Apple TV Gaming: Modern Combat 5 Blackout

Apple TV Gaming: Modern Combat 5 Blackout
ired.gr

Έχετε δει πως δείχνει το Modern Combat 5: Blackout στο Apple TV 4;

Ενώ το tvOS είναι γεγονός αρκετό καιρό πλέον, δεν έχουν μπει ακόμα “στο παιχνίδι” όλες οι μεγάλες εταιρείες παραγωγής παιχνιδιών. Η αλήθεια είναι πως έχουν υπάρξει κάποιες καλές προσπάθειες, αλλά η προοπτική της πλατφόρμας και οι δυνατότητες της συσκευής μας προδιαθέτουν για ακόμα καλύτερα πράγματα.

Η Gameloft, πρόσφατα αναβάθμισε το iOS παιχνίδι της με τίτλο “Modern Combat 5: Blackout” και του έδωσε τη δυνατότητα να τρέχει στο tvOS, δηλαδή, στο νέο Apple TV 4.

Η τεχνολογία Metal επιτρέπει στους δημιουργούς να χειρίζονται πιο πολύπλοκα γραφικά σε σκηνές που έχουν πιο ομαλή ροή. Η δράση εκτυλίσσεται σε ανάλυση Full HD και με 60 καρέ το δευτερόλεπτο.

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να απουσιάσει η υποστήριξη για MFi controllers.

Το παιχνίδι διατίθεται δωρεάν από την Gameloft, ενώ διαθέτει και αγορές μέσα από την εφαρμογή. Θα σας προτείναμε να τις αποφύγετε, καθώς με λίγη προσπάθεια μπορείτε να το προχωρήσετε αρκετά χωρίς να πληρώσετε ούτε ένα ευρώ.

Ένα από τα ατού του τίτλου είναι η υποστήριξη multiplayer mode. Υποθέτω πως πρόκειται και για το δημοφιλέστερο mode του παιχνιδιού.

Δείτε μόνοι σας σκηνές από το παιχνίδι στο βίντεο που ακολουθεί και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα:

από Kostthem