Το iOS 9.2.1 έκανε πιο γρήγορα τα iPhone 5 και 4s

Το iOS 9.2.1 έκανε πιο γρήγορα τα iPhone 5 και 4s
ired.gr

Πολλοί χρήστες διστάζουν να κάνουν την αναβάθμιση του λογισμικού σε παλαιότερες συσκευές, όμως από ό,τι φαίνεται το iOS 9.2.1 ανέβασε τις επιδόσεις σε iPhone 4s και iPhone 5.

Η ενημερωμένη έκδοση του iOS 9.2.1 μπορεί, δυνητικά, να κάνει το iOS 9 μια πιο ομαλή εμπειρία για όσους διαθέτουν παλαιότερες συσκευές iPhones. Αυτό αποδεικνύει μια νέα σειρά από βίντεο στο YouTube που συγκρίνει συσκευές που τρέχουν iOS 8.4.1 & 9.2.1.

ios 9 speedboost iphone 01

Αν και η εγκατάσταση του 9.2.1 εξακολουθεί να κάνει την εκκίνηση των iPhone 4s και iPhone 5 πιο αργή, στην πράξη το λογισμικό μπορεί να φορτώσει εφαρμογές πολύ πιο γρήγορα από το 8.4.1. Οι χρόνοι εκκίνησης φαίνεται ότι είναι ταχύτεροι από το 8.4.1 σε ένα iPhone 5s, το οποίο ήταν το πρώτο iPhone με επεξεργαστή 64bit.

Δείτε τα πολύ ενδιαφέροντα βίντεο στο YouTube:

 

Ένα συνηθισμένο πρόβλημα με το iOS ήταν ότι οι ενός ή δυο ετών συσκευές εμφάνιζαν καθυστερήσεις μετά την αναβάθμιση σε νέα έκδοση.

ios 9 speedboost iphone 04

Μια αγωγή που κατατέθηκε τον περασμένο μήνα κατηγορεί την Apple ότι παραπλανεί τους καταναλωτές με τον ισχυρισμό ότι το iOS 9 είναι συμβατό με συσκευές μέχρι και το iPhone 4s. Στην πραγματικότητα, η Apple ίσως δημιουργεί προσχεδιασμένη παλαίωση για να προκαλέσει τους πελάτες να αγοράσουν καινούριες συσκευές.

Διαβάστε επίσης: «Έξυπνα tips: Απαλλαχθείτε από τις καθυστερήσεις του λειτουργικού iOS 9»

Η Apple βρέθηκε αντιμέτωπη με μια παρόμοια αγωγή το 2011, υποστηρίζοντας ότι το iOS 4 έκανε το iPhone 3G αργό και επιρρεπές σε crashes.

Διαβάστε επίσης: «Το φαινόμενο του αργού iPhone»

Έχετε ενημερώσει τις συσκευές σας 4s και 5 στο iOS 9.2.1; Αν ναι, έχετε παρατηρήσει ταχύτερη απόδοση σε διάφορες εφαρμογές; Περιμένουμε τις εμπειρίες σας στα σχόλια.

Από mirelen.