APPLE WATCH: Διαμόρφωση, ζευγοποίηση και συγχρονισμός της συσκευής

APPLE WATCH: Διαμόρφωση, ζευγοποίηση και συγχρονισμός της συσκευής
ired.gr

Γνωρίζετε πώς μπορείτε να διαμορφώσετε και να συγχρονίσετε το Apple Watch; Παρακολουθήστε το video μας.

Για να χρησιμοποιήσετε μια Apple Watch συσκευή, θα πρέπει καταρχήν να τη συνδέσετε - ζευγοποιήσετε όπως αναγράφει η Apple στα ελληνικά - με μία συσκευή iPhone 5 ή νεότερης έκδοσης, η οποία βρίσκεται σε λειτουργικό τουλάχιστον iOS 9.

Στη συσκευή σας iPhone ακολουθήστε τη διαδρομή Ρυθμίσεις > Βluetooth και βεβαιωθείτε πως είναι ενεργοποιημένη η εναλλαγή.

Βεβαιωθείτε επίσης πως το Wi-Fi ή τα δεδομένα παρόχου είναι ενεργοποιημένα.

Ενεργοποιήστε τη συσκευή σας Apple Watch, πατώντας παρατεταμένα το πλευρικό φυσικό πλήκτρο, ακριβώς κάτω από την ψηφιακή κορόνα, έως ότου δείτε το λογότυπο της Apple.

Δείτε το βίντεο:

 

Διαβάστε επίσης: APPLE WATCH: ired Unboxing της δημοφιλούς συσκευής

Τέλος, βεβαιωθείτε πως οι δύο συσκευές είναι πλήρως φορτισμένες και βρίσκονται σε κοντινή απόσταση μεταξύ τους, προκειμένου να γίνει η ζευγοποίηση και ο συγχρονισμός.

Στη συσκευή σας iPhone και από την οθόνη αφετηρίας, αγγίξτε το εικονίδιο Apple Watch και στη συνέχεια επιλέξτε τη γλώσσα που επιθυμείτε, στην περίπτωσή μας τα Ελληνικά. Αναζητήστε τη γλώσσα από τη λίστα, κάνοντας χρήση της ψηφιακής κορόνας ή σύρετε την οθόνη με το δάχτυλό σας.

Αγγίξτε έναρξη στη συσκευή σας Apple Watch και στη συσκευή σας iPhone. Μια κινούμενη εικόνα θα εμφανιστεί, η οποία θα παίξει το ρόλο ενός QR Code.

Φέρετε και κρατήστε σταθερά τη συσκευή σας iPhone πάνω από την κινούμενη εικόνα.

Ευθυγραμμίστε την κινούμενη εικόνα και την κάμερα του iPhone, μέχρι να εμφανιστεί το μήνυμα σύνδεσης των δύο συσκευών.

Στη συσκευή σας iPhone, αγγίξτε διαμόρφωση ως νέα συσκευή. Επιλέξτε τον καρπό που τοποθετείτε τη συσκευή σας Apple Watch, διαβάστε και αποδεχθείτε τους Όρους και τις Προϋποθέσεις, για να συνεχίσετε.

Πληκτρολογήστε το συνθηματικό σας Apple ID, για να έχετε πρόσβαση σε υπηρεσίες όπως Apple Pay, Digital Touch και Handoff.

Διαβάστε επίσης: Ηχογραφήστε φωνητικές σημειώσεις στο iPhone

Οι επιλογές Διαγνωστικά και χρήση, Υπηρεσίες τοποθεσίας και η ψηφιακή βοηθός Siri, θα μεταφερθούν στη συσκευή σας Apple Watch. Εάν στο μέλλον επιχειρήσετε να κάνετε αλλαγές σε αυτά τα δεδομένα, θα συγχρονιστούν οι αλλαγές και στις δύο συσκευές.

Μπορείτε να ορίσετε συνθηματικό από τη συσκευή σας iPhone για το Apple Watch. Προτείνουμε αυτή την ενέργεια εάν διαμορφώσετε την υπηρεσία Apple Pay (εκτός Ελλάδος).

Εάν έχετε επιλέξει να δημιουργήσετε απλό συνθηματικό η σύνθετο στη συσκευή σας iPhone, τότε θα πρότεινα να το πράξετε και στη συσκευή σας Apple Watch. Στη συνέχεια μπορείτε να επιλέξετε εάν επιθυμείτε να ξεκλειδώνετε τη συσκευή σας από το iPhone σας.

Επιλέξετε “Εγκατάσταση όλων” για να συγχρονίσετε τις εφαρμογές σας με τη συσκευή Apple Watch. Εφαρμογές οι οποίες είναι συμβατές θα συγχρονιστούν. Πατήστε συγχρονισμό αργότερα για να συγχρονιστούν μόνο βασικές εφαρμογές όπως Mail, Επαφές και Μηνύματα.

Διαβάστε επίσης: Οθόνη Κλειδώματος: Ορισμός Ταπετσαρίας στη συσκευή iPhone ή iPad

Οι 2 συσκευές θα κάνουν έναρξη συγχρονισμού. ο χρόνος προόδου εξαρτάται από το μέγεθος των δεδομένων σας. Διατηρήστε τις συσκευές σας σε κοντινή απόσταση, μέχρι να ολοκληρωθεί ο συγχρονισμός.

Ήταν η παρουσίαση διαμόρφωσης και συγχρονισμού της συσκευής Apple Watch, από την συντακτική ομάδα της ired. Θα επανέλθουμε σύντομα με ένα νεότερο video της wearable συσκευής.

Από DINFUN