Free Apps of the Day: Gleamer, Modern Labyrinth και Tofu Go! (02/03)

Free Apps of the Day: Gleamer, Modern Labyrinth και Tofu Go! (02/03)
ired.gr

Κατεβάστε σε προσφορά, δωρεάν, τρία παιχνίδια για iOS. Το Gleamer αποτελεί μία πρόταση με έντονες επιρροές από gaming περασμένων δεκαετιών.

έναρξη άρθρου

Gleamer

by Emmet Morris

Καλημέρα! Το Gleamer είναι ένα puzzle platform game που δανείζεται πολλά στοιχεία από κλασικά παιχνίδια προηγούμενων δεκαετιών. Το gleamer (ένα τετραγωνάκι είναι βασικά) κινείται αριστερά - δεξιά αυτόματα και κάθε φορά που χτυπάει σε τοίχο αυξάνεται η ταχύτητά του. Αν πατήσουμε οπουδήποτε στην οθόνη, το τετραγωνάκι κάνει άλμα. Σκοπός μας είναι να μαζέψουμε όλα τα αστέρια κάθε πίστας, κάνοντας άλματα πάνω στις μπλε πλατφόρμες και αποφεύγοντας τις κόκκινες. Πολύ καλό, αν και εκνευριστικά δύσκολο.

iphone free apps 02 feb 01

Μέγεθος: 42,7 MB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 5.1.1

Ηλικίες: 4+

Η κανονική τιμή της εφαρμογής είναι 2€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch.

Modern Labyrinth

by Kevin Jego

Είναι ακριβώς αυτό που νομίζετε. Κρατώντας και κινώντας τη συσκευή μας ορίζουμε την πορεία της μπίλιας μας. Αποφεύγουμε τις τρύπες και φτάνουμε στον στόχο κάθε πίστας. Μου άρεσε το πόσο σωστά είναι σχεδιασμένα τα επίπεδα με τη σταδιακή αύξηση της δυσκολίας τους, αλλά κυρίως, η ακρίβεια του ελέγχου της μπίλιας μας. Από την πρώτη πίστα θα διαπιστώσετε πως μπορείτε να ελέγξετε την κίνηση, χιλιοστό προς χιλιοστό της οθόνης, πανεύκολα. Δοκιμάστε το!

iphone free apps 02 feb 02

Μέγεθος: 18,7 MB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 4.3

Ηλικίες: 4+

Η κανονική τιμή της εφαρμογής είναι 1€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch.

Tofu Go!

by db-db-db

Τελικά τα “πιξελωτά” games (παντελώς αδόκιμος όρος) μετά από κυκλοφορίες όπως τα Flappy Βird, Crossy Road και άλλα συναφή, έγιναν και πάλι της μοδός. Η ιστορία μας εξελίσσεται σε μία κουζίνα και ο κακός της υπόθεσης είναι κάτι chopsticks που μας κυνηγούν. Στην ουσία, τα chopsticks είναι μια διαφορετική προσέγγιση του χρόνου που έχουμε στη διάθεσή μας, για κάθε πίστα. Αποφύγετε τα εμπόδια και αρπάξτε (με άλματα) τα δώρα που αιωρούνται. Για τους λάτρεις του 8bit gaming.

Καλή συνέχεια σε όλους!

iphone free apps 02 feb 03

Μέγεθος: 3,4 MB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 4.3

Ηλικίες: 4+

Η κανονική τιμή της εφαρμογής είναι 1€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch.

Πατήστε "Συνέχεια Άρθρου", για να κατεβάσετε τις εφαρμογές δωρεάν από το App Store!