Εκτύπωση αυτής της σελίδας

iPhone 7 Plus dual camera, μια φήμη που θέλουμε πολύ να επαληθευτεί!

iPhone 7 Plus dual camera, μια φήμη που θέλουμε πολύ να επαληθευτεί!
ired.gr

Οι πρώτες φήμες μιλούν για έκδοση του iPhone 7, με διπλή οπίσθια κάμερα!

Οι πρώτες φήμες λένε, ότι η Apple στο πολυαναμενόμενο iPhone 7, εκτός από τα συνηθισμένα πλέον iPhone 7 και 7 Plus, θα μας παρουσιάσει και μια τρίτη έκδοση. Το iPhone 7 Plus dual camera.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι θα διαθέτει 2 κάμερες, οι οποίες θα “συνεργάζονται” για να μας παρέχουν ακόμα καλύτερες φωτογραφίες. Φημολογείται ότι θα διαθέτει optical image stabilization και optical zoom, κοινώς ετοιμαστείτε για φωτογραφίες επιπέδου DSLR στο iPhone σας!

Οι 2 κάμερες θα είναι στα 12 megapixel αλλά θα έχουν διαφορετικούς ρόλους. Η πρώτη θα διαθέτει μεγαλύτερο οπτικό πεδίο και optical image stabilization, ενώ η δεύτερη θα έχει 2 - 3x οπτικό φακό.

Το βασικό iPhone 7 Plus δεν είναι ακόμα γνωστό αν θα διαθέτει στην κάμερά του optical zoom.

Για να αποκτήσει αυτή την τεχνολογία, η Apple αγόρασε την εταιρεία Linx, η οποία ειδικεύεται στις εικόνες πολύ υψηλής ανάλυσης.

Πώς να φωτογραφίζετε σωστά το φαγητό σας

iphone 7 dual camera 01

Πέρυσι είχαν γίνει κάποιες αναφορές για την ενσωμάτωση αυτής της τεχνολογίας στο iPhone 6s Plus, αλλά η απειρία της Apple στο συγκεκριμένο πεδίο και οι πιο περιορισμένες δυνατότητες του iPhone 6s σε σχέση με το επερχόμενο iPhone 7, λειτούργησαν απαγορευτικά.

Τα πρώτα δείγματα μιλούν για περιορισμένη κυκλοφορία του iPhone 7 Plus dual camera, οπότε αν ενδιαφέρεστε, θα πρέπει να προλάβετε να το αποκτήσετε γρήγορα.

Ακόμα δεν έχουμε κάποιο στοιχείο για την τιμή του, αλλά υπολογίζεται ότι θα είναι σίγουρα πιο ακριβό από το βασικό μοντέλο.

Καλά νέα αχνοφαίνονται στον ορίζοντα, για όσους σκέφτονται να τραβάνε επαγγελματικές φωτογραφίες με το iPhone τους. Είχε ζητηθεί στο παρελθόν από την Apple και πλέον φαίνεται ότι αποφάσισε να τους ικανοποιήσει.

iphone 7 dual camera 02

Εμείς ευχόμαστε αυτή η φήμη να πραγματοποιηθεί και περιμένουμε εναγωνίως τα αποτελέσματα, τα οποία γνωρίζοντας την Apple, πιστεύουμε ότι θα είναι εντυπωσιακά.

Ο επίσημος φωτογράφος του Λευκού Οίκου φωτογραφίζει με iPhone

από Karadryan

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status