Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ανεβαίνουν οι τιμές στο App Store σε 7 χώρες

Ανεβαίνουν οι τιμές στο App Store σε 7 χώρες
ired.gr

Η Ελλάδα δεν είναι μια από αυτές τις χώρες. Ευτυχώς.

Η Apple ενημέρωσε τους προγραμματιστές ότι πρόκειται να αυξήσει τα επίπεδα τιμών, συμπεριλαμβανομένων και των in app αγορών, στα App Stores 7 χωρών. Πρόκειται για τις παρακάτω 7 χώρες

  • το Ισραήλ
  • τον Καναδά
  • το Μεξικό
  • τη Νέα Ζηλανδία
  • τη Ρωσία
  • τη Σιγκαπούρη
  • τη Νότια Αφρική

app store rises prices 01

Η Apple έχει δημοσιεύσει ένα έγγραφο PDF με μια πλήρη λίστα της ενημερωμένης τιμολόγησης και για τις 7 χώρες. Οι μεταβολές των τιμών είναι σύμφωνες με τις κυμαινόμενες ισοτιμίες των ξένων νομισμάτων έναντι του δολαρίου.

Διαβάστε επίσης: «App Store και αναζήτηση: Αναζητήστε έξυπνα εφαρμογές στο κατάστημα της Apple»

Οι αλλαγές στις τιμές στο App Store ήταν αναμενόμενη, δεδομένου ότι η εταιρεία προσαρμόζει τις διεθνείς τιμές για να μεγιστοποιήσει τα κέρδη της. Είτε πρόκειται για εφαρμογές, υλικό ή ψηφιακά μέσα, η Apple ρυθμίζει τη σωστή ισορροπία μεταξύ δυνητικών κερδών και αποθαρρυμένων αγοραστών. Η Apple συνηθίζει να κάνει τέτοιους είδους αλλαγές όποτε οι διεθνείς συναλλαγματικές ισοτιμίες αλλάζουν.

app store rises prices 02

Μόνο οι χρήστες στις παραπάνω χώρες θα επηρεαστούν από τις προσαρμογές τιμών στο App Store. Για τις υπόλοιπες περιοχές, η Apple θα συνεχίσει να διατηρεί τις ίδιες τιμές. Κάτι τέτοιο φυσικά ισχύει και για το ελληνικό App Store. Όσοι μένουν στον Καναδά, στη Νέα Ζηλανδία, το Μεξικό και τη Σιγκαπούρη θα λάβουν ένα email για την αλλαγή σε περίπτωση που είναι συνδρομητές σε μια εφαρμογή μέσω in app αγοράς. Για τη Ρωσία και τη Νότια Αφρική, οι χρήστες θα πρέπει να εγγραφούν ξανά από μόνοι τους.

Ποιες είναι οι σκέψεις σας με τις αλλαγές τιμών στο App Store; Πιστεύετε ότι η Apple θα εφαρμόσει την ίδια αλλαγή και σε άλλες χώρες; Μοιραστείτε τις σκέψεις σας σχετικά με το θέμα στα σχόλια.

Από mirelen.

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status