Πως να καταστρέψετε ένα iPhone (Εύκολος τρόπος) - Galaxy 92 #68

Πως να καταστρέψετε ένα iPhone (Εύκολος τρόπος) - Galaxy 92 #68
ired.gr

Δείτε τι πρέπει να γνωρίζετε για να μην πέσετε θύμα σε κάποια κακόβουλη φάρσα.

 

Ο video blogger, Zach Straley, ανακάλυψε ένα ενδιαφέρον bug στο iPhone. Εάν έχετε iPhone 5s ή νεότερο μοντέλο, ακούστε προσεκτικά.

Μην αλλάξετε ποτέ την ημερομηνία σε 1η Ιανουαρίου 1970. Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να καταστρέψει τη συσκευή σας. Η συγκεκριμένη ημερομηνία είναι η ώρα 0 για τα συστήματα Unix. Από εκείνη την ημερομηνία και μετά ξεκινάει η καταμέτρηση του χρόνου σε χιλιοστά του δευτερολέπτου.

Γιατί κάποιος να θέσει την ημερομηνία της συσκευής του σε αυτήν την χρονολογία; Ένας χρήστης της iOS 9.3 beta είδε ότι η ημερομηνία δεν εμφανιζόταν στην αρχική οθόνη του iPhone. Σκέφτηκε ότι εάν χρησιμοποιούσε παλαιότερη ημερομηνία θα διόρθωνε το πρόβλημα. Άθελά του μπλόκαρε τη συσκευή του και έκανε γνωστό το συγκεκριμένο bug.

Υπάρχουν μερικοί κακόβουλοι φαρσέρ που ενθαρρύνουν τους χρήστες να θέσουν αυτήν την ημερομηνία στις συσκευές τους για να κερδίσουν μερικά “κρυμμένα δώρα”.

Σας προτείνουμε να αφήσετε το iPhone να επιλέξει από μόνο του τη σωστή ημερομηνία για να αποφύγετε κάποιο αντίστοιχο πρόβλημα.

Δείτε περισσότερα μονόλεπτα εδώ.

από jericho