Εκτύπωση αυτής της σελίδας

15% αύξηση στη διάρκεια μπαταρίας του iPhone - Galaxy 92 #67

15% αύξηση στη διάρκεια μπαταρίας του iPhone - Galaxy 92 #67
ired.gr

Spoiler Alert: Σβήστε το Facebook App και χρησιμοποιήστε το Safari.

 

Εάν η διάρκεια μπαταρίας του iPhone δεν είναι αρκετή για μία ολόκληρη ημέρα χρήσης, υπάρχει λύση. Μπορείτε να διαγράψετε την εφαρμογή του Facebook και να χρησιμοποιήσετε το Safari.

Αυτή η αλλαγή από μόνη της θα σας προσφέρει περίπου 15% μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας. Τον τελευταίο χρόνο η εφαρμογή του Facebook έχει καταρρίψει όλα τα ρεκόρ στην κατανάλωση μπαταρίας. Για ένα διάστημα μάλιστα κατανάλωνε μπαταρία ακόμη και όταν δεν χρησιμοποιούσαμε το iPhone. Βέβαια η εταιρία έλυσε το πρόβλημα μετά από τα παράπονα των χρηστών.

Για μεγαλύτερη ευκολία μπορείτε να δημιουργήσετε μία συντόμευση του Facebook στην αρχική οθόνη του iPhone. Διαβάστε τον οδηγό μας για να δείτε πως γίνεται.

Η λύση αυτή έχει δυστυχώς και μερικά μειονεκτήματα. Για παράδειγμα, οι ειδοποιήσεις του Facebook θα σταματήσουν να έρχονται στη συσκευή σας. Όμως, όταν θα ανοίξετε την σχετική ιστοσελίδα, θα μπορείτε να τις διαβάσετε κανονικά.

Δοκιμάστε αυτή την λύση και πείτε μας εάν έφερε αποτελέσματα για εσάς. Επιπρόσθετα εάν δεν κάνετε συχνή χρήση του Messenger, μπορείτε να διαγράψετε και αυτήν την εφαρμογή για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα.

από jericho

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status