Εκτύπωση αυτής της σελίδας

5 εφαρμογές για να «αντέξετε» την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

5 εφαρμογές για να «αντέξετε» την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου
ired.gr

Είσαι single, tech freak, έχεις iPhone και είναι του Αγίου Βαλεντίνου. Δεν ήρθε το τέλος του κόσμου!

Όλο το Σαββατοκύριακο, love is in the air, για όσους γιορτάζουν και είναι ερωτευμένοι. Για τους υπόλοιπους και ιδιαίτερα όσους είναι single, η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου φέρνει μια αναταραχή και κάποια δυσάρεστα συναισθήματα όπως απογοήτευση, μοναξιά, θυμό, ζήλια αλλά και πειρασμό να εκδηλώσουν «τοξικές» συμπεριφορές.

Για να το αποφύγει κανείς, φυσικά, και υπάρχει ένα app για κάτι τέτοιο. Στην προκειμένη περίπτωση, βρήκαμε 5 apps για μοναχικές, bitter καρδιές.

Διαβάστε επίσης: «5 apps για Games Night στο σπίτι»

Shryne

Valentines Day Single 02

Με το Shryne μπορείτε να ξαναζωντανέψετε παλιές συζητήσεις με τους πρώην σας για να καθορίσετε το πότε η σχέση σας άρχισε να παίρνει την κατιούσα. Το Shryne, στην ουσία, αποθηκεύει και οργανώνει όλη την ιστορία: emails, κείμενα και social media. Στη συνέχεια, μπορείτε να αναζητήσετε συγκεκριμένες συνομιλίες και να δώσετε προσοχή σε συγκεκριμένα πράγματα: π.χ. πόσο συχνά κάποιος απάντησε στα μηνύματά σας ή πόσα δεδομένα καταλαμβάνει ακόμη ο/η πρώην σας στο τηλέφωνό σας. Είναι δωρεάν για να το κατεβάσετε αλλά θα πρέπει να πληρώσετε πάνω από 10 ευρώ για να αποθηκεύσετε πάνω από 250MB.

Κατεβάστε το εδώ

Instasnoop

Valentines Day Single 03

Με το Instasnoop, μπορείτε να κοιτάτε προφίλ των πρώην σας, χωρίς να φοβάστε ότι θα πατήσετε, κατά λάθος, like. Η επιλογή του like δεν υπάρχει καν, οπότε μπορείτε να χαζεύετε με τις ώρες επιλεγμένους λογαριασμούς Instagram χωρίς να φοβάστε ότι θα σας πάρουν είδηση.

Μπορείτε να το κατεβάσετε εδώ

Διαβάστε επίσης: «5 apps για να στείλετε fax από το iPhone»

Τinder

Valentines Day Single 04

Το date application που έχει πάρει τα μυαλά των Αμερικάνων ίσως καταφέρει να σας βγάλει ραντεβού την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Στην ουσία, εμφανίζει άλλα μέλη τα οποία βρίσκονται στην περιοχή σας και σας τα προτείνει. Αν το ενδιαφέρον είναι αμοιβαίο θα ξεκινήσετε μια σχέση στο app και στη συνέχεια, αν το επιθυμείτε, μπορείτε να κλείσετε μια συνάντηση.

Το Tinder θα το βρείτε εδώ

Don’t Dial

Valentines Day Single 05

Αν ο χωρισμός σας είναι ακόμη φρέσκος, τότε ίσως αυτή η εφαρμογή να σας φανεί χρήσιμη. Γιατί, αν βγείτε έξω και μεθύσετε, οι φίλοι σας δεν θα σας αφήσουν να οδηγήσετε. Όμως ποιος θα σας προστατεύσει από το να τηλεφωνήσετε; Με το Don’t Dial μπορείτε να κλειδώσετε όλα τα «επικίνδυνα» νούμερα μέχρι και για 24 ώρες. Όταν ξεμεθύσετε, τα τηλέφωνα θα εμφανιστούν στις Επαφές σας ξανά.

Το app κοστίζει 0,99 ευρώ και θα το βρείτε εδώ

KillSwitch

Valentines Day Single 06

Η εφαρμογή διαγράφει ό,τι αφορά τον/την πρώην σας από το προφίλ σας στο Facebook: φωτογραφίες, βίντεο, ποστ, status. Όλα τα αρχεία αποθηκεύονται σε ένα μυστικό φάκελο στο Facebook για τα μάτια σας μόνο.

Μπορείτε να το κατεβάσετε εδώ

Διαβάστε επίσης: «5 apps για απεξάρτηση από τα smartphones»

Από mirelen.

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status