Έρχεται το Apple Watch 2

Έρχεται το Apple Watch 2
ired.gr

Μπορεί το πρώτο Apple Watch να μην έχει έρθει ακόμη επίσημα στην Ελλάδα, αλλά ήδη ετοιμάζεται η παραγωγή του δεύτερης γενιάς smartwatch της Apple.

Η δεύτερη γενιά του Apple Watch αναμένεται να τεθεί σε μαζική παραγωγή κατά το δεύτερο τρίμηνο του 2016, με την Quanta Computer να είναι ο αποκλειστικός κατασκευαστής της συσκευής. Η Apple είχε αρχικά σκεφτεί να μετατοπίσει κάποιο μέρος της παραγωγής του Apple Watch 2 στην Foxconn Electronics αλλά τελικά θα κρατήσει μόνο την Quantas αφού ο όγκος της παραγωγής δεν θα είναι υψηλός.

apple watch 2 01

Concept Eric Heisuman

Εξαιτίας της χαμηλότερης από την αναμενόμενη ανταπόκρισης για το πρώτο Apple Watch, η Apple πρόσφατα μείωσε τις προβλέψεις της για τις πωλήσεις του 2016, πολύ χαμηλότερα από την εκτίμηση που είχε κάνει το τελευταίο τετράμηνο του 2015.

apple watch 2 02

Concept Eric Heisuman

Ωστόσο, σε σύγκριση με άλλα smartwatches, το ρολόι της Apple εξακολουθεί να διατηρεί πάνω από το 50% της αγοράς μέχρι το τέλος του 2015.

Αν και η παραγωγή θα αρχίσει μάλλον σύντομα, διίστανται οι απόψεις για το πότε θα τεθεί σε κυκλοφορία το Apple Watch 2. Κάποιοι μιλάνε για την άνοιξη και κάποιοι για τον Σεπτέμβριο. Κάποιοι άλλοι θεωρούν ότι η επόμενη γενιά των Apple Watch θα πρέπει να εμφανιστεί μέσα στο 2017.

Διαβάστε επίσης: «7 χαρακτηριστικά του Apple Watch που θα θέλαμε στο επόμενο iPhone»

Από mirelen.