Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Apple και μόδα: μια σχέση αγάπης στην ψηφιακή εποχή.

Apple και μόδα: μια σχέση αγάπης στην ψηφιακή εποχή.
ired.gr

Με το Apple Watch να μην είναι απλώς ένα gadget τεχνολογίας αλλά και ένα ισχυρό fashion icon, η Apple κάνει τα πρώτα βήματά της στην πασαρέλα.

Στην εποχή των 3D εκτυπώσεων και της κοπής ρούχων με laser, το φετινό Met Gala, ένα από τα event-ορόσημα για τον κόσμο της μόδας, γεφυρώνει το χάσμα μεταξύ του ανθρώπου και της τεχνολογίας. Και φυσικά, η Apple δεν θα μπορούσε να λείπει από εκεί.

Διαβάστε επίσης: «Η προληπτική χρήση του Assistive Touch γίνεται μόδα»

apple fashion 02

Με τίτλο “Manus x Machina”, το Met Gala θα γιορτάσει τη θέση της τεχνολογίας στον κόσμο της μόδας, σε συνεργασία με την Apple και το Ινστιτούτο Κοστουμιών. Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν στις 2 Μαΐου και το παρόν θα δώσουν, μεταξύ άλλων, η Taylor Swift, o Jony Ive, η Anna Wintour, ο Karl Lagerfeld και η Miuccia Prada. Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 5 Μαΐου έως τις 14 Αυγούστου.

apple fashion 22

Μια πρώτη γεύση από τις collection που θα παρουσιαστούν, μπορεί να πάρει κανείς ήδη στο Metropolitan Museum of Art, στην Νέα Υόρκη.

Διαβάστε επίσης: «Η εποχή που το jailbreak ήταν μόδα, τελείωσε»

apple fashion 03

Η Apple έχει ήδη, κατά κάποιο τρόπο, εισέλθει στον χώρο της μόδας με το λανσάρισμα του Apple Watch. Και είναι αποφασισμένη να παραμείνει σε αυτόν, κάνοντας την τεχνολογία μόδα και το αντίθετο.

apple fashion 04

Στο παρελθόν, η Apple είχε κάνει και μια δική της κολεξιόν μόδας που περιελάμβανε φούτερ, μπλουζάκια τύπου πόλο και καπέλα, την οποία εγκατέλειψε σύντομα όμως.

apple fashion 05

Διαβάστε επίσης: «13 Apple προϊόντα που δεν ήξερες ότι υπάρχουν»

Από mirelen.

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status