Οι νέες λειτουργίες του iOS 9.3 - Galaxy 92 #55

Οι νέες λειτουργίες του iOS 9.3 - Galaxy 92 #55
ired.gr

Το τεχνολογικό μονόλεπτο του Galaxy 92 από τους ειδικούς του ired.

Η Apple αποκάλυψε μερικές σημαντικές νέες δυνατότητες του iOS 9.3.

Ας δούμε μερικές από αυτές:

 

Night Shift: Αυτή είναι μια πολύ σημαντική δυνατότητα ειδικά αν συνηθίζετε να χρησιμοποιείτε την iOS συσκευή σας αργά τη νύχτα. Με τη λειτουργία αυτή, η iOS συσκευή σας θα χρησιμοποιεί το ρολόι της και τον εντοπισμό τοποθεσίας για να δει ποτέ είναι η δύση του ηλίου και να μεταβάλει το φωτισμό τη νύχτα έτσι ώστε να μην ενοχλεί τα μάτια. Αυτό θα βοηθήσει στα προβλήματα ύπνου που παράγει ο έντονος φωτισμός. Πατήστε εδώ για περισσότερα.

Επιπλέον ασφάλεια για τις Σημειώσεις: Αν τυχόν αποθηκεύετε ευαίσθητες πληροφορίες στην εφαρμογή Σημειώσεις, τώρα θα έχετε περισσότερη ασφάλεια. Στην έκδοση 9.3, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στην εφαρμογή μόνο μέσω συνθηματικού ή δακτυλικού αποτυπώματος. Πατήστε εδώ για περισσότερα.

Σύνδεση πολλαπλών Apple Watch με το iPhone: Μπορείτε πλέον να συνδέσετε περισσότερα από ένα Apple Watch στην ίδια συσκευή iPhone.

Ευκολότερη εύρεση εφαρμογών υγείας: αν το θέμα της υγείας είναι σημαντικό για σας, με τη νέα έκδοση, η εφαρμογή Υγεία θα σας προτείνει χρήσιμες, σχετικές εφαρμογές τρίτων κατασκευαστών.

Νέες συντομεύσεις 3D Touch: για τους έχοντες συσκευές που υποστηρίζουν το 3D Touch, προστέθηκαν νέες συντομεύσεις στις εφαρμογές Καιρός, Ρυθμίσεις, Πυξίδα, Υγεία, App Store και iTunes Store.