Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μια πρώτη ματιά στο iPhone 7!

Μια πρώτη ματιά στο iPhone 7!
ired.gr

Το iPhone 7 δεν θα κυκλοφορήσει μέχρι τον Σεπτέμβριο, αλλά ήδη αρχίζουμε να λαμβάνουμε τις πρώτες ενδείξεις για τα νέα στοιχεία που θα περιλαμβάνει.

Οι πρώτες φήμες λένε, ότι θα έχει πολλές ομοιότητες με το iPhone 6, αλλά θα έχει και δύο πολύ σημαντικές διαφορές.

Η πρώτη σημαντική διαφορά θα βρίσκεται στην κάμερά του. Στα iPhone 6 και 6s, η κάμερα εξέχει από την πίσω όψη, ενώ στο iPhone 7, η κάμερα φαίνεται ότι θα είναι απόλυτα ευθυγραμμισμένη με αυτή.

iphone 7 first glance 03

Για να επιτευχθεί αυτό, η Apple, δημιούργησε μια λεπτότερη κάμερα. Παρότι το iPhone 7 Plus φαίνεται ότι θα έχει 2 κάμερες, το iPhone 7, θα έχει μια πιο παραδοσιακή κάμερα.

iPhone 7 Plus dual camera, μια φήμη που θέλουμε πολύ να επαληθευτεί!

Η δεύτερη μεγάλη διαφορά, σε σχέση με το iPhone 6 και 6s, θα έγκειται στην απουσία των γραμμών της κεραίας στην πίσω όψη της συσκευής. Αυτό θα επιτρέψει μια πιο λιτή και όμορφη εμφάνιση της πίσω όψης, που θα κάνει την μεταλλική επιφάνεια να ξεχωρίζει περισσότερο.

Δεν γνωρίζουμε ακόμα αν το iPhone 7, θα είναι λεπτότερο από τους προκατόχους του αλλά από πλευρά design, μια λεπτότερη συσκευή, χωρίς το εξόγκωμα της κάμερας, θα δείχνει σίγουρα πολύ πιο ωραία.

iphone 7 first glance 02

Επειδή η Apple δεν φημίζεται για την ελαστική της πολιτική όσο αφορά την επιβεβαίωση των διαφόρων φημών, τίποτα δεν είναι ακόμα σίγουρο.

Ασύρματη φόρτιση στο iPhone το 2017

Οπότε από πλευράς μας, μπορούμε μόνο να περιμένουμε, μέχρι την έλευση της επόμενης διαρροής, για να μάθουμε περισσότερα για την εμφάνιση του νέου iPhone.

από Karadryan

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status