Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μήνυση στην Apple για $5 εκατ. από χρήστη iPhone 4s. Galaxy 92 #49

Μήνυση στην Apple για $5 εκατ. από χρήστη iPhone 4s. Galaxy 92 #49
ired.gr

Πριν από λίγες εβδομάδες μάθαμε ότι για την κάμερα του iPhone εργάζονται 800 υπάλληλοι. Για αυτό και η κάμερα του iPhone είναι τόσο καλή.

Αυτό μας έκανε να αναρωτηθούμε πόσα άτομα εργάζονται στο νομικό τμήμα της Apple, η οποία τον τελευταίο καιρό βρίσκεται συνέχεια στα δικαστήρια.

Η τελευταία μήνυση στην Apple έγινε από έναν χρήστη iPhone 4s που αναβάθμισε την συσκευή του σε iOS 9. Υποστηρίζει πως από την στιγμή που αναβάθμισε την συσκευή του, αυτή κολλάει τόσο πολύ που δεν μπορεί να την χρησιμοποιήσει.

Ο παραπονεμένος χρήστης μαζί με μία ομάδα χρηστών που έπεσαν "θύματα παραπλάνησης" της διαφημιστικής καμπάνιας της Apple, ζητούν 5 εκατομμύρια δολάρια αποζημίωση.

Όσο περίεργη και να μας ακούγεται αυτή η μήνυση, στην Αμερική το φαινόμενο αυτό είναι συνηθισμένο. Πολλές εταιρίες μάλιστα έχουν καταβάλει μεγάλες αποζημιώσεις στους φιλόδικους πελάτες τους.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση όμως η μήνυση αυτή είναι πολύ δύσκολο να πλουτίσει τους ενάγοντες τυχοδιώκτες. Η Apple έχει κερδίσει παρόμοια υπόθεση για το iOS με το iMessage και θα κερδίσει και αυτή την φορά.

Για περισσότερα τεχνολογικά νέα επισκεφτείτε δείτε το blog μας.

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status