Εκτύπωση αυτής της σελίδας

4 συναρπαστικά concepts για το iPhone 7

4 συναρπαστικά concepts για το iPhone 7
ired.gr

Στο μυαλό των σχεδιαστών δεν υπάρχουν τεχνολογικοί περιορισμοί και είναι ελεύθεροι να δημιουργήσουν εντυπωσιακά concepts για το iPhone 7.

Το iPhone 7 είναι ένα από τα πολυαναμενόμενα smartphones για το 2016. Αν και η συσκευή είναι απίθανο να κυκλοφορήσει πριν από τον Σεπτέμβριο, πολλές είναι οι φήμες γύρω από τα χαρακτηριστικά που θα διαθέτει.

Εκτός από τις φήμες, πολλοί σχεδιαστές δημιουργούν concepts του iPhone 7, βασισμένα σε δικές τους ιδέες αλλά και σε δικές τους επιθυμίες.

Φυσικά, κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τον ακριβή σχεδιασμό του νέου iPhone με βεβαιότητα, αλλά ποιος ξέρει; Όπως οι σχεδιαστές εμπνέονται από τις φήμες, ίσως, έτσι και η Apple, κρυφοκοιτάει αυτά τα concepts για παράλληλη έμπνευση.

Λεπτός σχεδιασμός και κυρτή οθόνη

Οι σχεδιαστές στην Mesut G Designs φαντάζονται ένα κυλινδρικό iPhone χωρίς home button. Η ιδέα για οθόνη από άκρη σε άκρη βασίζεται στην ήδη πατενταρισμένη τεχνολογία από την Apple, που προς το παρόν έχει μείνει στα χαρτιά.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης: «Apple iCup Concept»

 

Με άκρες σαν το Galaxy Edge

Η YouTuber ConceptsiPhone φαντάζεται το iPhone 7 σαν μια μίξη μεταξύ του iPhone 5s και του Galaxy S6 Edge, το οποίο διαθέτει οθόνη που προωθείται έως την άκρη της συσκευής. Η πλευρική οθόνη δίνει περισσότερο χώρο για εφαρμογές αλλά και εύκολη πρόσβαση σε χρήσιμα apps όπως η αριθμομηχανή και η φωτογραφική μηχανή.

iphone 7 concepts 01

Διαβάστε επίσης: «iPhone Concept με φυσικό πληκτρολόγιο»

Λεπτό και ευέλικτο

Ο Yasser Farahi είναι ο σχεδιαστής πίσω από αυτό το concept. Το iPhone 7, κατά τη γνώμη του, θα έχει πολλά κοινά με το iPhone 6 αλλά θα είναι λίγο πιο ευέλικτο και θα διαθέτει οθόνη από άκρη σε άκρη. Αυτή η ιδέα διατηρεί την υποδοχή των ακουστικών αλλά και το Home Button για το Touch ID, παρά τις φήμες ότι η Apple ετοιμάζει μεγάλες αλλαγές.

iphone 7 concepts 02

Διαβάστε επίσης: «Ένα υπέροχο concept για το οικονομικότερο iPhone 6c»

Χωρίς φυσικό πλήκτρο για το Home Button

iphone 7 concepts 03

Η ιδέα αυτή έρχεται από το iPhone tricks blog. Πρόκειται για μια εξαιρετικά λεπτή συσκευή με οθόνη από άκρη σε άκρη. Το home button είναι ενσωματωμένο στην οθόνη και δεν είναι ένα φυσικό πλήκτρο. Επίσης, το concept διαθέτει widgets σε στιλ Android, κάτι που ίσως υποστηρίξει το iOS 10 στο μέλλον.

Από mirelen.

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status