Free Apps of the Day: GraphCut, Wireless Drive Pro και The Executive (27/02)

Free Apps of the Day: GraphCut, Wireless Drive Pro και The Executive (27/02)
ired.gr

Κατεβάστε σε προσφορά, δωρεάν, τρεις εφαρμογές για iOS, συνολικής αξίας 17€! Αποκτήστε ένα ασύρματο σκληρό δίσκο με το Wireless Drive Pro!

GraphCut

by Shi Kaitai

Καλημέρα! Πρώτη μας πρόταση για σήμερα μία εφαρμογή που όχι μόνο διαθέτει φίλτρα και εργαλεία για την βελτιστοποίηση των φωτογραφιών μας, αλλά αμέσως μετά, μας παρέχει τη δυνατότητα να απομονώσουμε τα πρόσωπα από το background. Αν θέλετε να “εξάγετε” από μία φωτογραφία μόνο το “θέμα” σας και όχι το φόντο, αυτό το app είναι για εσάς. Με το που επεξεργαστούμε τη φωτογραφία που μας ενδιαφέρει, “σημειώνουμε” με κόκκινες γραμμές το θέμα μας και με μπλε το background. Η εφαρμογή, χρησιμοποιώντας κυρίως τα χρώματα ως “οδηγούς”, αναλαμβάνει τα υπόλοιπα. Αν το αποτέλεσμα δεν μας ικανοποιεί 100%, μπορούμε να επέμβουμε και να κάνουμε τις απαραίτητες μικροδιορθώσεις.

free iphone apps 01

Μέγεθος: 6,2 MB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 7.0

Ηλικίες: 4+

Η κανονική τιμή της εφαρμογής είναι 3€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch.

Wireless Drive Pro

by OnDemandWorld

Αποκτήστε εύκολα, έναν ασύρματο σκληρό δίσκο. Όπου και αν βρεθούμε, αν υπάρχει Wi-Fi, μπορούμε ασύρματα να μεταφέρουμε αρχεία προς και από το iPhone μας. Πως λειτουργεί: Το iPhone μας και ο υπολογιστής που μας ενδιαφέρει να μεταφέρουμε αρχεία είναι στο ίδιο Wi-Fi. Η εφαρμογή μας δίνει μία ηλεκτρονική διεύθυνση (παράδειγμα: 192.168.1.4:4096), την οποία και πληκτρολογούμε σε έναν browser. Για λόγους ασφαλείας σκανάρουμε με το iPhone μας το QR Code που εμφανίζεται και είμαστε έτοιμοι. Μην σας ακούγεται “κάπως”, είναι ζήτημα 2 λεπτών και μετά στέλνουμε ή λαμβάνουμε αρχεία στο (ή από το) iPhone μας, πανεύκολα. Δωρεάν για λίγες ώρες, στην έκδοσή του που δεν περιλαμβάνει διαφημίσεις. Don’t miss it!

free iphone apps 02

Μέγεθος: 9 MB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 5.0

Ηλικίες: 4+

Η κανονική τιμή της εφαρμογής είναι 9€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch.

The Executive

by Riverman Media LLC

Παιχνιδάρα. Το εννοώ. Λοιπόν, είναι 1 GB, δηλαδή τεράστιο. Δεν έχει διαφημίσεις. Το έφτιαξαν οι δημιουργοί του δημοφιλέστατου “Pizza Vs. Skeletons”. Είστε ο CEO μίας μεγάλης εταιρίας (πείτε το και golden boy, το ίδιο είναι - προσέξτε το ντύσιμο του ήρωά μας), και καλείστε να σώσετε τους εργαζόμενούς σας, αλλά και ολόκληρη την πόλη από κάτι περίεργα πλάσματα. Ωραίες μάχες, ωραία γραφικά, δώστε του μια ευκαιρία. Υποστηρίζεται επίσης η μεταφορά της προόδου μας από συσκευή σε συσκευή, μέσω του iCloud.

Καλό Σαββατόβραδο σε όλους!

free iphone apps 03

Μέγεθος: 1,07 GB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 8.1

Ηλικίες: 9+

Η κανονική τιμή της εφαρμογής είναι 5€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch.

Πατήστε "Συνέχεια Άρθρου", για να κατεβάσετε τις εφαρμογές δωρεάν από το App Store!