Free Apps of the Day: Infinity Jump, NoLocation και World Travelpedia (29/02)

Free Apps of the Day: Infinity Jump, NoLocation και World Travelpedia (29/02)
ired.gr

Κατεβάστε σε προσφορά, δωρεάν, τρεις εφαρμογές για iOS, συνολικής αξίας 11€! Αφαιρέστε τα δεδομένα τοποθεσίας των φωτογραφιών σας με το “NoLocation”.

Infinity Jump

by Ben Walsh

Καλημέρα, καλή εβδομάδα! Ξεκινάμε με ένα παιχνίδι που παίζεται με το ένα χέρι. Απλά, πατάμε οπουδήποτε στην οθόνη για να πηδήξουμε τα εμπόδια. Ξεχώρισα τη μουσική του, που τουλάχιστον στα αρχικά στάδια είναι techno. Απλό, με εκμάθηση που χρειάζεται ελάχιστα δευτερόλεπτα και κατάλληλο για αναμονή σε ουρές.

free iphone apps 29 feb 01

Μέγεθος: 16,7 MB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 6.0

Ηλικίες: 4+

Η κανονική τιμή της εφαρμογής είναι 1€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch.

NoLocation

by Jackson Cole

Σας έχουμε προτείνει πάλι στο παρελθόν τη συγκεκριμένη εφαρμογή. Για όσους δεν πρόλαβαν: Η πλειοψηφία των φωτογραφιών μας περιέχει και την τοποθεσία λήψης τους. Αν θέλουμε να στείλουμε μία φωτογραφία χωρίς όμως τα στοιχεία τοποθεσίας (αυτό μπορεί να τύχει για πολλούς διαφορετικούς λόγους), η συγκεκριμένη εφαρμογή μας βοηθά να τα αφαιρέσουμε εύκολα και γρήγορα. Μικρή στο μέγεθος, καλό είναι να υπάρχει στο folder “εργαλεία” του iPhone μας, για όποτε χρειαστεί.

free iphone apps 29 feb 02

Μέγεθος: 9 MB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 8.2

Ηλικίες: 4+

Η κανονική τιμή της εφαρμογής είναι 2€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch.

World Travelpedia

by Parkour Lab

Ας ξεκινήσουμε με το γεγονός πως δεν υποστηρίζονται 16:9 αναλύσεις. Δηλαδή, η εφαρμογή δείχνει full screen σε iPads και iPhones από το 4s και “πίσω”. Κατά τα άλλα όμως, πρόκειται για μία εξαιρετική εφαρμογή. Στη διάθεσή μας βρίσκονται πληροφορίες για εκατοντάδες αξιοθέατα ανά τον κόσμο, η ενότητα “hot destinations” με τoυς καλύτερους και πιο δημοφιλείς προορισμούς του κόσμου και πολλές πολλές πληροφορίες. Αγαπημένο μου feature το “Near”. Με πλήρη δεδομένα και για τη χώρα μας, μπορούμε να ανακαλύψουμε σημεία ενδιαφέροντος ακόμα και στην πόλη μας. Με κατατοπιστικούς χάρτες και σύντομες, χρηστικές πληροφορίες για τα μουσεία, Πανεπιστήμια και art spots.

Καλή συνέχεια σε όλους!

free iphone apps 29 feb 03

Μέγεθος: 23,5 MB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 4.2

Ηλικίες: 4+

Η κανονική τιμή της εφαρμογής είναι 8€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch.

Πατήστε "Συνέχεια Άρθρου", για να κατεβάσετε τις εφαρμογές δωρεάν από το App Store!

  • « Προηγούμενο
  • 1/2
  • Συνέχεια άρθρου »