Πως θα γίνει ανταγωνιστικό το Samsung Galaxy S7?

Πως θα γίνει ανταγωνιστικό το Samsung Galaxy S7?
ired.gr

Θα μπορέσει το νέο Samsung Galaxy S7 να μας κερδίσει?

Και η αλήθεια να λέγεται, το έχει πολύ ανάγκη, γιατί οι πωλήσεις της Samsung έχουν αρχίσει να πέφτουν το τελευταίο διάστημα.

Ας δούμε λοιπόν κάποια πράγματα, που θα έκαναν το κοινό να δώσει μια ευκαιρία στην αναμενόμενη “ναυαρχίδα” της Samsung.

Περισσότερες υπηρεσίες και λειτουργίες λογισμικού

tips for samsung galaxy s7 01

Πλέον ακόμα και το πιο φτηνό smartphone της αγοράς, έρχεται με τετραπύρηνο επεξεργαστή, 4 GB RAM και άλλες εντυπωσιακές προδιαγραφές hardware. Όμως ο κόσμος, δεν εντυπωσιάζεται πλέον από απλά υψηλές προδιαγραφές, θέλει υπηρεσίες.

Μερικές από τις λειτουργίες που θα θέλαμε να δούμε είναι, το εξαιρετικό Google Now On Tap, που φέρνει το νέο Android Marshmallow και ίσως περισσότερες επιλογές στην κάμερά μας. Και βέβαια το να ξαφνιαστούμε με κάτι καινούργιο δεν θα έβλαπτε.

Μεγαλύτερη διάρκεια ζωής στην μπαταρία

tips for samsung galaxy s7 02

Η μείωση του μεγέθους της μπαταρίας, σε συνδυασμό με την μεγάλη κατανάλωση της οθόνης, δημιούργησαν πρόβλημα στην διάρκεια ζωής της μπαταρίας στα Samsung Galaxy S6 και S6 Edge.

Στο Samsung S7 θα θέλαμε να δούμε μια μπαταρία τουλάχιστον 3000mAh, έναν λιγότερο “πεινασμένο” για ενέργεια επεξεργαστή και ίσως δυνατότητα για ασύρματη φόρτιση.

Ξυπνώντας “ευχάριστα” με το smartphone σας!

Ηλεκτρονική κάρτα SIM

tips for samsung galaxy s7 03

Τον προηγούμενο χρόνο και η Apple και η Samsung “ψάχτηκαν” πολύ για να μας φέρουν την συγκεκριμένη τεχνολογία. Δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει ακόμα και ίσως να είναι η ώρα.

Τα κέρδη από μια ηλεκτρονική κάρτα SIM είναι πολλά, πρώτο και πιο σημαντικό ανάμεσά τους, η δυνατότητα να αλλάξεις πάροχο εύκολα και γρήγορα.

Ταχύτερη αναβάθμιση λογισμικού

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του iPhone, είναι ότι όταν βγει η νεότερη αναβάθμιση του iOS, γίνεται άμεσα διαθέσιμη σε όλους.

Αυτό είναι μια πάγια απαίτηση των χρηστών Android, η οποία πρέπει να εκπληρωθεί. Η Samsung προσφέρει αναβαθμίσεις στους χρήστες της, αλλά η διαφορά ανάμεσα στο άμεσα και στο λίγο αργότερα είναι πολύ μεγάλη. Ιδιαίτερα όταν μιλάμε για αναβάθμιση ασφαλείας.

Νέο, 12ιντσο Samsung Galaxy TabPro S: ένα μηχάνημα 2-σε-1

Επιστροφή της κάρτας SD

tips for samsung galaxy s7 05

Σίγουρα η κάρτα SD δεν είναι απαραίτητη για την επιτυχία μιας συσκευής (το iPhone δείχνει να τα καταφέρνει και χωρίς αυτήν). Είναι όμως ένα χαρακτηριστικό που οι χρήστες Samsung είχαν συνηθίσει να χρησιμοποιούν και εύρισκαν πρακτικό.

Όταν τους στερήθηκε η κάρτα SD, υπήρξε μεγάλη απογοήτευση. Και για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, το καταλαβαίνω, είναι πολύ πρακτικό αγοράζοντας μια κάρτα SD να διπλασιάσεις τον αποθηκευτικό χώρο της συσκευής σου.

Σύνοψη

Αυτή την στιγμή, το μεγαλύτερο ποσοστό των ανθρώπων, διαθέτει ένα smartphone. Οπότε για να πείσεις τον καταναλωτή να αγοράσει καινούργια συσκευή, θα πρέπει να προσφέρεις κάτι καινούργιο. Με λίγα λόγια, χρειαζόμαστε καινοτομία και όχι πάλι μια από τα ίδια.

Η Mitsubishi ανακοίνωσε κεραία από νερό θαλάσσης!

από Karadryan