Free Apps of the Day: MovieSpirit, + PhotoJus Romance FX Pro, TranslateSafari2 (18/01)

Free Apps of the Day: MovieSpirit, + PhotoJus Romance FX Pro, TranslateSafari2 (18/01)
ired.gr

Κατεβάστε τρεις εφαρμογές συνολικής αξίας 15€. Μεταφράστε τις σελίδες του Safari εύκολα και γρήγορα με το extension “TranslateSafari2”!

MovieSpirit

by Jacky Wu

Καλημέρα, καλή εβδομάδα! Πρώτη πρόταση της εβδομάδας, το “MovieSpirit”. Δημιουργήστε ταινίες που περιλαμβάνουν videos, φωτογραφίες, τις ηχογραφήσεις σας, κείμενο και μουσική, εύκολα και γρήγορα. Επίσης, μπορείτε να ορίσετε και slow ή fast motion effects. Αρκετά καλό, δοκιμάστε το.

free iphone apps 18 jan 2016 01

Μέγεθος: 39,6 MB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 7.0

Ηλικίες: 4+

Η κανονική τιμή της εφαρμογής είναι 7€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch.

+ PhotoJus Romance FX Pro

By Nine Curves

Είστε ερωτευμένοι ή απλά θέλετε να το “δηλώσετε” στο έτερο ήμισυ; Αυτή η εφαρμογή θα σας βοηθήσει να εκφραστείτε. Επιλέξτε (ή συλλάβετε) φωτογραφία, προσθέστε αστεράκια, καρδούλες και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε (πάντα σχετικό με το αντικείμενο της εφαρμογής) και μοιραστείτε το στα social media ή αποθηκεύστε τη φωτό στο άλμπουμ κάμερας. Σκεφτείτε προνοητικά, πλησιάζει η 14η του Φλεβάρη...

free iphone apps 18 jan 2016 02

Μέγεθος: 44,4 MB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 6.0

Ηλικίες: 4+

Η κανονική τιμή της εφαρμογής είναι 3€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch.

TranslateSafari2

By BorG Technology Corp.

Αγνοήστε την εμφάνιση της εφαρμογής, έτσι κι αλλιώς, δεν θα χρειαστεί να την ανοίγουμε συχνά. Με την εγκατάστασή της, πρέπει κατά την πρώτη περιήγησή μας στον Safari να επιλέξουμε το σήμα του διαμοιρασμού, να πάμε στα “λοιπά” και να ανοίξουμε τον διακόπτη του extension - στην κάτω σειρά των επιλογών. Στη συνέχεια χρησιμοποιώντας το extension της εφαρμογής, οι σελίδες που θα επισκεπτόμαστε θα μεταφράζονται στα Ελληνικά. Θα σας ζητηθεί η επιλογή της υπηρεσίας, σας προτείνω το Google και όχι το Bing Translate. Αυτό που μου άρεσε περισσότερο είναι πως μετά την πρώτη μεταφρασμένη σελίδα, μπορούμε να περιηγηθούμε σε αυτή και να επιλέγουμε συνδέσμους για να πάμε σε άλλες σελίδες, ενώ η μετάφρασή τους συνεχίζεται κανονικά. Το app είναι must και έχει και άλλες δυνατότητες, όπως η εκφώνηση. Σας αφήνω να τις ανακαλύψετε.

Καλή συνέχεια, καλή δύναμη!

free iphone apps 18 jan 2016 03

Μέγεθος: 18,1 MB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 8.0

Ηλικίες: 4+

Η κανονική τιμή της εφαρμογής είναι 5€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch.

Πατήστε "Συνέχεια Άρθρου", για να κατεβάσετε τις εφαρμογές δωρεάν από το App Store!

  • « Προηγούμενο
  • 1/2
  • Συνέχεια άρθρου »