iPhone App: Φτιάξτε κοκτέιλ με τα υλικά που έχετε.

iPhone App: Φτιάξτε κοκτέιλ με τα υλικά που έχετε.
ired.gr

Είτε είστε επίδοξος barman, είτε βετεράνος, με αυτό το app έχετε όλες τις βασικές συνταγές κοκτέιλ στα χέρια σας, ανάλογα με το τι έχετε στην κάβα σας.

Τα κοκτέιλ είναι συνήθως πιο ακριβά από ένα απλό ποτό αλλά δεν υπάρχει τίποτα πιο διασκεδαστικό από το να τα φτιάχνεις στο σπίτι με φίλους. Τώρα υπάρχει ένα app που μπορεί να σας πει ποιο κοκτέιλ μπορείτε να φτιάξετε ανάλογα με τα συστατικά που έχετε ήδη στο σπίτι.

old sport 01

Πρόκειται για το Old Sport, μια δωρεάν εφαρμογή που διαθέτει όλες τις πιο γνωστές συνταγές cocktail αλλά σας τις παρέχει ανάποδα. Δηλαδή, πρώτα εσείς του λέτε ποια υλικά υπάρχουν στην κάβα σας και στη συνέχεια σας προτείνει συνταγές. Για παράδειγμα, τσεκάρετε ότι έχετε π.χ. χυμό πορτοκαλιού και λίγο τζιν και η εφαρμογή σας εμφανίζει όλες τις συνταγές cocktail που θα μπορούσατε να φτιάξετε με αυτά τα υλικά. Εκτός από αυτές όμως, σας δείχνει και όλα τα cocktail για τα οποία σας λείπει ένα υλικό.

Διαβάστε επίσης: «Finger Waiter, ελληνικό app που κάνει τις παραγγελίες παιχνίδι.»

old sport 02

Εκτός από τη συνταγή και τις αναλογίες, υπάρχουν και κάποιες βασικές οδηγίες για την εκτέλεσή της καθώς και το ποτήρι που ταιριάζει στο κάθε κοκτέιλ.

old sport 03

Πρόκειται για μια πολύ διασκεδαστική εφαρμογή και μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε κάθε φορά που έρχονται ξαφνικά φίλοι στο σπίτι ή έχετε όρεξη για ένα cocktail αλλά δεν έχετε προετοιμαστεί κατάλληλα.

Διαβάστε επίσης: «Ο πιλότος που πυροβόλησε το ...UFO»

Οι developers δήλωσαν στο Product Hunt «Είμαστε και οι δύο παθιασμένοι με τα καλά κοκτέιλ και θέλαμε να φτιάξουμε μια καλή εφαρμογή για να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να ξεκινήσουν να φτιάχνουν. Υπάρχουν ήδη πολλά καλά apps για κοκτέιλ γι’ αυτό σκεφτήκαμε ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι που απλώς απαντά στην ερώτηση “τι μπορώ να κάνω με αυτό που έχω;”

Μπορείτε να κατεβάσετε το app εδώ

Διαβάστε επίσης: «Rose Gold, το χρώμα της έριδος»

Από mirelen.