iCloud bypass: Κάνετε λειτουργική την κλειδωμένη στο iCloud συσκευή σας

iCloud bypass: Κάνετε λειτουργική την κλειδωμένη στο iCloud συσκευή σας
ired.gr

Ασύλληπτο: Μπορείτε σήμερα να παρακάμψετε το κλείδωμα στο iCloud ενός iPhone;

Ευχόμαστε να μην βρεθείτε ποτέ στη δυσάρεστη θέση να χάσετε την iOS συσκευή σας. Πρόκειται για μία στενάχωρη εμπειρία λόγω του ότι συνήθως η συσκευή μας εμπεριέχει σημαντικά στοιχεία και πολλές φορές ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα. Όμως εξίσου οδυνηρό θα είναι και για τον τυχερό - άτυχο, ο οποίος θα βρει τη συσκευή σας και θα έχει όλη την καλή διάθεση να την επιστρέψει στον ιδιοκτήτη της. Ελάτε στη θέση του και φανταστείτε πως βρίσκετε στο δρόμο τυχαία ένα iPhone το οποίο ανήκει σε κάποιον άλλο.

Διαβάστε επίσης: Ποια η χρησιμότητα της λειτουργίας picture in picture multitasking video σε συσκευές iPad

Εσείς έχοντας καλές προθέσεις, επιθυμείτε να το επιστρέψετε στον κάτοχό του. Ακόμη και να θέλετε καλοπροαίρετα να επιστρέψετε τη συσκευή δεν θα είστε σε θέση να το πράξετε, εάν δεν γνωρίζετε κάποιο στοιχείο του κατόχου, για παράδειγμα το mail του (Apple ID). Με δεδομένο πως η συσκευή είναι κλειδωμένη με συνθηματικό, η πρόσβαση στο εσωτερικό της συσκευής είναι αδύνατη.

Εάν ο ιδιοκτήτης έχει θέση τη συσκευή του σε κατάσταση απώλειας τότε τα πράγματα είναι εύκολα, καθώς θα έχει αναρτήσει μήνυμα στην οθόνη για επικοινωνία. Στη περίπτωση όμως που δεν έχει εκμεταλλευτεί τη δυνατότητα αυτή, η επιστροφή, θεωρείται αδύνατη ενέργεια. Εάν θέλετε πραγματικά να φέρετε σε επαφή τον ιδιοκτήτη με τη συσκευή του, εμείς μπορούμε να σας δείξουμε μία μέθοδο, προκειμένου μέσα από το εσωτερικό της συσκευής να βρείτε έναν δίαυλο επικοινωνίας.

Στην ουσία θα σας βοηθήσουμε να παρακάμψετε την υπηρεσία Activation lock του iCloud σε οποιαδήποτε έκδοση λειτουργικού, για τις συσκευές iPhone. Σημειώστε πως η λύση που σας προτείνουμε είναι συμβατή με το τελευταίο λειτουργικό σύστημα της Apple iOS 9.2+ αλλά και με τις προηγούμενες εκδόσεις.

Διαβάστε επίσης: Προσοχή! “Το iPhone σας συγχρονίζεται με άλλη βιβλιοθήκη iTunes”

Παράκαμψη της λειτουργίας Activation lock σε συσκευές iPhone ή iPad

  • Κρατήστε τη συσκευή iPhone στο χέρι σας και ενεργοποιήστε τη.
  • Αγγίξτε το Πλήκτρο αφετηρίας Home button και στη συνέχεια επιλέξτε ρυθμίσεις Wi-Fi
  • Αγγίξτε το σύμβολο "i" για να έχετε πρόσβαση σε περισσότερες πληροφορίες. Στη σελίδα που βρίσκεστε θα χρειαστεί να κάνετε κάποιες επιπλέον ενέργειες, καταργώντας το υπάρχον DNS (Domain Naming System).

ired bypass 01

Πάμε να δούμε τα βήματα:

Βήμα 1. Θα πρέπει να πληκτρολογήσετε τον νέο DNS server ανάλογα την ήπειρο στην οποία βρίσκεστε:

- Για Ηνωμένες Πολιτείες και Βόρεια Αμερική πληκτρολογήστε: 104.154.51.7

- Εάν βρίσκεστε στην Ευρώπη (όπως εμείς) πληκτρολογήστε: 104.155.28.90

- Για την Ασία το DNS νούμερο είναι 104.155.220.58

- Για τον υπόλοιπο κόσμο θα πρέπει να πληκτρολογήσετε 78.109.17.60

Βήμα 2. Αγγίξτε τη λέξη "Back" και τέλος.

Βήμα 3. Στην οθόνη σας θα εμφανιστεί ένα κείμενο το οποίο αναγράφει "Συνδέθηκες με επιτυχία στον server μου". Αγγίζοντας τις “Kατηγορίες” μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε διάφορες λειτουργίες όπως τη συζήτηση iCloud Locked χρηστών (forum), στην κατηγορία Κοινωνικά (μέσα κοινωνικής δικτύωσης), Internet, Mail, Χάρτες, YouTube, Video, Ήχος, Παιχνίδια και πολλά άλλα.

ired bypass 02

ired bypass 03

ired bypass 04

Διαβάστε επίσης: Αλλάξτε σε συσκευή iPhone ή iPad σε λειτουργικό iOS 9 τον 6ψήφιο κωδικό πρόσβασης σε 4ψήφιο

Δείτε παρακαλώ αναλυτικά τη διαδικασία στο παρακάτω Video, καθώς και μερικά glitches (στιγμιαία εμφάνιση της αρχικής οθόνης).

Εάν λοιπόν έχετε βρει μια συσκευή ή ακόμη τη δική σας συσκευή από την οποία έχετε απολέσει Apple ID και password, κάνετέ τη και πάλι εν μέρει λειτουργική. Αν υπάρχουν απορίες επί της διαδικασίας, παρακαλούμε απευθυνθείτε στα σχόλια.

από DINFUN