Free Apps of the Day: TranslateSafari2, Ruler Box και Depello (18/02)

Free Apps of the Day: TranslateSafari2, Ruler Box και Depello (18/02)
ired.gr

Κατεβάστε σε προσφορά, δωρεάν, τρεις εφαρμογές για iOS, συνολικής αξίας 9€. Δώστε διαφορετικό χρώμα στις φωτογραφίες σας, με το Depello.

TranslateSafari2

by BorG Technology

Καλημέρα! Σας είχαμε προτείνει στο πρόσφατο παρελθόν το συγκεκριμένο extension, το οποίο προσθέτει έναν μεταφραστή στην mobile έκδοση του Safari. Αυτή τη φορά, επισυνάπτεται και ένα screenshot που δείχνει τη “θέση” του πρόσθετου όταν επιλέξουμε το εικονίδιο διαμοιρασμού μέσα στον Safari. Κάποιοι αναγνώστες μας είχαν δυσκολευτεί στην εύρεσή του την προηγούμενη φορά. Το extension θεωρώ πως πρέπει να είναι εγκατεστημένο σε κάθε iPhone.

free iphone apps 01

Μέγεθος: 18,1 MB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 8.0

Ηλικίες: 4+

Η κανονική τιμή της εφαρμογής είναι 5€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch.

Ruler Box

by dbw

Σίγουρα κατά καιρούς έχουμε όλοι προμηθευθεί από ένα αντίστοιχο app. Το συγκεκριμένο όμως έχει δύο πλεονεκτήματα. Το “καθαρό” look and feel και η σωστή χρήση του στα νεότερα iPhones (6, 6s, 6 Plus & 6s Plus) τα οποία και διαθέτουν μεγαλύτερες οθόνες. Με μία βελτιστοποιημένη εφαρμογή σαν αυτή μπορούμε να “μετρήσουμε” μεγαλύτερες επιφάνειες (έστω και κατά λίγα εκατοστά).

free iphone apps 02

Μέγεθος: 10,7 MB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 5.0

Ηλικίες: 4+

Η κανονική τιμή της εφαρμογής είναι 1€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch.

Depello

by Robert Magnusson

Σίγουρα έχετε δει κάποιες φωτογραφίες που “κυκλοφορούν” στα social media και σε αυτές πρωταγωνιστούν ελάχιστα χρώματα, συνήθως ένα ή δύο. Με αυτό το app θα μπορέσετε να δημιουργήσετε αντίστοιχες, πραγματικά, πάρα πολύ εύκολα. Απλά, ανοίγετε μια φωτογραφία και κάνετε κλικ πάνω σε σημείο που υπάρχει το χρώμα που σας ενδιαφέρει. Δοκιμάστε τη, μου έκανε φοβερά θετική εντύπωση το σε πόσο λίγο χρόνο δημιουργεί καλαίσθητα αποτελέσματα.

Καλή συνέχεια σε όλους!

free iphone apps 03

Μέγεθος: 3 MB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 8.0

Ηλικίες: 4+

Η κανονική τιμή της εφαρμογής είναι 3€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch.

Πατήστε "Συνέχεια Άρθρου", για να κατεβάσετε τις εφαρμογές δωρεάν από το App Store!