Ασύρματα ακουστικά και Li - Fi στο iPhone 7!

Ασύρματα ακουστικά και Li - Fi στο iPhone 7!
ired.gr

Φήμες επιβεβαιώνουν την ύπαρξη ασύρματων ακουστικών στο iPhone 7 και μιλούν για υποστήριξη Li - Fi.

Η φήμη για τα ασύρματα ακουστικά στο iPhone 7 δεν είναι καινούργια, αλλά φαίνεται ότι όλο και περισσότερα γεγονότα την υποστηρίζουν.

Μετά τους ισχυρισμούς του Mark Gurman, ότι η Apple σχεδιάζει ήδη τα ασύρματα ακουστικά, τα οποία θα φορτίζονται διαμέσου της προστατευτικής τους θήκης, έρχεται το εξής νέο.

iphone 7 wireless earbuds li fi

Με την κυκλοφορία της Beta έκδοσης του iOS 9.3, χρήστες ισχυρίζονται ότι βρήκαν κρυμμένες αναφορές στον κώδικα, για την υποστήριξη των ασύρματων ακουστικών.

Οδηγός εγκατάστασης του iOS 9.3 public beta

Πιθανότατα, αυτές οι αναφορές να υπάρχουν, για να μπορεί να αναγνωρίσει η συσκευή τα ασύρματα ακουστικά, πριν κάνει την σύνδεση μαζί τους.

Όμως, αυτή δεν είναι η μόνη ανακάλυψη που έγινε! Οι ίδιοι χρήστες ισχυρίζονται ότι τα επόμενα iPhone, θα υποστηρίζουν τεχνολογία Li - Fi.

iphone 7 wireless earbuds li fi 02

Το Li - Fi για όσους δεν το γνωρίζουν ήδη είναι τεχνολογία σύνδεσης στο ασύρματο δίκτυο, σαν το σημερινό Wi -Fi, με μια μικρή διαφορά. Το Li - Fi είναι περίπου 100 φορές πιο γρήγορο από το Wi - Fi, αφού είναι ικανό να πιάσει ταχύτητες ακόμα και 224GB ανά δευτερόλεπτο.

Όπως καταλαβαίνετε, πρόκειται για επαναστατική τεχνολογία, η οποία θα φτάσει την μεταφορά δεδομένων σε πραγματικά νέο επίπεδο.

Παρότι αυτή τεχνολογία μοιάζει βγαλμένη από το μέλλον, δεν δυσκολεύομαι ιδιαίτερα να πιστέψω αυτή την φήμη. Άλλωστε η Apple συνηθίζει να μας εκπλήσσει με πρωτοποριακά τεχνολογικά επιτεύγματα, που ξαφνιάζουν ακόμα και τους ανταγωνιστές της.

Οι φήμες πάνε και έρχονται γύρω από το πολυαναμενόμενο iPhone 7, αλλά όπως πάντα η ίδια η Apple, ούτε επιβεβαιώνει, ούτε αρνείται καμία φήμη.

Εμείς μπορούμε μόνο να ελπίζουμε το καλύτερο και να κάνουμε υπομονή μέχρι την κυκλοφορία του αγαπημένου μας iPhone.

Αλλά συνήθως, όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά..

Τεστ επιδόσεων: το iPhone 6s σαρώνει

από Karadryan