APPLE WATCH: ired Unboxing της δημοφιλούς συσκευής

APPLE WATCH: ired Unboxing της δημοφιλούς συσκευής
ired.gr

Ανοίγουμε μαζί την wearable συσκευής της Apple, Apple Watch και αναφέρουμε τις πρώτες εντυπώσεις μας, παρακολουθήστε το.

Η Apple βλέποντας πως η wearable αγορά κερδίζει έδαφος δεν χάνει την ευκαιρία κι έστω και τελευταία από τον ανταγωνισμό παρουσίασε τη δική της πρόταση.

Είμαι ο DINFUN του ired και αυτό είναι το νέο μου απόκτημα - το APPLE WATCH.

Στα χέρια μου λοιπόν έφτασε μόλις σήμερα η Sport έκδοση των 42 mm, σε γαλάζια απόχρωση. Στην αγορά υπάρχουν άλλες δύο εκδόσεις, το APPLE WATCH και το APPLE WATCH EDITION, οι οποίες διαφέρουν σημαντικά μεταξύ τους στα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν για να κατασκευαστούν.

Διαβάστε επίσης: Οθόνη Κλειδώματος: Ορισμός Ταπετσαρίας στη συσκευή iPhone ή iPad

Ενδεικτικά να αναφέρουμε πως υπάρχει έκδοση APPLE WATCH Edition η οποία αγγίζει τα $17.000. Πάμε να το αποδεσμεύσουμε από τη συσκευασία του.

Όπως βλέπετε δεν διαφέρει σε τίποτε από οποιαδήποτε συσκευασία η οποία εμπεριέχει ένα Apple προϊόν.

Ακολουθεί την απλότητα των υπολοίπων συσκευών, όλα, τακτοποιημένα στην εντέλεια. Στα παρελκόμενα θα συναντήσετε ένα μεγάλο σε μήκος καλώδιο USB φόρτισης, ένα μετασχηματιστή και τις συνήθεις βασικές οδηγίες χρήσης. Εδώ να αναφέρουμε πως εμπεριέχεται ένα μικρότερο σε μήκος λουράκι, για αντίστοιχα μικρότερους καρπούς.

apple watch 01

Είμαι αρκετά χρόνια φίλος της εταιρείας Apple και γι’ αυτό δεν θα μπορούσα να είμαι αντικειμενικός - αλλά η συσκευή που κρατώ στα χέρια μου είναι πραγματικά εξαιρετική. Ποιοτικά άρτιο από όλες τις απόψεις, το υλικό κατασκευής και ο σχεδιασμός ξεπερνά κάθε προσδοκία μου. Ο τρόπος ένωσης των λουριών, η υφή της συσκευής και το ανθεκτικό κρύσταλλο της οθόνης, όλα συνωμοτούν γι’ αυτό το εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Η συσκευή έρχεται σε δύο μεγέθη οθόνης 42 mm και 38 mm η οποία προτείνεται για μικρότερους καρπούς και κυρίως για το θηλυκό κοινό.

Στα χαρακτηριστικά του Apple Watch συμπεριλαμβάνεται μία Retina οθόνη αφής με λειτουργία force touch και δύο φυσικά πλήκτρα το digital Crown (ψηφιακή κόρωνα ελληνιστί), και το πλήκτρο επαφών και ενεργοποίησης / απενεργοποίησης της συσκευής. Στο κάτω μέρος θα συναντήσετε όλους τους βιομετρικούς αισθητήρες καθώς και το ηχείο και το μικρόφωνο.

unboxing 4

Διαβάστε επίσης: Επίμονη απαίτηση εισαγωγής συνθηματικού από την υπηρεσία iCloud; Σας έχουμε τη σωτηρίας σας

Τα λουράκια αφαιρούνται πανεύκολα και αντικαθίστανται από άλλα σχέδια, υλικά, και αποχρώσεις της εταιρείας, ή από τρίτους κατασκευαστές που θα βρείτε στην αγορά σε σαφώς χαμηλότερες τιμές.

από DINFUN