Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Apple κυκλοφόρησε την 2η δοκιμαστική έκδοση του iOS 9.3

Η Apple κυκλοφόρησε την 2η δοκιμαστική έκδοση του iOS 9.3
ired.gr

Οι beta testers του iOS 9.3 μπορούν να δοκιμάσουν την 2η έκδοση σε iPhone, iPad και iPod Touch.

Η νέα έκδοση έχει βελτιώσεις και αλλαγές από την πρώτη beta του iOS 9.3. Μερικές από τις αλλαγές αφορούν τις ρυθμίσεις του Night shift και το κέντρο ελέγχου.

Night Shift, η καινούργια λειτουργία για συσκευές iOS!

Το iOS 9.3 συμπεριλαμβάνει νέες λειτουργίες όπως το Night Shift και βελτιώσεις, όπως η προσθήκη κωδικού στις σημειώσεις και νέες συντομεύσεις για την λειτουργία 3D Touch.

Προστατέψτε τις σημειώσεις σας στο iPhone!

To Night Shift λειτουργεί όπως το Flux σε Mac, αλλάζει την θερμοκρασία των χρωμάτων της οθόνης από το ηλιοβασίλεμα μέχρι το ξημέρωμα για να διευκολύνει την ανάγνωση και για να ελαχιστοποιήσει την επίδραση της οθόνης στον κιρκάδιο ρυθμό του χρήστη.

ios 93 beta 2 01

Night Shift στο Κέντρο ελέγχου σε iPhone

Οι σημειώσεις στο iOS 9.3 γίνονται πιο ασφαλείς. Μπορούμε να προσθέσουμε κωδικό ή Touch ID για να κλειδώσουμε τις σημειώσεις μας. Δυστυχώς οι σημειώσεις αυτές είναι προσβάσιμες μόνο από iOS 9.3 και OS X 10.11.4, δεν μπορούν να αναγνωσθούν από παλαιότερα λειτουργικά συστήματα και δεν υπάρχει συμβατότητα με την web εφαρμογή του iCloud.

ios 93 beta 2 02

Night Shift στο Κέντρο ελέγχου σε iPad

Οι χρήστες των iPhone 6s και 6s Plus, θα μείνουν οι πιο ικανοποιημένοι από την νέα έκδοση του iOS 9. Νέες συντομεύσεις θα βρουν τον χώρο τους στην αρχική τους οθόνη. Ιδιαίτερα χρήσιμες είναι οι συντομεύσεις στις ρυθμίσεις, οι οποίες μπορούν να σε πάνε απευθείας στις ρυθμίσεις της μπαταρίας, του Bluetooth και του Wi-Fi.

ios 93 beta 2 03

Οι νέες συντομεύσεις 3D Touch στο εικονίδιο των ρυθμίσεων

από jericho

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status