Διαλέξτε το κατάλληλο iPad για εσάς.

Διαλέξτε το κατάλληλο iPad για εσάς.
ired.gr

Ακολουθήστε τον οδηγό μας για να βρείτε το iPad της επιλογής σας.

Ήρθε η ώρα να αγοράσετε ένα iPad και δεν ξέρετε ποιο να αγοράσετε?

Το κατανοούμε απόλυτα, καθώς αυτή τη στιγμή υπάρχουν τόσες πολλές διαθέσιμες επιλογές, που είναι πολύ δύσκολο να επιλέξεις μία.

Παρακάτω παραθέτουμε τις δυνάμεις και αδυναμίες κάθε iPad που κυκλοφορεί, για να επιλέξετε εσείς με βάση τις προτιμήσεις σας, αυτό που σας ταιριάζει.

ipad buyers guide pro

iPad Pro: Για αυτόν που τα θέλει όλα!

Το iPad Pro, είναι το μεγαλύτερο και πιο καινούργιο iPad που έχει βγει μέχρι σήμερα. Είναι η ταχύτερη iOS συσκευή και περιλαμβάνει λειτουργίες που δεν μπορείτε να βρείτε σε άλλη. Με πλήρη συμβατότητα με το Apple pencil και με το Apple Smart Keyboard, το iPad Pro μπορεί να λειτουργήσει πρακτικά και σαν laptop ή σχεδιαστικό εργαλείο.

Διαθέτει οθόνη Retina 12.9 inches με ανάλυση 2732 x 2048 και φανταστικό ήχο!

Προτείνεται σε σκιτσογράφους, επαγγελματίες και πολύ απαιτητικούς χρήστες, που θα δοκιμάσουν τα όριά του. Το μόνο αρνητικό είναι η τιμή του, αφού φιγουράρει ως το ακριβότερο από όλες τις iOS συσκευές.

Χρώματα: Ασημένιο, Χρυσό, Σκούρο Γκρι

Αποθηκευτικός χώρος: 32G, 128GB.

Βάρος: 700 γραμμάρια

ipad buyers guide air 2

iPad Air 2: Το iPad για όλες τις χρήσεις!

Το 2ο ταχύτερο iPad, παρότι βγήκε στην αγορά πέρυσι, παραμένει ακόμα ένα από τα καλύτερα tablet της αγοράς. Με 2GB RAM και τριπύρηνο επεξεργαστή Apple A8X, δείχνει να μην “φοβάται τίποτα”.

Διαθέτει οθόνη Retina 9,7 inches και ανάλυση 2048 x 1536, με αντι - αντανακλαστική επίστρωση.

Μία συσκευή που προτείνεται σε..όλους! Ιδανική για διάβασμα, παρακολούθηση video, παιχνίδια και πλοήγηση στο internet. Τα μόνα αρνητικά είναι η τιμή η οποία παρότι μικρότερη σε σχέση με το iPad Pro, παραμένει υψηλή και η έλλειψη κάποιων σύγχρονων λειτουργιών, του iOS 9.

Χρώματα: Ασημένιο, Χρυσό, Σκούρο Γκρι

Αποθηκευτικός χώρος: 16GB, 64GB, 128GB

Βάρος: 437 γραμμάρια

Night Shift, η καινούργια λειτουργία για συσκευές iOS!

ipad buyers guide mini 4

iPad mini 4: Το πιο ωραίο μικρό!

Το πιο δυνατό από τα “μικρά”, το iPad mini 4, είναι σχεδόν όσο γρήγορο όσο το iPad Air 2. Διαθέτει 2GB RAM και επεξεργαστή A8. Στο iPad mini 4, θα βρείτε υποστήριξη για όλες τις λειτουργίες του iOS 9, όπως Touch ID και Split view multitasking.

Η οθόνη του είναι Retina 7,9 inches, με ανάλυση 2048 x 1536 και αντι - αντανακλαστική επίστρωση.

Ένα tablet για όσους αποζητούν ποιότητα σε μικρότερη οθόνη, το iPad mini 4, προσφέρει επεξεργαστική δύναμη και μικρό βάρος.

Χρώματα: Ασημένιο, Χρυσό, Σκούρο Γκρι

Αποθηκευτικός χώρος: 16GB, 64GB, 128GB

Βάρος: 308 γραμμάρια

ipad buyers guide air

iPad Air: Μεγάλη οθόνη, μικρό κόστος.

Το πρώτο iPad Air, παρότι πιο αργό και χωρίς να διαθέτει αρκετές από τις λειτουργίες του iPad Air 2, παραμένει και πάλι ένα πολύ αξιόλογο tablet.

Διαθέτει οθόνη 9.7 inches.

Ένα tablet που προτείνεται μόνο σε όσους ενδιαφέρονται να έχουν μία αξιόπιστη και οικονομική συσκευή, χωρίς να νοιάζονται για κορυφαίες επιδόσεις. Αν όμως δεν σας ενδιαφέρει η μεγάλη οθόνη ίσως να αξίζει περισσότερο να δείτε το iPad mini 4, γιατί μπορεί πολύ σύντομα να μην δέχεται αναβάθμιση στις νεότερες εκδόσεις του iOS.

Χρώματα: Ασημένιο, Σκούρο Γκρι

Αποθηκευτικός χώρος: 16G, 32GB.

Βάρος: 700 γραμμάρια

ipad buyers guide mini 2

iPad mini 2: Φτηνό, ελαφρύ και αξιόπιστο

Όπως και το iPad Air, το iPad mini 2 είναι μοντέλο του 2013. Έχει λιγότερη RAM από τα νεότερα μοντέλα, αλλά παραμένει αρκετά γρήγορο για έναν απλό χρήστη.

Διαθέτει οθόνη Retina 7,9 inches, με ανάλυση 2048-by-1536.

Προτείνεται για όσους ψάχνουν ένα απλό iPad, με έμφαση στην χαμηλή τιμή, αφού είναι μακράν το πιο οικονομικό μοντέλο. Ιδανικό για δώρο σε παιδιά και χρήστες χωρίς μεγάλες απαιτήσεις.

Χρώματα: Ασημένιο, Χρυσό, Σκούρο Γκρι

Αποθηκευτικός χώρος: 16GB, 64GB, 128GB

Βάρος: 308 γραμμάρια

Οδηγός εγκατάστασης του iOS 9.3 public beta

από Karadryan