Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κρυμμένος «Steve Jobs» σε iPhone και Mac.

Κρυμμένος «Steve Jobs» σε iPhone και Mac.
ired.gr

Τα στρογγυλά γυαλιά-θρύλος του Steve Jobs βρίσκονται στο Safari. Τα έχετε παρατηρήσει;

Ο Steve Jobs έχει ταυτιστεί με την Apple, την εταιρία που ίδρυσε και ανέδειξε. Και μετά το θάνατό του, οι συνεχιστές του «κρύβουν» στοιχεία που τον αφορούν στο λογισμικό του iPhone και των Mac. Μερικά από αυτά θα βρείτε στη λίστα που ακολουθεί.

Το εικονίδιο με τα γυαλιά του στο Safari.

hidden tributes steve 01Στο app του Safari, υπάρχει το εικονίδιο που προσθέτει στη λίστα ανάγνωσης όποια σελίδα επιθυμείτε. Πρόκειται για μια μικρογραφία των διάσημων στρογγυλών γυαλιών οράσεως του Steve Jobs, για τα οποία μάλιστα είχε κάνει ειδική παραγγελία στην εταιρεία οπτικών ειδών Robert Marc. Το εικονίδιο εμφανίστηκε στο Safari με το iOS 7, το 2013.

Διαβάστε επίσης: «9 πράγματα που μάθαμε για τον Steve Jobs από τη νέα του βιογραφία»

Στο Finder του OS X

hidden tributes steve 02

Σε ένα τμήμα του Finder που ονομάζεται «All my Files» και το οποίο βοηθά τους χρήστες να βρουν πρόσφατα αρχεία, απαριθμώντας τα κατά είδος και ημερομηνία, υπάρχει άλλη μια κρυμμένη έκπληξη. Αν κοιτάξετε προσεκτικά, οι κάρτες στο αρχείο περιέχουν μερικά από τα πιο γνωστά «λόγια» του Steve Jobs, όπως το περίφημο «Think different». Το χαρακτηριστικό αυτό εμφανίστηκε στο λογισμικό με το Mac OS X Lion το 2011.

Διαβάστε επίσης: «Ήταν καλύτερα με τον Steve Jobs;»

Ένας δίσκος βινυλίου στα εικονίδια

hidden tributes steve 03

Και πάλι στο Mac OS X Lion είχε εμφανιστεί ένα εικονίδιο με ένα δίσκο, στον οποίο αν έκανες ζουμ θα μπορούσες να δεις κάποια συγκεκριμένα «τραγούδια». Οποιοσδήποτε fan του Steve Jobs θα αναγνώριζε τις λέξεις αυτές αφού είναι ονόματα από διάσημα slogan του: Magic, Revolution, Boom, Unbelievable.

Στη Siri

hidden tributes steve 04

Αν ρωτήσετε τη Siri «Ποιος είναι ο Steve Jobs;», θα σας παραπέμψει στην ειδική σελίδα που έχει κατασκευάσει η Apple για τον ιδρυτή της.

Διαβάστε επίσης: «Ένα μαγικό ταξίδι σε 10 ιστορικές στιγμές της εταιρείας Apple»

Από mirelen.

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status