώνου. Εάν η συσκευή σας iPhone είναι ξεκλείδωτη, αγγίξτε τη γραμμή τηλεφώνου (πράσινη) στο πάνω μέρος της συσκευής.

Προσαρμογή έντασης ήχου

Έχετε τη δυνατότητα να αυξήσετε ή να μειώσετε την ένταση ήχου της συσκευής σας Apple Watch κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας. Στρέψτε την ψηφιακή κορόνα ή κάνετε χρήση των συμβόλων + και - στην οθόνη του ρολογιού σας. Εάν συμμετέχετε σε μία τηλεδιάσκεψη, αγγίξτε το εικονικό πλήκτρο σίγασης για να αποκόψετε τον ήχο του περιβάλλοντός σας.

Διαβάστε επίσης: APPLE WATCH: Διαμόρφωση, ζευγοποίηση και συγχρονισμός της συσκευής

Εναλλακτικά μπορείτε να πραγματοποιήσετε άμεση σιγή της συσκευής σας Apple Watch σε μία εισερχόμενη κλήση, καλύπτοντας με την παλάμη την οθόνη της για τρία δευτερόλεπτα. Πρώτα όμως είναι απαραίτητο να έχετε ενεργοποιήσει τη συγκεκριμένη χειρονομία από την εφαρμογή Apple Watch, της συσκευής σας, iPhone. Αγγίξτε “Το ρολόι μου” > Ήχοι και απτική ανάδραση” και θέστε ενεργή την εναλλαγή “Κάλυψη για σίγαση”.

Αποστολή κλήσης στον τηλεφωνητή

Αγγίξτε το κόκκινο πλήκτρο για να προκαλέσετε την απόρριψη μια εισερχόμενης κλήσης. Αν ο καλών, σας έχει αφήσει ηχητικό μήνυμα, η συσκευή θα σας ειδοποιήσει μέσω

γνωστοποίησης, προκειμένου να το ακούσετε. Εάν δεν είστε σε θέση να ακούσετε ένα φωνητικό μήνυμα, μπορείτε να επανέλθετε αργότερα. Ανοίξτε την εφαρμογή Τηλεφώνου και στη συνέχεια “Τηλεφωνητής”.

Πραγματοποίηση κλήσης

Εάν η επαφή που επιθυμείτε να καλέσετε ανήκει στις Αγαπημένες σας, αγγίξτε το πλαϊνό φυσικό πλήκτρο και περιστρέψτε την ψηφιακή κορόνα για να επιλέξετε την επαφή. Στη συνέχεια αγγίξτε το εικονίδιο του τηλεφώνου, κάτω αριστερά. Εάν η επαφή που επιθυμείτε να καλέσετε δεν συμπεριλαμβάνεται στους φίλους σας, ανοίξτε την εφαρμογή τηλέφωνο κι αγγίξτε “Επαφές”. Περιστρέψτε και πάλι την ψηφιακή κορόνα για κύλιση κι αγγίξτε την επαφή που επιθυμείτε να καλέσετε.

Διαβάστε επίσης: APPLE WATCH: ired Unboxing της δημοφιλούς συσκευής

Πληροφορίες κλήσης

Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας σας κάνοντας χρήση της συσκευής Apple Watch, μπορείτε να προβάλλετε πληροφορίες κλήσης στην εφαρμογή “τηλέφωνο”. Επιπλέον είστε σε θέση να τερματίσετε μία τηλεφωνική χρήση από τη συσκευή σας, αν χρησιμοποιείτε ακουστικά Bluetooth.

Από DINFUN

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status