Εκτύπωση αυτής της σελίδας

5 apps για να στείλετε fax από το iPhone

5 apps για να στείλετε fax από το iPhone
ired.gr

Δεν ξέρουμε για ποιο λόγο θέλετε να στείλετε fax ενώ υπάρχουν τα emails αλλά αν επιμένετε, θα πρέπει να ξέρετε ότι δεν χρειάζεται να έχετε fax για να στείλτε fax.

Εν έτει 2016, το email και το instant messaging μπορεί να είναι εξαιρετικά διαδεδομένα αλλά υπάρχουν ακόμη μερικοί άνθρωποι και εταιρείες που εξακολουθούν να χρησιμοποιούν το fax. Δεν είμαστε απόλυτα βέβαιοι γιατί συμβαίνει αυτό αλλά επειδή κάποιος μπορεί να σας ζητήσει να του στείλετε ένα fax, όπως τότε στα 90’s, θα πρέπει να ξέρετε πώς θα το κάνετε, ακόμη κι αν δεν έχετε συσκευή fax.

Αν έχετε iPhone, είστε τυχεροί, γιατί υπάρχουν αμέτρητες εφαρμογές και υπηρεσίες που σχετίζονται με την αποστολή fax, απευθείας από το τηλέφωνό σας. Αν βρεθείτε ποτέ στην ανάγκη, αποθηκεύσετε αυτόν τον σύνδεσμο με πέντε top προτάσεις εφαρμογών που θα θέλατε να δοκιμάσετε.

Όλες οι εφαρμογές είναι δωρεάν για download αλλά θα σας χρεώνουν ανά αποστολή ανάλογα με τις σελίδες, με in app αγορές για credits. Οι περισσότερες έχουν και μηνιαίες συνδρομές με απεριόριστες αποστολές fax.

iFax

best fax apps 01

Δωρεάν για να το κατεβάσετε, το iFax μπορεί να στείλει αρχεία ή έγγραφα σε κάποιον μέσω fax από το κινητό σας. Έχει λάβει εξαιρετικές κριτικές και μάλιστα διαθέτει και app για το Apple Watch.

Link εδώ

Διαβάστε επίσης: «Οι καλύτερες εφαρμογές πλοήγησης»

Genius Fax

best fax apps 02

Με αυτό το app θα μπορείτε να στείλετε αρχεία μέσω fax αλλά να αποκτήσετε και τον δικό σας αριθμό για να λαμβάνετε αρχεία σε μορφή pdf. Υποστηρίζει τα ελληνικά και είναι δωρεάν για να το κατεβάσετε.

Link για iOS εδώ

Link για Google Play εδώ

CamScanner Free

best fax apps 03

Μια πολύ ωραία εφαρμογή που, εκτός από fax, είναι και scanner. Το μόνο αρνητικό είναι ότι στη δωρεάν έκδοση τα σαρωμένα έγγραφα έχουν ενσωματωμένα υδατογραφήματα.

Link για iOS εδώ

Διαβάστε επίσης: «Τα καλύτερα δωρεάν ταξιδιωτικά apps για iPhone και iPad»

MaxEmail Fax

best fax apps 04

Με το MaxEmail Fax, μπορείτε να λάβετε ένα fax, να το υπογράψετε, να προσθέσετε κείμενο και να το στείλετε πάλι πίσω στον παραλήπτη.

Link για iOS εδώ

eFax

best fax apps 05

Ένα από τα πιο απλά apps, το eFax κάνει ακριβώς αυτό που λέει: στέλνει fax.

Link εδώ 

Διαβάστε επίσης: «Τα καλύτερα email apps για iPhone»

Από mirelen.

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status